Увеличить мощность штатного двигателя и передаточное число КПП.

Автор Василий, 02 Січня 2009, 20:05:58

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

LonelyWolf

Юра

Цитата: Number OneНу, якщо вже руки чешуться до крові... :D
Зі стоковим ВАЗ-двигуном Славута поїде краще, ніж з будь яким тюненим. Але це вже виходить далеко за рамки бюджетного тюнингу.

от не нада ляля... :D

місяць тому провів свій перший в житті драг заїзд проти таврії на ваз ходовій і з мотором 1.3 від 8-ки
на фініші 402м програв 1.5 корпуси
в мене повний сток 1.2.карб, на забитому повітряному фільтрі, майже вбитому сцепленні, майже нічого не настроїно + тіпа кузов славути який поважче і т.д.

[video][/video]

Такшо це тік так здається.. ліпше потратити на мотор якихось 100$ і спокійно наказувати всі сток вази.. 1.6. і 16В прада з таким бюджетом думаю не стяне..

Kritik

Twister
але і за 100 баксів МЕМЗ потужнішим не стане)))))  :D
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Number One

Twister
Як мене це все дістало!
Скільки коней ти добавиш за 100 баксів?  +100500???

Кузов Славути важче на 40 кг. Мотор 1,3 розвиває 64 коняки. Ніби різниця невелика. До того ж невідомо, чи на тій Таврі не буксувало зчеплення, не був забитий фільтр і т.д...
Ваз-ходова на прискорення ну ніяк не впливає!
Ну буде в тебе не 58, а 68 коней, кого ти зможеш наказати? Пріору 1,6/98? Самару 1,6/81?  Ти тіки з карбовими самарами і 2107 та іншою класикою потягатись зможеш!  

Я вже стопиццот разів казав, шо якшо горить в одному місці, то самий правильний варіант - ставить 1,6/16в!  Не горить у тебе, краще взагалі не торкатись до мемза. Ну, карб, слони,  це фігня, але розточувати до 1,4, пиляти голову під 98-й бензин - це бред! Ну бред це!!!!

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

arhangel

Цитата: arhangel
Цитата: arhangelКакие конкретные действия при этой процедуре? Ста4ивание проводится на фрейзерном станке или можно сделать в домашних условиях? Как проверяется степень сжатия?
так 4то по моему вопросу?
кто то может ответить?

Kritik

тільки на станку
провірити степінь - ніяк...
її треба рахувати, проливати камеру згорання, рахувати об\"єм прокладки, виєми в поршнях, недохід поршня, і т.д...

блін, чого ви такі ліниві, та в неті міліон інформації по цій темі....
а ви чекаєте по пару днів поки вам дадуть відповідь на елементарне запитання
http://www.google.com.ua/#sclient=psy-ab&hl=ru&q=как+расчитать+степень+сжатия&oq=как+посчитать+степень+сж&aq=0s&aqi=g-s1&aql=&gs_l=hp.3.0.0i10.1181.13876.0.14721.32.21.5.6.8.0.233.2198.15j5j1.21.0...0.0._A7oy99K0gA&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=434ef38bda345948&biw=1920&bih=940

arhangel

Цитата: Kritikтільки на станку
провірити степінь - ніяк...
її треба рахувати, проливати камеру згорання, рахувати об\"єм прокладки, виєми в поршнях, недохід поршня, і т.д...

блін, чого ви такі ліниві, та в неті міліон інформації по цій темі....
а ви чекаєте по пару днів поки вам дадуть відповідь на елементарне запитання
http://www.google.com.ua/#sclient=psy-ab&hl=ru&q=как+расчитать+степень+сжатия&oq=как+посчитать+степень+сж&aq=0s&aqi=g-s1&aql=&gs_l=hp.3.0.0i10.1181.13876.0.14721.32.21.5.6.8.0.233.2198.15j5j1.21.0...0.0._A7oy99K0gA&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=434ef38bda345948&biw=1920&bih=940
Гдето 4тото посмотрел, ну хо4ется ж еще раз услышать от проверенных людей нашего форума :)

Юра

Цитата: KritikTwister
але і за 100 баксів МЕМЗ потужнішим не стане)))))  :D
ну це ітак ясно.. :D  я сказав що його хватить для наказу всіх вазів до 1.5 при свому об\"ємі 1.2 як бюджетного варіанту

Number One ну от і скажи чи варто йому було стік бабла вкладати шоб виграти при таких розкладах 1.5 корпуси?
коли я впевнений що він на мемзовому 1.3. інжекторі виграв набагато більше б 8)  а фільтр нульовик, новий чистенький :P  :D
Цитувати виділенеВаз-ходова на прискорення ну ніяк не впливає!
ваз ходова додає пару лишніх кг але+ резина поширше

Цитувати виділенекого ти зможеш наказати?
якшо б читав уважно то побачив би шо я так і написав:
Цитувати виділене1.6. і 16В прада з таким бюджетом думаю не стяне..

Цитувати виділенеале розточувати до 1,4, пиляти голову під 98-й бензин - це бред!
та бред, бред але хто тобі каже таке робити?? :D

Якщо треба драгстер то вперед ставити 1.6. мотор але толку якщо поставити просто сток ваз мотор і коробку? ітак прийдеться ше дофіга бабла вкладати в нього щоб вийти в драгу хоча б на нормальний рівень і виїхати з 15сек! + поставлячи ваз мотор це вжезалишеться ніфіга не славута

а якщо треба просто приїхати на якісь покатушки пару раз проїхатись або для міста то +10коней має бути цілком достатньо *PARDON*

Kritik

ооо ребята, шоб виїхати з 15 сек.... це стільки бабла треба вложити..... шо ви собі не уявляєте))))

а я уявляю, бо Таврія ЗТВРа, минулого року так і не виїхала з 15 сек.... а вложено туда.... огогого.....

тільки нормальна коробка потягне 1000 у.е.... : ряд, пара, блока + установка/масло і т.д....
про все решта  - я взагалі мовчу....

Юра

Kritik ну от про що я і говорю.. що якщо вже мова зайшла про драгстер то прос сток 16в. і нема що говорити
та і хагалі про бюджетність..

п.с. а цього року шось планується? *SCRATCH*  бо данко шось там крутить мутить :D

Kritik

Данко шви лікує))))
а машини і Данку і майже всім драгунам вашим, робить Саня yes)))

а ми з Затвором самі)))
зараз Таврія майже повністю розібрана, вскрили недавно мотор, а там царапини у всіх циліндрах просто ппц... + поршням ппц, кароче треба будувати майже новий мотор.... тільки ГБЦ залишиться та шо була...

а ше 1 травня в ЗТВРа, народилась дочка, такшо йому шас не до того взагалі.... може десь літом вже і виїде....

кста, в неділю хрестини, я буду хресним)))) будемо з ЗТВРом, кумами))))

кста... про 16 ве.....
не так там всьо круто.... бо бюджет постройки 16 ве.... це бюджет 8ве помножений на 2....
бо:
1. розпредвала 2 шт
2. клапанів в 2 рази більше
3. тарілок/пружинок/напрваляючих в 2 рази більше
4. якшо заточувати 16 ве то сток гідрики - в топку, треба міняти їх на РС-ки, а там комплект 2000 грн+/-....

кароче, ребята))) купляйте собі стокові Ланоси, найнадійніші і суперські тачки в світі, і забийте на ті всі тюнінги))))

Александр

та він жене не по-дитячому, він його хіба під стволом собі візьме  :D
Глаза боятся, а руки из жопы.

Number One

Kritik
На двигуну ВАЗ-2112 два розпредвали??  Шось не то....  Один там вал.
А от чи стоять там гідрокомпенсатори навіть не знаю...
Twister
Чи ви мене чуєте взагалі???
Я кажу, шо якшо тре 100 коней під ж..пу, то ставте мотор ваз 1,5 16в!!!   Це дорого, дуже дорого, але воно того варте!!! Розганяти мемз до такої мощі - бред і тупак!
Якщо ж просто хочеться швидше до сотки розганятись, з самарами нарівні, то звичайно 16в ставить не треба! Можна тюнити рідний мемз!
Ви розрізняйте, одне діло, коли ж... горить, а зовсім друге - просто трохи швидше їхать.
Надіюсь, на цьому тема вичерпана. Вроді, я вже пояснив свою точку зору, можете не погоджуватись, як хочете.

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Kritik

Цитата: VladimirNNКритик, я конечно извиняюсь, но ты же сам говорил, что Лайнос - не торт. А теперь говоришь, что нормульная машина. Неужели переубедили Критика?

є така штука як сарказм)))

Цитувати виділенеНа двигуну ВАЗ-2112 два розпредвали??  Шось не то....  Один там вал.
А от чи стоять там гідрокомпенсатори навіть не знаю...
звичайно шо два... а як інакше... там ж 16 клапанів...
і звичайно шо є гідрики

ІМХО...
краще ставити с20хе...
в стоці 150 конів... в будь-який ВАЗ мотор треба вложити вартість с20хе... шоб він мав 150 конів... а там вони в стоці...

геморой з установкою і з ВАЗ і з с20хе... гарантовано... такшо якшо взе заморачуватись, то по-повному)

Андрей

Цитата: Kritikгеморой з установкою і з ВАЗ і з с20хе... гарантовано... такшо якшо взе заморачуватись, то по-повному)

Шо ви ще чули про таке? Можна докладнiше?