Нелегкі будні піддослідного кролика.

Автор Александр, 05 Жовтня 2011, 14:45:56

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.

Vishnujana

я тож так подумав.
таке ставлення до міліції, наче вони прям переслідують

Vishnujana

мене колись один був на Таврії зупинив.
таке відношення називається заздрість, нема сенсу її розвивати, спробуйте бути задоволені тим що маєте Ви, а не хтось, філософія, що в сусіда трава зеленіша не підносить до райських планет, але навпаки.

Александр

потихеньку повертаємось до першоджерел. Поставив сьогодні рідні бублики з БЦ-11 замість трьох литих з вбитою Белшиною, ще заводською. Після інциденту з розколом надвоє одного говнолітяка я до них охолов, і купувати четвертий не маю ніякого бажання, будуть на стіні висіти в гаражі, ковпаки теж класно виглядають. Рома, дякую за пацанський подгон резини  *THUMBSUP*   *DRINK*
Глаза боятся, а руки из жопы.

roman-udacha

Нема за що, хай бігає  *THUMBSUP*

Ковпаки люкс!)

Александр

замутили з корєшом пряму розпорку, треба новий повітряний фільтр, сток не підходить. Тимчасово стоїть нульовий. Не завадить помити підкапотку)))) але лінь))

Number One

Цитата: Александр Надводнюк

потихеньку повертаємось до першоджерел. Поставив сьогодні рідні бублики з БЦ-11 замість трьох литих з вбитою Белшиною, ще заводською. Після інциденту з розколом надвоє одного говнолітяка я до них охолов, і купувати четвертий не маю ніякого бажання, будуть на стіні висіти в гаражі, ковпаки теж класно виглядають. Рома, дякую за пацанський подгон резини  *THUMBSUP*   *DRINK*
Знайома ситуація, я теж вже чогось до тюнингу охолов...   Може, старішаю, може, мудрішаю, але вкидати бабки в неї вже не хо...  Сумно...
3 диска продай, все ж гроші, може комусь знадобиться поштучно.

Так шо ми з тобою вже, можна сказать, ветерани тюнингу :D
Скоро це й до Крітіка добереться, будем втрьох ветеранствувати :P  :D

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Юра

То вже як так пішло.знімай і ту лавочку без неї буде красивіше.....

Александр

до чого тут диски до тюнінгу? Просто цю лажу ставити не буду, хіба може зимову пару кину наперед. І лавку тоже чіпати не буду, мені подобається. Так, дійсно, погляд на речі трохи змінився, але руки чухаються)) буду щось друге крутити, саб хочу)))

Number One

Саньок!)))))  Побратим!!!)))))))))))
На ковпаках не гірше виглядає!

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Александр

Александр

поставив глушник від 2107 замість сопілки. В салоні реально тихіше, в основному чутно відро з болтами під капотом) але глушник трохи давить двигун, думаю вварити гофру з шматком труби замість резонатора.

Александр

купив і проінсталив в багажник усь Sony XM-RZ602. Ставив на подіум з ДСП. Думаю над варіантом підключення і тим, що ж саме він буде живити)) варіанти від саморобного саба на двох 35гдн у ФІ і до якихось наприклад восьмидюймових Піонерів в полці, а може і 6х9 щось) коротше жесть)))

Мазур Сергей

ну ты Санек махинатор ;)   Ты когда глушитель тазовски поставил, наш заводской выбросил?? или тоже оставил??

Александр

нє, сток стоїть на місці, мені стало шкода його чіпати))

YUKON

Так двиг должен \"фолить\"! Его задавливает! Саня...сие не есть гут!