Сенсовский глушитель на славуту

Автор kiyahov, 08 Квітня 2010, 20:56:28

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Max 55

Цитата: Володимир
Цитата: Max 55за проделанную работу 5
мне кажется проще вместо штатного ланосовский поставить, а так сильно движок душишь, двумя глушаками
Та не думаю що сильно заглушиш, даметр труби той самий, а до 5000 обертів я двигун не кручу.
в Ланосовском глушаке перегородок много

Володимир

Цитата: Max 55в Ланосовском глушаке перегородок много
Ну заради тишини, я готовий чимось пожертвувати.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Max 55

я с прямотоком поездил три дня, поставил назад сток, теперь тишина  :D

Володимир

Цитата: Max 55
Я вчора їздив без сопілки, так це капець який звук, якщо в гаражі запустити двигун, то як субару з прямотоком.

Max 55

Цитата: Max 55
Цитата: ВолодимирНу заради тишини, я готовий чимось пожертвувати.
Я вчора їздив без сопілки, так це капець який звук, якщо в гаражі запустити двигун, то як субару з прямотоком.
у нас глушак вообще ничего не глушит, там внутри труба с двумя фланчиками, в одном из них, отверстия

Володимир

Цитата: Max 55у нас глушак вообще ничего не глушит, там внутри труба с двумя фланчиками, в одном из них, отверстия
Незнаю яка зараз кострукція, але різав старий глушак 93 рв, то був в середині як на картинці знизу, резонатор також.

Володимир

Встановив додатково глушник від ланоса, такого поняття як звук вихлопу, в салоні більше нема.

Тут http://narod.ru/disk/56383788001.88ff7d4298001534b86935ae1688375d/LanosGlushak.AVI.html відео.

андрей

сперва подумай,потом сделай,потом улыбнись**

Володимир

Забув додати, ціна глушника 200 грн.

Щоби не шукати фланець для стику, то можна використати від ланоса, так як в ного площа велика, то можна в ньому висверлити два отвори під таврійський фланець, та лишній метал при бажанні обрізати. Просто в мене був готовий фланець відрізаний від старого глушника, і як виявилось, товщина стінок труби на тому фланці була більша ніж в новому ланосовському, то я використав його.

Kritik

душити ледве дихаючий 1.2 моторчик 2-ма глушаками ше й резонатором, а в декого і каталізатором.....
ви мені вибачте, але це вже знущання з машини.....
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Александр.

Санек +1,  делайте норм вибру и шумку, 2 глушака на 1.2...мдя..ананизм, что еще сказать.
Полировка стекол под линзы, фары \"под ключ\", готовые комплекты для самостоятельной установки.Ксенон, линзы.
068-458-32-83,  [email protected], Александр.
группа [url]http://vk.com/public52258265[/u

Max 55

Володимир аккуратно всё сделал мне нравится, хоть и движок душишь, может потом сток глушак уберешь и один лансосовский оставишь, думаю громко не будет

Romka

Респект за работу! Сделано очень акуратно. Я не думаю, что сильно давит 3 глушителя. Главное, что выхлопа не слышно в салоне, нет гудежа. Хочу й себе.  И кажись выдержат и две вазовские резинки вместо 4-х.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Володимир

Цитата: RomkaРеспект за работу! Сделано очень акуратно. Я не думаю, что сильно давит 3 глушителя.
Ні не давить, так як стоїть польський резонатор, а він прямоточний.
Цитата: RomkaИ кажись выдержат и две вазовские резинки вместо 4-х.
Можливо і витримають, але в комплекті було 5 штук, то потрібно було десь використати, тай ставив з розрахунком щоби на двох резинках глушник не ковзав в сторони.

Romka

о, у меня тоже польский резонатор стоит, можно спокойно ставить, вот только кто согласится в Киеве отрезать лишнее и приварить фланец
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4