Лямбда зонд

Автор doomu, 13 Серпня 2009, 21:37:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Max 55при гоб =140 будет больше расход, так как давишь на гашетку сильнее
замеры эти не очень правдивы
Та ні, видно зразу по миттєвому розходу на БК різницю, я постійно їзджу по одному маршрту і вже знаю на якій ділянці який має бути миттєвий розхід.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Евгений

у меня наоборот с увеличением Gob  расход уменьшается,по одному дню сложно судить о расходе,ветер,температура,надо проехать хотя бы 500-1000км,догда да!
1.2 Li  М 10.3 chip ГБО 4 143000км

Володимир

Цитата: pletenetsу меня наоборот с увеличением Gob  расход уменьшается,по одному дню сложно судить о расходе,ветер,температура,надо проехать хотя бы 500-1000км,догда да!
Попробую ще кути запалювання підняти.

Ромео

Цитата: ВолодимирЗ виключеним ДК по трасі розхід таки більший, з ДК на тій же ділянці дороги в мене виходило 4,2л/100, без ДК, при Жоб=165 вийшло 5,0/л100, при Жоб=140 вийшло 4,8л/100. Раніше з прогрівом повітря по трасі миттєвий розхід падав до 3,8л/100 і менше, зараз рідко коли буває 4,0л/100, хоча і машина їде цікавіше.
Я нещодавно їхав до Чорткова, по трасі при швидкості 90км/г  розхід склав 5.2л/100км. Менше ніяк не можу домогтися...
Володимир який Жоб і Жхх в тебе виставлені на даний час??? (цікавий в тебе розхід як для інжа)  :)

Евгений

у меня 5.0л на100км тоже было,а вот меньше никак

Володимир

Цитата: РомеоЯ нещодавно їхав до Чорткова, по трасі при швидкості 90км/г  розхід склав 5.2л/100км. Менше ніяк не можу домогтися...
Я минулого літа в справах службових катався по одному маршруту, туди назад 60 км, то в режимі економії загальна витрата вийшла 4,8л/100. На початку цього літа заміряв чисто по трасі то було 4,2л/100 в економ режимі.

Цитата: РомеоВчора міряв на тій же ділянці шляху вже без ДК, то вийшло 4,8-5,0л/100.
Володимир який Жоб і Жхх в тебе виставлені на даний час??? (цікавий в тебе розхід як для інжа)  :)
Було Жхх=55, Жоб=155, хоча якщо стоїть ДК, то нема різниці який ставити Жоб, на витрату пального не впливає, а тільки на поведінку двигунав перехдних режимах від ХХ до робочого ходу. Ще вмене стоять свічки безрезестивні з зазором 0.7мм.

Ромео

Всеодно, цікавий в тебе розхід!
Не впевнений, що саме безрезисторні свічки дають таку суттєву економію...
Як я зрозумів, якщо стоїть ДК, то змінювати Жоб не має сенсу?

Сергей

у меня на 1,2 с катализатором лямбдой на стандартной прошивке ! единственное смещены фазы были на распредвале и пятая не стандартная! расход до моря составлял 15,3 на 345 км! скорость 90-110! можете поделить! я такие цыфри не выкладывал никогда обычно говорил что минимум 5 литров ! но брала менше! просто у нас у тех у кого по 7 на трассе жрет не верят в такие расходы!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

bigbaby

А шо значить смещены фазы были на распредвале и пятая не стандартная?

Ромео

Цитата: serdgioу меня на 1,2 с катализатором лямбдой на стандартной прошивке ! и пятая не стандартная!......
Серёга, пятая случайно не такая, как ты мне выслал?

Сергей

такая конечно! еслиб она была стандартная чёб я её тебе высылал!  :D  такая у нас в магазе стоит под 600 грн!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

Володимир

Цитата: РомеоВсеодно, цікавий в тебе розхід!
Вчора мав поїздку 60 км, в основному траса, то вложився в 4,8л/100, при середній швидкості по трас 80кмг.
Цитата: РомеоНе впевнений, що саме безрезисторні свічки дають таку суттєву економію...
Я їх ставив ще на стандартній прошивці, діло було зимою, то тоді розхід замітно впав.
Цитата: РомеоЯк я зрозумів, якщо стоїть ДК, то змінювати Жоб не має сенсу?
Нема, крутиш вниз, клз лізи вгору, і навпаки. Це тільки на ХХ хоч і клз міняється, але фактично лямбда регулювання нема.

Евгений

проехал в Днепропетровск и обратно 200км,средний по бк 5.8л на 100км,с днепра чисто по трассе при скорости не менее 90км/час  - 5.3л на 100км,что с лямбдой что без примерно одинаково!

Евгений

Съездил в Крым(Судак),расход за 440км был 5.3л/100км,наездил 1300км средний по бк 6.2л/100км,ездил в апреле с лямбдой примерно по такому маршруту,так расход был немножко больше,для себя решил, что лямбду больше ставить не буду!
  Еще заметил ,что без лямбды температура двигателя при езде более 100км\\час держалась около 90-92град,и это в жару,в апреле только больше 90км\\час ехал ,доходила до 94градуса!

Ромео

Цитата: pletenetsСъездил в Крым(Судак),расход за 440км был 5.3л/100км,наездил 1300км средний по бк 6.2л/100км,ездил в апреле с лямбдой примерно по такому маршруту,так расход был немножко больше......
Немножко больше это понятие растяжимое. В цифрах можешь сказать насколько больше?