Slavuta 1.2 by Twister

Автор Юра, 06 Вересня 2009, 12:29:51

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юра

Цитата: Tavrovetal*THUMBSUP* Слалом спринт славуто гуд!!! *OK*  Дицки смотрятся как на раллийном форде-крутяк 8)
*ROFL*
диски гуд.. але мені б знайти ще якісь на зиму 13-ки цікаві.. ато на залізяах  х ковпачками прийдеться кататись :(

Виталий

Цитата: Twister
Цитата: Tavrovetal*THUMBSUP* Слалом спринт славуто гуд!!! *OK*  Дицки смотрятся как на раллийном форде-крутяк 8)
*ROFL*
диски гуд.. але мені б знайти ще якісь на зиму 13-ки цікаві.. ато на залізяах  х ковпачками прийдеться кататись :(
На зиму залiзаки то шо нада!!! *THUMBSUP* Потому что в зимней дороге оч много загадок *SCRATCH* особенно ночю %)   Так что не стесняйся,мы тебя поймём *YES*
Таврушка!!! Она-ж как bmw-только круче))))

Дима

Цитата: serdgioМда нудненко ! асвальт это не по снегу гонять! не тот эфект!

нудненько на маршрутке кататься )))))))
нормально парни ехали

Сергей

ой кто бы говорил! я хоть если езжу так каждый день а не по празникам машинку выгуливаю! асвальт это скушно тем более в том исполнении как у них организованы! у нас на бочке там прикольно было и диревья и 8-ку на крышу ложили! а дир на своем боинге в поворотах такое ложил яб в штаны наложил бы!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

Дима

а шо тут говорить, я вобще на травмаях )))))

Юра

Цитата: TavrovetalТак что не стесняйся,мы тебя поймём *YES*
не кошерно на славуті з ваз ходовою на залізяках їздити)) :D

serdgio передостаннє відео глянь з 2:53 може цікавіше буде))

а так я двольний що загалі таке провели.. навіть і що в сусідньому місті.. ато в нас тільки слалом і драг... і  то знову ж таки тік  ТЕрнополі можливо з часом розвинеться і щос ьподібне на ралі-спринт..

Цитата: _Дима_а шо тут говорить, я вобще на травмаях )))))
а чо так? :(

Дима

Цитата: Twister
Цитата: _Дима_а шо тут говорить, я вобще на травмаях )))))
а чо так? :(

та шучу :)

Юра

Десь тиждень назад був настрій пофоткати авто ось що з того получилось:

І ще трохи залишилось \"прикрас\" з хелоувіну, то теж поклацав:

Антон

зачётные тапки ;) Респект!

Andrew1.2Li

четко смотрится славка!!!)

[url=http:

Max 55

вау, круто  *THUMBSUP*

A4_

Бедлюка не хватаить.

Юра

l2toxa дякую. зраади них вприцнипі все і робилось))
Andrew1.2Li стараюсь :[
Max 55 гг фотосет?
A4_ хех.. бедлук це міря.. але хз чи варто його буде робити.. жалко перефарбовувати капот і ціна блін вийде нехіла..) колись замучу фотошпчик цікавий) заціните

п.с. машина знову розібрана :D не втихомирюсь я ніяк.. так як праве колесно затирало вже не об підкрилки а арку то зняв праве колесо, підкрилки і загнув арку, але потріскалась фарба і я надумав що треба то все діло заантикорити як спереді так і взаді (взаді пікдрилок немає загалі)
+короткохідну колісу зібрався робити от повністю все розібрав!
п.с.2 може хтось знає чому ричаг кпп не вертається на центр в нейтральному положенні? в старих таврах вроді якась пружина була в кулісі самій.. підозрюю та що і в рекомплекті.. а в новіших??

Алексей

[h] \"Открылась новая группа славутоводов в контакте!!! присоединяемся http://vk.com/slavuta_club_info\"[/h]

Юра

Цитата: ToRsionhttp://vk.com/slavuta_club_info
я вже там є))
спамери :D