Зимняя резина

Автор gavryusha, 15 Вересня 2008, 17:28:10

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

A4_

Сатоя самурай. Хорошая резина.

Володимир

Цитата: mityaka.slavutavodбц10 хорошая резина?стоит покупать или нет?
Хороша, але тільки для снігу.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Влад

Цитата: Kritikнет

Дуже змістовна відповідь. Стислість сестра таланту. Може хтось ще поділиться враженнями? Як що погана то чим? Як що хороша, то в яких умовах?
Шана Богам, дяка предкам, турбота нащадкам.

Kritik

Росава не робить хорошої резини.....
шо тут ше пояснювати

може вам ше пояснити різницію між Славутою і Ауді...
по суті шо Росава шо Нокіан - резина
шо Славута шо Ауді - машина....

але ж різниця є.... правда?
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Володимир

Цитата: Slonotop
Цитата: Kritikнет

Дуже змістовна відповідь. Стислість сестра таланту. Може хтось ще поділиться враженнями? Як що погана то чим? Як що хороша, то в яких умовах?
Я їздив на такій, за плюсових температур машина плаває. Якщо їздити акуратно, то проблем нема, вигрібає з будь якого снігу, по льоді трохи гірше. WQ-101 краща, якщо тебе цікавить вітчизняний виробник.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Max 55

та росава вооще не резина!
что зимняя, что летняя!

Влад

Взагалі то я питав про Roadstone Euro-Win 700.
Ааа, 2 Крітік - ви двічі сказали ні - про Росаву. Вибачте, я подумав що Ви відповіли на обидва повідомлення... Буду чекати відповідь тих хто користувався тією гумою про яку я спитав.

Андрій

Интересно а сколько б/у зимняя резина стоит

[img]http://s

Kritik

я собі купив б/у з Європи, 2011 року, з протектором 7+мм, за 4 шт R14 дав 1200 грн....
при тому шо це хороша брендова імпортна резина

можете самі порахувати, якшо Росава по 380 грн/шт, то комплект Р13 росави 1520 грн
а я за комплект Р14 імпортної дав 1200 грн

нашо платити більше)

Влад

Перевзувся сьогодні в евро-він 700. Може комусь буде в нагоді- м\'яко, рулиться чудово. На багато краще ніж літня белшина. Подивимось як їй піде сніг.

Андрій

Kritik
та ну да. притом росава в два раза меньше пробегает....

Max 55

Цитата: AndreyZpKritik
та ну да. притом росава в два раза меньше пробегает....
если летняя вс 11, то наоборот больше
вообще не вижу смысла покупать БУ резину, разница не большая зато уже основательно подтёртая
что за прикол тут экономить
та возьми ты новую и спокойно пробежишь на ней много сезонов, чем бушка, на несколько сезонов!

Kritik

Цитувати виділеневообще не вижу смысла покупать БУ резину, разница не большая зато уже основательно подтёртая
та нє
ваще нема смислу
1 колесо нового Vredestein коштує дорожче ніж я дав за пару, при тому шо резина 2011 року, не стара, і протектор 7+ мм, тобто тільки 1+/- мм з\"їжжена....
ваще нема смислу  :D

Жулик

Цитата: Kritik
Цитувати виділеневообще не вижу смысла покупать БУ резину, разница не большая зато уже основательно подтёртая
та нє
ваще нема смислу
1 колесо нового Vredestein коштує дорожче ніж я дав за пару, при тому шо резина 2011 року, не стара, і протектор 7+ мм, тобто тільки 1+/- мм з\"їжжена....
ваще нема смислу  :D
Тут как повезет я рас тоже взял почти новую мучал ее 3 года потом снял поставил новую и забыл о резмне бу как о старашном сне.
Как на яйцах ездил 3года так и не выровнялась, была скушаная пречем очень интересно не по всему колесу а только 30% .

Андрій

А никто случайно не знает де в запорожье б/у резина продаеться