Кто с Полтавы?????????

Автор Алексей, 08 Лютого 2011, 19:04:19

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

23q

Цитата: AryanСупорта перемазані зразу після купівлі авто. Вібрація на швидкості і під час гальмування. Зараз стоїть зимова резина \"Дипломат\" на нових дисках. Правда вони на мій педантичний зір мають \"овали\" і биття. Це в мене вже третя машина з роду Таврій. Вібрації були на першій Таврії, на Славуті такого зовсім не було, можливо тому що випускалась вона при корейцях. На цій Славуті знову...
Де можна прокатати диски і чи допоможе це (зняти вібрацію на швидкості) бо майстер шиномонтажки навпроти \"шашлички\" сказав що все одно після прокатки на дисках беде биття???.

я балансировал на улице парижская комунна, возле имексбанка, там ТИР и СТО. Вроде нормально.
 Также на огнивке шиномонтаж возле стоянки.
Slavuta 1.2 \"Green metal\"

На Аватаре винил. Пальма. Оставленная, видимо, каким-то нехорошим  черметом.

Владимир

Цитата: AryanСупорта перемазані зразу після купівлі авто. Вібрація на швидкості і під час гальмування. Зараз стоїть зимова резина \"Дипломат\" на нових дисках. Правда вони на мій педантичний зір мають \"овали\" і биття. Це в мене вже третя машина з роду Таврій. Вібрації були на першій Таврії, на Славуті такого зовсім не було, можливо тому що випускалась вона при корейцях. На цій Славуті знову...
Де можна прокатати диски і чи допоможе це (зняти вібрацію на швидкості) бо майстер шиномонтажки навпроти \"шашлички\" сказав що все одно після прокатки на дисках беде биття???.
На выезде с улицы 23 сентября на Киевское шоссе с лева есть маленькая шыномонтажка там есть мастер в очках.Он тебе это дело сделает,он один из лучих мастеров в Полтаве!!!!
С уважением Владимир!!!

Віталій

Цитата: FaRmersСамое главное резину нужно балансировать через каждые 1000 или 2000 км пробега.  
Навіщо? Це ж зущання. Кожні кілька днів балансувати.

Мій рецепт. Ставимо гарну гуму. Покищо краще Фулди зимою і Барума влітку я не зустрів. Вказана гума досить м\'яка, балансується легко і при їзді по українським дорогам не б\'ються диски. Катати і балансувати їх доводиться досить рідко: раз на 2-4 міс (20-30 тис км).
Диски теж довго не викатують. Бажано через 150 тис. км. міняти на нові. Причому, нові диски дуже добре балансуються і значно рівніші старих випусків.

Дуже гарні спеціалісти по катанню, балансуванню тавробубликів - Сашки з нафтобази.

Владимир

Цитата: vitw
Цитата: FaRmersСамое главное резину нужно балансировать через каждые 1000 или 2000 км пробега.  
Навіщо? Це ж зущання. Кожні кілька днів балансувати.

Мій рецепт. Ставимо гарну гуму. Покищо краще Фулди зимою і Барума влітку я не зустрів. Вказана гума досить м\'яка, балансується легко і при їзді по українським дорогам не б\'ються диски. Катати і балансувати їх доводиться досить рідко: раз на 2-4 міс (20-30 тис км).
Диски теж довго не викатують. Бажано через 150 тис. км. міняти на нові. Причому, нові диски дуже добре балансуються і значно рівніші старих випусків.

Дуже гарні спеціалісти по катанню, балансуванню тавробубликів - Сашки з нафтобази.
Смотря кто и сколько накатывает в год %)
С уважением Владимир!!!

Aryan

Спасибі. Поїду на шиномонтажку побалакаю. Мабуть буду катати диски з літньою резиною.

Aryan

Маю досвід переобладнання системи охолодження під термостат Ланос 1,4-1,5.

Serg

FaRmers пишет:

Самое главное резину нужно балансировать через каждые 1000 или 2000 км пробега

Ох і Вова )))))))))) Як скаже! І абсолютно серйозно )))  Ну навіщо балансуватись через кожні 1-2 тис? Одне діло якшо в яму влетів, диск погнув, то прокатати і перебалансувати, тому що гума змістилася відносно свого попереднього положення.. Або просто перевзуваешся з літа на зиму... ти от краще скажи чому телефон не брав, коли я тобі за порадою телефонував! А як мені так завжди виказує \"фє\", хоча завжди перетелефовую. Ох, хлопці, шось ніяк снігу знову немає. хочу покатушок на зимовій гумі. Профорг, організуй зустріч при нагоді!

Владимир

Цитата: ioFaRmers пишет:

Самое главное резину нужно балансировать через каждые 1000 или 2000 км пробега

Ох і Вова )))))))))) Як скаже! І абсолютно серйозно )))  Ну навіщо балансуватись через кожні 1-2 тис? Одне діло якшо в яму влетів, диск погнув, то прокатати і перебалансувати, тому що гума змістилася відносно свого попереднього положення.. Або просто перевзуваешся з літа на зиму... ти от краще скажи чому телефон не брав, коли я тобі за порадою телефонував! А як мені так завжди виказує \"фє\", хоча завжди перетелефовую. Ох, хлопці, шось ніяк снігу знову немає. хочу покатушок на зимовій гумі. Профорг, організуй зустріч при нагоді!
Серёга я тебе на полном серьёзе. Летом когда ставил летнею резину мне специалист сказал заедешь ко мне через 1500км потом через 5000км а дальше через каждые 20000км.
С уважением Владимир!!!

Serg

Ох і Вова. 1 тис поволі перетворилася на 20  :D і шо він збирався робити через 1500 км? Ти мені одного знайомого нагадуєш )) В якого комп\"ютери випадали з вікна  *ROFL*  *ROFL*  Женя, ти такого пам\"ятаєш?  *ROFL*  *ROFL*  *ROFL*  *ROFL*

Владимир

Ох и Серёня ножно смотреть за километражем  :|
С уважением Владимир!!!

WASJA

привіт славо- і тавроводи десь моя славутка іздить в полтаві ніхто небачив як там вона червона з спойлерком на багажнику і блискітками на стопаках !діма ти іі там ще не заіздив ?

WASJA

хто підкаже які сидіння можна впихнути в славку щоб переобладнати легше та й складались щоб нормально !- а іще цього хоч  в даі рееструвати нетреба !?

Саня

ну як що передні, то з опеля вектри б

Дмитрий

кто подскажет где достать капот и крышу Б/У ? умудрился на выходных свою ракушку на крышу уложить.... *SORRY*

Serg

DemonDrat? о-о ((((( Співчуваю ((( Якшо ще актуально - можу фото жестянщика дати.. рехтовака, фарбування - робить непогано..