КАТАЛИЗАТОР

Автор Виталя, 24 Грудня 2007, 22:11:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Romka

а лучше пламягаситель карбовый поставить, но сначала надо ступичную гайку вварить
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Володимир

Цитата: Romkaа лучше пламягаситель карбовый поставить, но сначала надо ступичную гайку вварить
Це точно, и клиренс зразу сантиметрів на 10 виросте.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Николай

Тоже убрал катализатор, поставил карбовый резонатор и недавно глушитель от таврии, т.к. родной превратился в прямоточный))))
Лямбду отключили и прошили машинку. Расход снизился примерно на литр в среднем. Было около 7 город-трасса, сейчас 6-6,2. Какая прошивка уточню у \"прошивальщика\" своего)

Андрій

в мене таке питання цілу зиму чіпляю щось здаєтся каталізатором хочу підвищити кліренс щокраще ставити?перероблювати щось потрібно?

Александр

якщо інжектор, то чіпляєш резонатором, а не катом. Лікується простою заміною на резонатор від карбової машини. Один нюанс - якщо є датчик кисню - то треба ще перед самим резом вварити трохи вкорочену ступічну гайку під цей датчик.
Глаза боятся, а руки из жопы.

Володимир

Цитата: Zibertв мене таке питання цілу зиму чіпляю щось здаєтся каталізатором хочу підвищити кліренс щокраще ставити?перероблювати щось потрібно?
Карбовий резонатор став, тільки дивись щоби не був прямоточним.

http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?pid=286580#p286580

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Александр

Андрій

Цитата: Александр Надводнюкякщо інжектор, то чіпляєш резонатором, а не катом. Лікується простою заміною на резонатор від карбової машини. Один нюанс - якщо є датчик кисню - то треба ще перед самим резом вварити трохи вкорочену ступічну гайку під цей датчик.
дякую!

Александр

Андрій

Цитата: Александр Надводнюкпрошу ;)
А стумична гайка з славути?

TOXAT

Цитата: Zibert
Цитата: Александр Надводнюкпрошу ;)
А стумична гайка з славути?
Да, со Славуты (Таврии) .
Славута 1.2 инжектор -- 2007г.в. -- 120000км. -- М10.3 -- ГБО-1

Aryan

Сьогодні втретє гарно зачепився резонатором та так що почало гудіти і сікти.
Думав відірвав десь трубу або штани від двигуна, але на щастя зігнулась одна з двох пластин в які вставляються болти що зєднують штани з каталізатором, і шарнир (яблуко) розійшлось. Пластину на місці неможливо вирівняти тому під болти підклав збільшені гайки як шайби і затяг.
Добре що конструктори передбачили кріплення штанів знизу до блока за допомогою пластини, інакше відірвало би штани від випускного колектора. Рекомендую слідкувати за цим кріпленням.
Вже заказав карбовий резонатор Босал, буду вварювати гайку під лямбду, як робив Володимир.

Ромео

Цитата: AryanСьогодні втретє гарно зачепився резонатором та так що почало гудіти і сікти.
Думав відірвав десь трубу або штани від двигуна, але на щастя зігнулась одна з двох пластин в які вставляються болти що зєднують штани з каталізатором, і шарнир (яблуко) розійшлось. Пластину на місці неможливо вирівняти тому під болти підклав збільшені гайки як шайби і затяг.
Добре що конструктори передбачили кріплення штанів знизу до блока за допомогою пластини, інакше відірвало би штани від випускного колектора. Рекомендую слідкувати за цим кріпленням.
Вже заказав карбовий резонатор Босал, буду вварювати гайку під лямбду, як робив Володимир.
Готуйся, вихлоп буде більш гучніший...  Мені це не сподобалось і я повернув каталізатор на місце...

Aryan

Цитата: Володимир
Цитата: Zibertв мене таке питання цілу зиму чіпляю щось здаєтся каталізатором хочу підвищити кліренс щокраще ставити?перероблювати щось потрібно?
Карбовий резонатор став, тільки дивись щоби не був прямоточним.

http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?pid=286580#p286580

Підскажіть, чим фарбували місце зварки? Щоб не вигорала фарба.
Раніше скільки не варив нічим не фарбівав.

bigbaby

Так, \"серебрянкою\" фарбують високотемпературні деталі