Плохая работа тормозов

Автор Стас, 09 Січня 2008, 09:36:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Можливо ще не притерлись колодки, і вони тормозять не всією площею. В мене навіть заводські почали колеса блокувати, а томекси напевне мають трохи більший діаметр ніж потрібно, раз нехочуть влазити.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

у мене тоже ГТЦ зпід вакуумника, я перевіряв задні вроді вилазять однаково поршеньки. я сужу по відсутності задніх по тому що барабан трохи має овальність, я його не проточував коли знімав, в тих місцях де овальність то навіть ще заводська проточка. коли їду по трасі пробую ручника затягувати то із-за овальності при тормозінні гул і вубрація як в самолеті, а коли торможу педаллю то цього нема - висновок, задні повністю не гальмують від педалі, коли машина на асфільті. якщо піддомкрачу і крутну заднє колесо то від педалі гальмується. карочє хер поймеш цю таврольоту
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

DDA

Цитата: YarrikkДоброго дня. така проблема. не гальмують задні колеса, неодндразова прокачка нічого не дає, колодки поставив нові. Рідина не протікає тримає рівень. Педаль дуже мяка \"в\"яла \" гальмує при повному натисканні (передні колеса). підозрюю що гальмівна рідина втратила свої властивості бо сильно змінила колір (стала коричневою), але ж передні гальмують. Тому підкажіть що може бути .Дякую

Начните проверку с задних рабочих цилиндров, как Вам написал serdgio, может заклинили поршеньки. Мягкая педаль, это Вы без вакуумника жали?

Number One

Сантиметра 3 надо прижать, шоб хоть почувствовать, шо она притормаживает, а для уверенного торможение надо давить до -1см от пола :)  На ощупь :)  педаль мягкая.
Вот это и есть проваливающаяся педаль, накачать не получается :)
Всё это, естественно, на заведённом двигателе.

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Yarrikk

Вчора з другом (він в машині, а я під) перевірив тормозні циліндри - вони \"мертві\", ніякого ходу при натисканні педалі, все заржавіло (перевіряв наощуп), буду міняти.
 А скільки потрібно тормозухи щоб поміняти її, 1 л хватить?

Володимир

Цитата: YarrikkА скільки потрібно тормозухи щоб поміняти її, 1 л хватить?
Мені хватило.

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Yarrikk

Цитата: DDAМягкая педаль, это Вы без вакуумника жали?

З вакуумніком. Я розумію, вона і має бути мяка але її хід повинен бути мінімальний (як було раніше), а не провалюватися до самої підлоги (як зараз).

Володимир

Цитата: Sergik32хватає і 0,5л
Я в себе 1.5 літра прокачав, доки пішла чиста рідина.

Yarrikk

Є якісь нюанси при встановленні циліндриків чи поставив, прокачав та гайда??

Sergik32

егеж, осьо прокачав та гайда

DDA

Цитата: YarrikkЄ якісь нюанси при встановленні циліндриків чи поставив, прокачав та гайда??

По мануалу вроде поршеньки рабочего цилиндра должны быть утоплены на 9 мм. Но, если тормозные цилиндры новые - там все уже выставлено, вам нужно только поставить их на машину. И да, важный момент, будет проблемой открутить тормозную трубку (вернее гайку), которая прикручивает ее к рабочему цилиндру, т.к. она прикипает, а если крутить обычным ключом грани сомнутся, поэтому лучше всего крутить разрезным ключом, вроде на 10 надо.

Sergik32

да, там треба розрізний і бажано такий що має зажим

Number One

Цитата: KOTРешил не создавать новую тему, посоветуйте пожалуйста колодки тормозные, думаю на задние колеса самые мягкие лепить.
Не надо новую, 26 страниц советов по колодкам :)

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

ВКБ

Після того, як жіночка якось на  задніх тормозних проїхалась 3 км з ручником затягнутим, був синій їдкий димок, задні колодки перестали нормально гальмувати. Тобто на ходу по щебню колеса не блокуються імайже не тормозе, але і не пищать. Через смотрове дивився - розмір нових. Тобто машина тормозе тільки передніми. Що за фігня? Корочка якась утворилась, чи що?
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.