Шумоизоляция

Автор Александр, 06 Квітня 2008, 20:46:49

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Profesor_007

шумка ульмат-видно же по значкам.а вибра изопрен 4мм.а вот теперь потолочек натянуть вот задача?!

АнтохА

чего задача? все легко одевается

Profesor_007

ну да по бокам тоже не просто а под лобовуху натянуть легко? может у меня просто не выходило? каждый раз новый  потолок ставил

Евгений

Эфект есть.
 В машине заметно тише,у меня зашумлено двери, пол и багажник частично,так вот сейчас слышно багажник и движок,НО крышу делал для меньшей локализации саба, так как при большой громкости саб давил с крыши, сейчас там тишина!!
Материал ультимат 1.7мм и вспененый каучук 6мм,
10мм тоже спокойно можно клеить,все становится наместо отлично!
1.2 Li  М 10.3 chip ГБО 4 143000км

Евгений

Цитата: Profesor_007ну да по бокам тоже не просто а под лобовуху натянуть легко? может у меня просто не выходило? каждый раз новый  потолок ставил
А зачем снимать под лобовухой?

Profesor_007

да правда  у меня же замена потолка была по причине как бы освежить все же новый есть новый. Намучился с установкой нового а у вас как?

Евгений

Я что снимал,что ставил за 15минут,без проблем

JeepKa

Товариші! Порадьте, що постелити, поклеїти на дно, перегородку салон\\мотор і задній диван Славути з метою зменшити шум в салоні. Двері (всю бляху) обклеїв СТПішкою, на карти наклею Сплен.
Руки в масле, жопа в мыле - я люблю автомобили!®

Евгений

Виброизоляцию 2-4мм и шумку вспененый каучук 10мм

Володимир

Народ, хтось пробував побороти гул в салоні при їзді по бруківці? Підозрюю що це конструктив славути, в таврії такого не було навіть з жорсткими пружинами на 4 насічки коли при викиданні сідушок стукали амортизатори, видно тому що задні арки були у вільному плаванні, а в славуті вони кріпляться до задніх стійок. Коли кузов холодний, то мало відчувається, я якщо кузов добре розігрівся на сонці, то аж вуха закладає. Поки що єдина мисля зробити жорстку розпорку.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

А що дійсно кузов таврольота був сильнішим і не грав так як у Славути?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32А що дійсно кузов таврольота був сильнішим і не грав так як у Славути?
Ну сильнішим не був, там як уголки де задня дверка відлітали, то кузов крутився як пластиліновий. Просто задні арки в середині, жорстко ні до чого не кріпились і гуляли в сторони, то вже корейці трохи усилили. А в славуті вони є частиною задніх стійок.

Цитата: KOTЯ бы не сказал что сильный гул у меня по брущатке, до 60 разгонялся, больше подвеску жалко было.
На швидкості нема, просто у нас бруківка положена ще в 70-их роках, їхати по ній можна максимум на другій передачі. На малій швидкості получається такий резонанс що інколи вуха закладає.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

JeepKa

полеїв двері на Славкові, тепер троха відщьолкуються кліпси на дверних картах.
Чи є зараз якісь нові цивілізовані методи закріплення ДК? Міцніші кліпси, якісь невидимі шурупи  :facepalm: . . .
не хочу нагло шурупами крутити псувати вигляд.

Сергей

Цитата: JeepKaполеїв двері на Славкові, тепер троха відщьолкуються кліпси на дверних картах.
Чи є зараз якісь нові цивілізовані методи закріплення ДК? Міцніші кліпси, якісь невидимі шурупи :facepalm, . . .
а это потому что шумку клеить надо не под карточку! а во внутрь двери!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

JeepKa

Цитата: serdgio
Цитата: JeepKaполеїв двері на Славкові, тепер троха відщьолкуються кліпси на дверних картах.
Чи є зараз якісь нові цивілізовані методи закріплення ДК? Міцніші кліпси, якісь невидимі шурупи :facepalm, . . .
а это потому что шумку клеить надо не под карточку! а во внутрь двери!
і в середині також :P
толку від неї якщо клеїти тільки в всередині дверей?.......