БК на інжектор своїми руками

Автор Володимир, 15 Червня 2010, 16:27:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Роман_spl

Всем добрый вечер подскажите , а версии для ланоса 1.5 нет ?

Володимир

Цитата: Роман_splВсем добрый вечер подскажите , а версии для ланоса 1.5 нет ?
Ні нема, на ланос реалізувати проблематично, так як в блок не веде статистики.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Виталий

кто подскажет, где найти такое удовольствие на инжектор ? и сколько денег стоит ??
Для души TOYOTA RAV4 2.0
Для города Zaz Slavuta 1.2Si 2006 г.в Инжектор

Володимир

Цитата: extasyкто подскажет, где найти такое удовольствие на инжектор ? и сколько денег стоит ??
На мікас можна замовити в мене, всі комерційні питання через ЛС.

Володимир

Цитата: ihortarasukПане Володимир, вибачте за наглість. Не пойміть мене не правильно. Але чи поділитесь сирком(чистим  кодом, не закомпільованим). Так як хочу поправити код. Тобто наприклад при включеніі БК, замість БК\"Україна\" виводило \"Привіт Ігор\". Як для прикладу. :)
Ніколи не чув про таке поняття як інтелектуальна власність? Якщо хочеш, то можу продати відкриту програму зі всіма правами на розповсюдження, але боюсь ціна тебе не влаштує.

Павел

Добій день! Подскажите пожалуйста! Собрал устройство! Столкнулся со следующей проблемой: после заставки вісвечиваеться надпись «Stop communic». На нажатие клавиш не реагирует! После перепрошивки тоже самое! пробовал версию прошивки 1.17 и 1.14

Володимир

Цитата: INQURYДобій день! Подскажите пожалуйста! Собрал устройство! Столкнулся со следующей проблемой: после заставки вісвечиваеться надпись «Stop communic». На нажатие клавиш не реагирует! После перепрошивки тоже самое! пробовал версию прошивки 1.17 и 1.14
Потрібно зайти в налагодження і запустити годинник.

Павел

Цитата: Володимир
Цитата: INQURYДобій день! Подскажите пожалуйста! Собрал устройство! Столкнулся со следующей проблемой: после заставки вісвечиваеться надпись «Stop communic». На нажатие клавиш не реагирует! После перепрошивки тоже самое! пробовал версию прошивки 1.17 и 1.14
Потрібно зайти в налагодження і запустити годинник.

Как настроить часі если нет ответа от кнопок?

Павел

Неужели никто с таким не сталкивался? Все собрали и всех все сразу заработало?  Не могу понять что такое. пик прошиваться нормально.  Программатор не выдает никаких ошибок! Но вот такая вот беда отыгрывает заставка и поле нее высвечивается Stop communic и все!

Володимир

Цитата: INQURYНеужели никто с таким не сталкивался? Все собрали и всех все сразу заработало?  Не могу понять что такое. пик прошиваться нормально.  Программатор не выдает никаких ошибок! Но вот такая вот беда отыгрывает заставка и поле нее высвечивается Stop communic и все!
Для початку я рекомендую на сайті БК прочитати інструкцію користувача, там є описано алгоритм роботи БК, а потім задавати запитання.

Ти включив і зразу виключив БК.

Павел

Запустился БК ! Причина: не работала оптопара! А я два дня пик перепрошива и перепрошиваю! Но не все так гладко! не законектиля БК Наверно не работает МС33290 Будем заказывать, перепаивать пробовать!

Павел

Володимир

Цитата: INQURYСмотрите а вот походу и изменения на МС33290 http://www.chipfind.ru/datasheet/html/motorola/mc33290.html
Ага, тільки в документі на малюнку корпусу мікросхеми одне розміщення проводів, а на схемах інше.

Володимир

Цитата: ihortarasukНа сайті Володимира є недочоти до комплектації... Наприклад відсутні резистори 4,7К, замість них 5к.
Не страшно.
Цитата: ihortarasukТакож змість двох регулюючих резисторів один 1к.
Якщо замість R11, то підсвітки не буде, якщо замість R1, то скоріш за все при включенні живленя він буде грітись і вигорить.
Цитата: ihortarasukНа схемі живе два стабілітрони під іменем. VD7
Взагаліто це обмежуючі діоди, але двох на схемі з маркування VD7 я не знайшов.
Цитата: ihortarasukАле проблема не втому. Бк взагалі не стратує. Тобто на виходах 78R05. Замість 5-ти посажені  1,2В.
Я так думаю що мікросхема запаяна не тією стороною.
Цитата: ihortarasukТакож не знайшов ключа D677A, підкинув с2665.
На схемі не влізла повністю назва транзистора, повинно бути ВD677A, але можна використати будь який транзистор (н-п-н) типу КТ315, що витримає нагрузку підсвітки монітору.
Цитата: ihortarasukІ не можу зрозуміти куди підпаяти ногу К в екрані.
Не полінись відкрити інструкцію користувача на сторінці №18, там все намальовано.

Володимир

Цитата: ihortarasuk
Цитувати виділенеВзагаліто це обмежуючі діоди, але двох на схемі з маркування VD7 я не знайшов.
А яка різниця якщо не секрет =). На ра хунок схеми. То я Дурінь попутав на друкарській платі два діоди одинакові.
Той що VD7 захищає К-лінію від перенапруги.