Плохая работа тормозов

Автор Стас, 09 Січня 2008, 09:36:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sergik32

буду тут писнути, тут більш тормозить. коли торможу педаллю то клює машина передком, а як іще ручником помагаю то всю машину жме донизу і зупиняється тоді в 2 рази скоріше, значить висновок один, задок не бере.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Number One

Я вже схиляюсь до думки, щоне вистачає тиску в магістралі, бо практично повністю замінив задні гальма, але все одно погано тормозить, люфт педалі 2-3см, машина при тому зовсім не реагує на гальма, тільки при натисканні в півпедалі тормозить плавно. Якщо в підлогу, то перед йде юзом. Зад тільки на льоду. На піску не юзить.

П.С. Ручник працює, 4 щолчка.

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Володимир

Цитата: Sergik32буду тут писнути, тут більш тормозить. коли торможу педаллю то клює машина передком, а як іще ручником помагаю то всю машину жме донизу і зупиняється тоді в 2 рази скоріше, значить висновок один, задок не бере.
В мене також так було доки не поміняв циліндрики і колодки. Заводські циліндрики заклинили, а заводські колодки дуже сильно дубові і через неправильну притирку тормозила тільки передня.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Number One

Колодки Томекс, циліндрики півроку назад поміняв. Не тормозить і не тормозила, сцуко.

Та ще питання: в706 пості я все описав, така думка майнула: може тре підкрутити шток на педалі тормозу?
Я якось підкручував на оберт, то сумісно з прокачкою гальм тормозити почала супер, всі чотири колеса в юз на піску, хапала як педаль тільки торкнешся. Через місяць знову все вернулось як було.

Я ДОМА !!!

Sergik32

ну от я тоже думаю шо тра циліндрики поміняти, я купляв на запчасті заз, от не помню шо за фірма, напевно шо правильна. колодки тоже такі як ви порадили ТОМЕХ, передні тоже ТОМЕХи, до них питань немає, тихо і мяко гальмують і саме головне що класно, тьху-тьху-тьху і постукав по голові шоб не зглазити, бо вона дерев\'яна.
Карочє не пойму, задні якби були приклинені то тодіб вони не ходилиби так легко, а то на колодки нажму руками щоб звезти і вони легенько зводяться, якби приклинювали то при натисканні на пендаль вониб розійшлись і не сходились і терли би по барабану, а так цього немає.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

ВКБ

Зпробуйте з горки на снігу задом поїхати і тормозити педаллю, щоб хтось дивився, повинно йти юзом задок. Наблюдаю зараз в сгіг за іншими авто, то так само, передок юзом, зодок не завжди. Придивіться.
При тормозінні 75% ваги йде на передок, то по логіці задок розвантажується і повинен юзати.
Ручником у всіх юзом получається задок?
Тиск при відсутності повітря трохи не один скрізь, із за діаметру і довжини задньої магістралі. Просто по законам гідравліки, як і в провідниках є опір рідини і тиск справді менше сзаду. от і хватає передок раніше, як і треба.
Фізично ефективність дискових тормозів вища із-за повного контакту колодки. Промажте літолом кінці контакту колодок для самоцентрування по барабану.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Sergik32

да, ручником хоч на сухому асфальті юзану легко, 3 чілчок і пашла радімая виляти задом
я пробував задком їхати і гальмувати пендалом різко, а до дупи карі очі, передок юзом а задок ні

ВКБ

А може все ж таки прокачати в добавок задок. Я по кожній стороні по літру перекачував з клапана. Сьогодня перевірю свої по снігу, може на відео якщо судьба зніму.

Sergik32

да вроді прокачені гарно, я прокачував за допомогою компресора, зробив кришку з шлангом, виставив 1 бар тиску і собі гарно без напряга прокачав, тільки періодично підливав тормозуху щоб повітря не хапнуло. все прошло гарно і шовковисто, і я думаю якби було повітря в системі то педаль би провалилась, а так вроді все нормально

Number One

Я вже і прокачував скільки разів, не допомагає, нема повітря, а не тормозить.
Один момент: прокачував спочатку задні колеса, потім передні.

Я ДОМА !!!

ВКБ

Трубки резинові сзаду нові?

Number One

В мене ні. Але повітря не чмирхає при прокачці, значить нормальні.

Я ДОМА !!!

ВКБ

Та ні можливо роздуті чи прим.яті внутрі і тиск падає в циліндрах, іде більше на передні, опір рідини як і опір струму. Рідина тече як і струм по найменшому опору.

Володимир

Цитата: ВКБТа ні можливо роздуті чи прим.яті внутрі і тиск падає в циліндрах, іде більше на передні, опір рідини як і опір струму. Рідина тече як і струм по найменшому опору.
Тут потрібно згадати закон сполучених посудин, а не струм.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

да трубки вроді нормальні, я не думаю шо вони прям в шарика роздуються