Плохая работа тормозов

Автор Стас, 09 Січня 2008, 09:36:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Саша и Валера

ВКБ ! Я вам удивляюсь! Вроде правильно мыслите, всех лечите, а зацыклились на этих упорных кольцах. Если они у Вас болтаются в цилиндрах как гавно в прорубе, то это еще не означает, что они не могут клинить. Поршни (но не кольца) и должны \"нырять\" назад под действием пружины - это есть прописная истина и больше я ее повторять не намерен. На разгруженной машине, на сухом асфальте, без всяких щелчков ручника задние колеса перетормаживают передние т. е. клинят раньше передних (что является следствием отсутствия \"колдуна\") .Добейтесь этого, тогда и продолжим дискуссию.
Когда Вас охватывает желание поработать, сядьте и подождите пока оно пройдёт.

Sergik32

а от неможу я такого добитися, особливо на сухому асфальті, куди ниряти і де дивитися вже сам не пойму
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Саша и Валера

Цитата: Sergik32да я панімаю, тож анжинєр якийсь трошки. Ну тепер зустрічне питання, якого динамометра треба увстромити туди щоб поміряти зусилля яке потрібно для возврата поршеньків на місце без зміщення колець. Ну можна тоді проекспериментувати, до пружини причіпити подовжувач, ну типа гачок, щоб зменшити робочий хід пружини, тим самим ми міняємо попереднє навантаження витків пружини.
Зачем эти экскрименты? Если после отпускания педали тормоза колесо крутится без подтираний, значит усилия пружины достаточно.

Sergik32

ну то їх полюбе хватає. А от ще питання, в ГТЦ не стоять якісь дроселя на передній і задній контури?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

ВКБ

У меня нормально тормозят только раз или два, потом задние как перебитые ноги волочются. Значит проседают колечки и мой грех наверное есть, так как лазил я и разбирал их без знания принципа работы этих колец. Возможно фаской неправильно собрал, впихивались помню туго, может пережал. Пружина колодок зараза жесткая очень, тяжело плоскогубцами её натягивать, постоянно срывается. Воn и вывод - не так работают как нада и по снегу не юзят. Ведь на снегу отличный показатель.

Дачник, не лечу, а мелочи перемываю, полезно будет менее опытным автолюбителям. Дольше жить не будем, будем быстрее жить. Успех ремонта понимания в мелочей.
Я смотрю пишут одни дураки, умные с ухмылочкой читают и смакуют с дураков, что раньше узнали. Нах я здесь вообще жизнь проживаю?

Дросэлей нема.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Sergik32

у дураків і не тормозять, а у шарунів тормозять, от вони і не пишуть

Саша и Валера

Цитата: Sergik32в ГТЦ не стоять якісь дроселя на передній і задній контури?
Не стоят, два контура независимых, при выходе из строя одного сработает (теоретически) другая диагональ - лев. пер., прав. задн. или прав. пер., лев. задн.

Саша и Валера

Цитата: ВКБПружина колодок зараза жесткая очень, тяжело плоскогубцами её натягивать, постоянно срывается..
Попробуй устанавливать пружины с помощью тонкой отвертки или толстого шила (продеть в петлю и натягивать уперев в отверстие колодки).
Можно не благодарить.

Sergik32

Да простіше всього це є велосипедна спиця, там де різьбова частина робите петлю чи до рукоятки якоїсь прикрутити, а тією частиною де розклепана головка, та що в ступицю вставляється, от тією і натягувати пружину. все геніальне - просто

Такою не хитрою штукою я всі вружини в барабані зчеплення в мотоциклі натягую, а там пружини огого, не зрівняти з тими дрищами що колодки тримають. Можна і з мопеда спицю, але там головка більша, трошки не зручно, а от з вєліка - самий дєвкє огурєц

ВКБ

Ой, чим я тільки не ставив, воно то ставиться, але з матом.

Sergik32

мат нам строїть і жить помагає, я взагалі круглогубцями ставлю і з першого разу без напряга. ну буває і спицею

Sergik32

Ребята, питання такого характеру, буду міняти задні циліндрики, може хоч вони тормозити будуть бо я вже торможу сам.  Єодне но, зараз барабани задні мають еліпсність, в середині пятно контакту не має рівномірної площадки, коли ручником на швидкості гальмую то відчувається ривковість в гальмуванні, ну це зрозуміло що треба проточити. Тепер ще одне, я коли міняв колодки задні то одну трошки підпиляв зверху і знизу (відповідно там де входить в паз поршенька і там де входить в нижній упор.) от коли проточу барабан то не буде завеликий зазорчЄг між колодками і барабаном, планку не охота переробляти, бо буде брязкати однозначно, хоча я надів шланга на пружину і зараз усе тихо і шовковисто. Чи достатньо буде підтягнути ручник і зазор стане нормальним.

ВКБ

Реально міряв? З якого перепугу еліпс? Що, дотер до металу колодки? В мене теж приривисто шоркає. Схоже на схватило-відпустило по ксухому-мокрому.
Заміряй реально діаметр нахрест, краще нутроміром, або концевими мірами і роликами двома, повинно бути 180-182мм, ну до 184мм все збереться і з планкою ве буде ОК. Щось мені здається що в тебе просто щось відкрутилось и бовтається або відхиляється.

Number One

В в обоймах образуются раковины и подшипник вращается рывками.

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Sergik32

Ні хлопці, підшипники в нормі, колесо крутиться рівно, от жаль що не сфоткав барабана. я міняв колодки на ТОМЕХи то заводські зняв, вони були як щойно з магазина, не зтерті ні грама. Машина 6 років стояла, дід всього 240км наїздив і тормозили тільки передні, ручник тільки в гаражі він затягував. барабан в середині еліпсом, ну я ж не салабон, бачу трохи де лиття а де проточено, от походу барабан проточили в розмір 180-182, а там де просто лиття то виходить що розмір 185 а може і більше, такщо або барабани прийдеться шукати б/у, або проточу до рівного розміру, точніш щоб поверхня була циліндрична, головне щоб потім поршеньки не повилітали. А який максимальний вн.діаметр допускається, бо щось пока нема часу ритися в талмутах.