Славута 1.2Li 2008 рік Паннакота-2 (Володимир)

Автор Володимир, 07 Квітня 2010, 13:04:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Сьогодні в мене траур, помер мій відеореєстратор, спочатку думав що помер тільки блок живлення, а потім виявилось що коротить сам реєстратор і через це грорів блок живлення.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Romka

співчуваю, не раз стикався з помиранням дешевих реестраторів.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

ВКБ

Соболєзную.
Я купив ось такий. Юзаю тільки тиждень, не вспів кабель під резинку заховати.

http://avtozvuk.ua/info/35855
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Цитата: Romkaспівчуваю, не раз стикався з помиранням дешевих реестраторів.
Та він і не такий вже дешевий в порівнянні з дешевими.

Александр

прикольно,у меня на карточку 32 гига 5 часов видео пишит(((правда Full HD

Володимир

Цитата: -=BANDIT=-прикольно,у меня на карточку 32 гига 5 часов видео пишит(((правда Full HD
Це ж формат без зжимання, там кожний кадр як окрема фотка, я в себе в Full HD навіть не писав, томущо реєстратор постійно трясе, і коли швидка зміна картинок, то не встигає якісно обробляти відео.

Вчора вирішив розібратися з своїм реєстратором, то вичислив що закоротив один з DC-DC перетворювачів, точно ідентифікувати не вдалось по тому що написано на корпусі, зараз шукаю в неті аналоги. Схоже що такі перетворювачі це проблема майже всіх відеореєстраторів що виходять з ладу, коли шукав інформацію в неті, то їх ідентифікацією цікавляться тільки власники реєстраторів, і за їх відгуками заміна оживляє реєстратор.

ВКБ

Володя, а яка на твою думку може бути причина?

Володимир

Цитата: ВКБВолодя, а яка на твою думку може бути причина?
Можливо потужність використаних деталей вибрана по мініму, і від перегрузки вони вмирають.

--------------------

Схоже я зрайшов причину чого помер мій реєстратор. В блокові живлення використано мікросхему МС34063А, а якщо вірити документації на неї, то робочий діапазаон температур в неї 0-70 градусів, тобто не приначена для роботи за низьких температур. Для діапазону -40-80 градусів повинна застововуватись мікросхема з індексом \"В\". Можливо і така сама ситуація з DC-DC перетворювачами і в самому приборі, але так як точно ідентифікувати тип за маркування не можливо, то це залишиться загадкою.

Володимир

Оживив свого реєстратора, замінив два DC-DC перетворювача і він запрацював, сьогодні ще дороблю блок живлення до нього і заміняю провід живлення на більш еласничний, бо рідни настільки дубовий що його акуратно вложити щоби він ніде не заважав не реально.

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Закрались в мене підозри на рухунок правильності розвалу/розходження, сьогодні вирішив в домашніх умовах поміряти. Розвал виявився в нормі, а от з розходженням таки косяки, замість положених мінус 8-25 хв., я наміряв плюс 20 хв., короче кажучи колеса йшли вперед на плуг. Цілу зиму матюкався на те що Росава WQ-101 погано їде по снігу, і тільки тепер згадав що я осінню міняв гайку на одній з тяг, так як з заводу була одна з тріщиною, видно погано порахував витки різьби коли відкручував.

Розходження зараз в мене вийшло мінус 16 хв, можливо варто було поставити трохи більше, але вхе хай буде так.

ВКБ

В мене третый сезон WQ-101 на всіх чотирьох. Прекрасно по місту і трасі. Знос невеликий - 0,5-1мм. Ціна-якість. Та й вітчизняна.

А як виміряв розвал зходження?

Max 55

Цитата: ВолодимирЗакрались в мене підозри на рухунок правильності розвалу/розходження, сьогодні вирішив в домашніх умовах поміряти. Розвал виявився в нормі, а от з розходженням таки косяки, замість положених мінус 8-25 хв., я наміряв плюс 20 хв., короче кажучи колеса йшли вперед на плуг. Цілу зиму матюкався на те що Росава WQ-101 погано їде по снігу, і тільки тепер згадав що я осінню міняв гайку на одній з тяг, так як з заводу була одна з тріщиною, видно погано порахував витки різьби коли відкручував.

Розходження зараз в мене вийшло мінус 16 хв, можливо варто було поставити трохи більше, але вхе хай буде так.
что за приборы использовал при измерении?

Володимир

Цитата: UstinovА мені сподобалася ця шина - непогано по снігу катався. А ось зараз по грязюці 3-5 см. вигрібати на ній не дуже весело :)
Та мені також зразу подобалась доки розходження не спортив.
Цитата: Max 55что за приборы использовал при измерении?
Зробив собі металічну скобу (типу букви Ш), яку прикладаю до фланця в місці проточки, там де шпильни знаходяться. Щоби поміряти розвал, то скоба прикладається вертикально до колеса, а потім до скоби прикладається рівень (васервага), і по положенню бульбашки дивимось розвал. Звичайно щоби виміри були точними, підлога в гаражі повинна бути без уклонів.

Щоби поміряти розходження, то до скоби прикріпив лазерну указку і настроїв її так щоби промінь був паралельний кінцям скоби. Скоба з указкою прикладається до колеса горизонтально і промінем світиться на довгу лінійку, спочатку з переду авто міряємо відстань між промінями, потім з заду і вичисляється різниця відстаней, а там вже з допомогою математики вираховуються кути по різниці відстаней і відстанні між лінійками.

ВКБ

А можешь для наглядності схему від руки, як промені і куди проєктував. Скільки лазерів ну все таке.