куда підключити цей роз*єм?

Автор Віталій, 23 Січня 2012, 20:56:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Number One

Без дпкв машина не заведеться. На 1,3 здається попарно-параллельний вприск, на 1,2 фазований.

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Ильюха

те,що без дпкв не заведеться зрозуміло,питання в тому чи був там ще й датчик фаз.славута 1.3 2010р.в инж.тому що заглушок стоіть 2-і.  і в яку з них ставиться дпкв?

Fulcrum

На коробці 2 отвори, у вурхньому заглушка, у нижньому ДПКВ. Датчик фаз на 1.3 відсутній.
Автомобілі є BMW і все решта

Ильюха

дякую,поставыв дпкв .завелась з півтику.Датчик фаз вставив ,бо дроти висіли,але він ніяк не впливає на роботу двс.Майбуть проводка йде стандарт на всі моделі ,лишились вільні дві фішки кабелья.

Fulcrum

Ти датчик фаз запхнув у верхню дирку на коробці   ??????? *PARDON*

Max 55

та не говори чудики, хоть в картинках посморел куда ДФ вставлянтся  :D   *ROFL*   *ROFL*

Ильюха

Славута у меня первая ,да и вообще инжей не было пока ,а че не туда воткнул?Так лучше как стебатся,объяснили бы.Ну не сталкивался с такой штукой,хотя водительский стаж 20 лет

Fulcrum

Я  не прикалувався, просто з твого повідомлення зрозумів, що ти хотів поставити ДПКВ та ДФ на кожух коробки у ті два отвори. ДПКВ ставиться у нижній отвір. ДФ стоїть на розпредільчому валу, для нього там є своє місце. У твоїй машині він не передбачений, виключений у комплектації. Якщо хочеш орієнтуватись у датчиках та виконуючих механізмах у таврії/славуті, купи/скачай книгу видавництва \"РАНОК\" або \"ТРЕТІЙ РИМ\" (краще дві зразу) і там все гарно описано та показано.

Володимир

Цитата: Ильюхадякую,поставыв дпкв .завелась з півтику.Датчик фаз вставив ,бо дроти висіли,але він ніяк не впливає на роботу двс.Майбуть проводка йде стандарт на всі моделі ,лишились вільні дві фішки кабелья.
Датчик фаз показаний на фото стрілочкою, але якщо він відключений у прошивці, то нема різниці чи він там є чи нема. На славутах з двигуном 1.3 датчики фази не ставили.

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Ильюха

Панове,дякую .Все зрозумів .Удачі на дорогах.