Славута 1.2Li 2008 рік Паннакота-2 (Володимир)

Автор Володимир, 07 Квітня 2010, 13:04:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Max 55Володя так парой нужно менять все!
а то ты правую шаровую и левый рулевой наконечник только!
Ну зараз деталі всі стандартизовані, тому не бачу проблеми.
Цитата: Max 55насчет заводских шаровых - видать тебе попался кооператив, который не больше 30 штук ходит и то, это максимум
Ну не знаю чи кооператив, але упаковка заводська, в якій заводський вкладиш зі штампом ОТК і заводською голограмою. На рахунок пробігу не згоден, завоська шарова яку я замінив, то ще минулого року при пробігові 28 тисяч я її знімав і молотком підгинав ковпачок.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Володя, бачив мої фотки наконечника заводського ліваого вскритого болгаркою? 2007 р.в., думаю 2008 р.в. не змінилась якість.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Number One

Особисто проти виробника ЛСА поки що нічого не маю. Зчеплення, радіатор, пильник шруса, шарові ходять відмінно.

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Володимир

31000 км.

Замінив чохли на сидіннях.

lizard

Володимир

Цитата: lizardціна питання ?
360 грн, плюс витрати на пересилку.

ZaVa

Володимире, а як щодо якості ????
Дуже подобаються. Хоу такі ставить, а от яка якість - не знаю.
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Володимир

Цитата: zavaВолодимире, а як щодо якості ????
Дуже подобаються. Хоу такі ставить, а от яка якість - не знаю.
Якість пошиття на висоті, матеріал товстий, але м\"який з поролоновою підкладкою. Пошиті спеціально на славуту, то проблем з розмірами не було, стали як рідні. Єдиний мінус, світлі вставки посередині.

Володимир

Зробив розвал сходження способом який описав в цій темі http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?pid=403978#p403978

Хотів зробити на станції, але в Тернопіль попав пізно і не встиг, тому довелось зайнятись камасутрою, так як розвал у нас не роблять, а їхати в обласний центр чи сусіднє місто часу нема. Результатом задоволений, руль тепер чітко посередині, з заводу був зміщений на 2-3 зуба, крутиться замітно легше, на трасі на швидкості дорогу тримає відмінно, в сторону не тікає як було до цього.

Володимир

32350 км.

З моменту останнього повідомлення ще осінню було знято торпеду і з допомогою пістолета знизу все добре запінено, з обох боків повітрепроводу для обдуву лобового засунуто утеплювач для труб, щоби все повітря попадало на скло, а не розсіювалось під торпедою. Мав добрі наміри все пофоткати, але справа йшла до ночі, погода надоврі була не льотна щоби бігти за фотоапаратом, тому з фотками не вийшло.

Було виготовлено і успішно встановлено фільтр до сабвуфера за схемою що на малюнку, звук став приємнішим.

Два тижні тому замітив що фаркоп в мене трохи гуляє, коли заліз під багажник, то виявив що труба що кріпить фаркоп до лонжеронів по середині переломалась, довелось пів дня потратити щоби зняти заварити і поставити на місце.

Вчора мав можливість потестувати Росаву WQ-101 з правильним розвалом коліс. По снігу під горку з півтонним причіпом без розгону виїхав без проблем, правда на 1-ій передачі довелось оберти двигуна опустити до 1500 щоби колеса не буксували. Другий раз то вже нагрузив причіп по повній програмі і діти встигли дорогу санками розкатати, то доїхав трохи далі за половину гори, мусів розгружати трохи причіп бо інакше рушити з місця було не реально, пісок не допомагав. Благо до дому залишалось не більше 100 метрів, і груз був таким що можна було перенести руками.

Ніби все, як каже наш адмік Kritik, катаємось далі.

Sergik32

А я читаю 303 пост і дивлюсь на карба і шукаю в ньому фільтр до саба, аж очі в різні сторони, не знайшов. А чого лопнула труба фаркопа, був перегруз?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32А я читаю 303 пост і дивлюсь на карба і шукаю в ньому фільтр до саба, аж очі в різні сторони, не знайшов. А чого лопнула труба фаркопа, був перегруз?
Та то я сидів не засвоїм компом, там якась клавіатура з кучею кнопок і я випадково якусь нажав, я був впевненим що відредагував повідомлення, а виявляється додав друге.

Володимир

33000 км.

\"Нежданчик\". Тиждень тому почала блимати лампочка низького рівня тормозної рідини на панелі, всюди облазив нічого не знайшов, можливо тому що машина була вся мокра після поїздки в дощ. Подумав що колодки трохи зносились і долив рідини, через тиждень вже зному заблимала лампочка, то на сухо вдалось знайти місце протікання. Криворукі зборщики зробили накладання тормозної магістралі на трос ручника. Оригінальної таврійської трубки в наших магазинах не знайшов, то взяв від якогось жигулятора з такими ж штуцерами.

Sergik32

Данке шон, що показав стрьомне місце, треба буде залізти і обсарєть що там кудою йде
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: KOTПовезло, что вовремя нашел.
Не аби як, що саме ціво що тормозила без проблем, тільки вже при останній поїздці після простою машини кілька годин засвітилась лампочка, то я вже до дому коли їхав тормозами майже не користувався.