Плохая работа тормозов

Автор Стас, 09 Січня 2008, 09:36:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Sergik32егеж, от і я про це думаю, невже тих пару децяток таку погоду строять. Ну раз в чоловіка дало результат, то чогоб не попробувати, бо все перебрав-перемазав-підігнав, а воз і нині там, ніякого толку.
Я думаю що співпало, можливо коли знімав ГТЦ щоби крутити зазор то десь повітря вийшло з ГТЦ. Сам подумай, з ГТЦ не робив нічого, а почали тормозити задні колеса разом з з передніми, хоча до цього передні тормозили. Я коли перебирав свій ГТЦ то робив якісь маніпуляції щоби витіснити спочатку повітря, трубки відкручував, нахиляв ГТЦ, так як від бачка ідуть прямі коліна одним кінцем загнуті вниз.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

да ну їїкібєніматьнехай ту тормозну систему, все як нове, проїхав 3 км стало чирхать переднє праве тормозидло об диск, ну все було гарно тепер їдеш і чирхає, нажму тормоз трошки, перестає, пущу і знов теж само. направляйки змазані, правда праву сторону не виняв супорта сучий пильник на шрусі мішає, але відгорнув гофру там все змазано, графітка рулить, люфт такий собі, трошки є але то не смертельно.
От яку штуку треба поставити біля ручника на задній тормоз
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ВКБ

то чирхкаэ пластинка плоска, переверни. Це якщо передні тормозні колупав. Я теж місяць музику слухав. Перевернув і все гуд.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

ВКБ

прямокутна плоска тонколистова калена

Sergik32

ну я її правильно поставив, там просто є нювансик один, коли її туди вкинути то колодку треба першу ставити та що йде назовні, вона в свою чергу трошки посуне пластину назовні і не буде тоді чирхати об диска. А я зробив навпаки, і я коли ставлю колодки то ту пластинку трошки вигинаю, так тоді не брязкають колодки.

Number One

Цитата: Володимир
Цитата: Sergik32егеж, от і я про це думаю, невже тих пару децяток таку погоду строять. Ну раз в чоловіка дало результат, то чогоб не попробувати, бо все перебрав-перемазав-підігнав, а воз і нині там, ніякого толку.
Я думаю що співпало, можливо коли знімав ГТЦ щоби крутити зазор то десь повітря вийшло з ГТЦ. Сам подумай, з ГТЦ не робив нічого, а почали тормозити задні колеса разом з з передніми, хоча до цього передні тормозили. Я коли перебирав свій ГТЦ то робив якісь маніпуляції щоби витіснити спочатку повітря, трубки відкручував, нахиляв ГТЦ, так як від бачка ідуть прямі коліна одним кінцем загнуті вниз.
Що конкретно робив:
1. Відпустив шток на педалі до того моменту, поки педаль не почала бряцати, тобто ВУТ не був піджатий педальним штоком, інакше виміри не будуть точні.
2. Відкрутив дві гайки ГТЦ, посунув його вперед, зпихнув зі шпильок.
3. Витяг пластиковий ковпачок з ВУТ.
4. Виміряв вильот штоку ВУТ.
5. Витяг шток з ВУТ, бо на місці він крутиться повністю.
6. Зажав у тиски, викрутив трохи, поставив, приміряв, ще трохи викрутив, поставив, гут!
7. Зібрав все до купи, поставив ковпачок, насадив на шпильки ГТЦ, прикрутив.
8. Підкрутив на око шток педалі, зараз він ще не відрегульований, як треба.
Все.
Що могло зпівпасти, я не знаю, гідропривід гальм та сам ГТЦ я не колупав, єдине, що регулював шток ВУТ. та відпустив шток педалі. Я хз...

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Алексей

Поменял передние тормозные колодки. теперь педаль тормоза с усилием проваливается глубже и тормозит намного хуже. При скорости около 60 км при нажатии педали до конца, колеса не клинит машина продолжет катиться. Ктому же при нажатии педали тормоза до конца нет ощущения упора, как было раньше. Мастер говорит , что тормозная система завоздушиться не могла и прокачка ничего не даст, а плохие тормоза из-за того , что новые тормозные колодки плохо соприкасаются со старыми тормозными дисками и предлагает поставить новые тормозные диски или подождать пока тормозные колодки притрутся к т. диску (примерно 500 км)

Sergik32

ну от на рахунок притертися то це правильно, бо міняти диск на новий, то це конешно круто. якщо провалюється педаль то вже походу манжетики через себе пропускають в головному

ВКБ

Цитата: al.ivanisПоменял передние тормозные колодки. теперь педаль тормоза с усилием проваливается глубже и тормозит намного хуже. При скорости около 60 км при нажатии педали до конца, колеса не клинит машина продолжет катиться. Ктому же при нажатии педали тормоза до конца нет ощущения упора, как было раньше. Мастер говорит , что тормозная система завоздушиться не могла и прокачка ничего не даст, а плохие тормоза из-за того , что новые тормозные колодки плохо соприкасаются со старыми тормозными дисками и предлагает поставить новые тормозные диски или подождать пока тормозные колодки притрутся к т. диску (примерно 500 км)

al.ivanis, не будьте привидом - хто ви в профіль запишіть!

На СТО скажуть що і тормозні супорти в зборі замінити. Там же не фольга на диску залишилась. Навіть при протертості 2мм це десь на 180тис буде пробігу по городу.

Якщо педаль провалюється і рідина на вулицю не тікає - не в тормозних колодках річ і не в дисках. Не треба їх міняти.

Внутрішня утічка в главному тормозному. Замінити ремкомплект -15-20 грн.

У мене було таке, але не так сильно виражено - пройшло. Думаю мусор під манжету в ГТЦ зайшов і вийшов.

Алексей

до смены колодок всё было нормально, педаль не проваливалась

ВКБ

Цитата: al.ivanisдо смены колодок всё было нормально, педаль не проваливалась

Поворушили циліндри в супортах. там кізяк. Прокачував тормозну рідину, кізяк циркулював.

Володимир

Цитата: al.ivanisПоменял передние тормозные колодки. теперь педаль тормоза с усилием проваливается глубже и тормозит намного хуже. При скорости около 60 км при нажатии педали до конца, колеса не клинит машина продолжет катиться. Ктому же при нажатии педали тормоза до конца нет ощущения упора, как было раньше. Мастер говорит , что тормозная система завоздушиться не могла и прокачка ничего не даст, а плохие тормоза из-за того , что новые тормозные колодки плохо соприкасаются со старыми тормозными дисками и предлагает поставить новые тормозные диски или подождать пока тормозные колодки притрутся к т. диску (примерно 500 км)
Розкажи для початку які поставив колодки, і чи стоїть на машині вакумний підсилювач.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

да, і взагалі що за машина

Алексей

ещё тормозную жидкость не прокачивал.
педаль не совсем проваливается. Сначала усилия при нажатии примерно такие же как и раньше , но усилие сопротивления педали тормоза нарастает гораздо медленнее и в конце хода не чувствую \"упора\".
  симптомы протечки ГТЦ ?