Плохая работа тормозов

Автор Стас, 09 Січня 2008, 09:36:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Max 55

Цитата: ВКБПоміняти із-за зносу резинок ГТЦ, те саме, що ДВС чи КПП із-за тічі сальників!!! ТАм нічому в ГТЦ ломатись, якщо дзеркальна циліндрічна поверхня і нема подряпин.
А можна купити новий ГТЦ із через зад зібраними резинками, то так можна відро накупити ГТЦ.
не ну ты конечно сравнил  :D
просто резиночки хорошие, нужно Костик, еще постараться найти, все очень низкого качества  *PARDON*

ВКБ

По якості  гуми є проблемки . В українському просторі класика жанру - Кременчук, і то можуть навішати лапшу, що в пакетику саме Кременчук без етикетки чи єтикактка на лазерніку надрукована.
На Костіка я уже не тягну, підшарпався :D

Доречі, нема впевненості, що в новий ГТЦ поставлять нормальну гуму, а н-подібну резинку правильно зберуть і края не зріжуть. Пройдено.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Цитата: Max 55не ну ты конечно сравнил  :D
просто резиночки хорошие, нужно Костик, еще постараться найти, все очень низкого качества  *PARDON*
Я не думаю що проблема купити кременчуцькі резинки, вони навіть у нас в магазинах є за ціною 18 грн, непотрібно навіть в неті шукати.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

зараз ніхто над складом гуми не париться, толкових технологів уже не знайти, а от торгашів яким пох і нах все, головне кількість є багато. У всьому рад.союзі не було нормальної гуми(кажу бо знаю з попередньої роботи там япошки ставили лінію по тросам то вани шерстили все і всяк і знайшли тільки в Білорусії) а від того часу багато що змінилося в гіршу сторону. Такщо Кременчуг не айс, ну на фоні всього іншого гівна то ті гумки вроді трошки служать
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32зараз ніхто над складом гуми не париться, толкових технологів уже не знайти, а от торгашів яким пох і нах все, головне кількість є багато. У всьому рад.союзі не було нормальної гуми(кажу бо знаю з попередньої роботи там япошки ставили лінію по тросам то вани шерстили все і всяк і знайшли тільки в Білорусії) а від того часу багато що змінилося в гіршу сторону. Такщо Кременчуг не айс, ну на фоні всього іншого гівна то ті гумки вроді трошки служать
Тут на форумі відписувався чувак з цього заводу, то таже що сировину для гумок беруть з Німеччини.

Sergik32

ну хіба шо так то тоді може і щось хвайне буде, якщо наші не розбадяжують для кількості чимсь нашим. Ну не вірю я зараз в чесність і добропорядочність. Сам працюю на заводі і бачу що да як робиться, головне кількість, про якість мова не йде. А коли треба щось комусь для своїх то прибігають і кажуть, Сєрий, проконтролюй все від нуля і до початку, щоб було як для себе. Бля аж злость бере.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

ВКБ

Хороша гума майже не пахне і при терті по білому паперу не лишає слід чорний. При терті по чистій голові, тобто по волоссю - виріває його з корнем. Все це свідчить про багатий вміст каучуку і мінімальний нафтопродуктів і сажи.

Кременчуцьку свіжу н-подібну манжету ГТР двома пальцями не порвешь так просто, можна пальці порізати.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Цитата: Sergik32ну хіба шо так то тоді може і щось хвайне буде, якщо наші не розбадяжують для кількості чимсь нашим. Ну не вірю я зараз в чесність і добропорядочність. Сам працюю на заводі і бачу що да як робиться, головне кількість, про якість мова не йде. А коли треба щось комусь для своїх то прибігають і кажуть, Сєрий, проконтролюй все від нуля і до початку, щоб було як для себе. Бля аж злость бере.
Ну може і так, але і нема гарантії що в новий ГТЦ ставлять правильнірезинки. Якщо купити гумки і замочити їх на сутки в рідині, для перевірки сумістності з рідиною, і при зборці дотримуватись чистоти, то більше шансів що ГТЦ буде працювати ніж при покупці нового.

Sergik32

Max 55

мне рассказывали и видели собственными глазами как в обычном подвале Запорожья, наладили производство резинотехнических изделий, а потом на рынок, причем номенклатура изделий просто поражала своим разнообразием  o_O

Sergik32

так це зараз нормальне явище, китайці усіх навчили працювати.

Sergik32

Ребята, знов з машиною непонятки. Сьогодні їздив трошки то є скрежет-чиркання в правому передньому колесі, особливо коли повертаю вліво, бо в право поверну то пропадає, і пропадає коли на тормоз трошки нажму. Перед цим таке було, але я диска відцентрував тормозного, бо затирав в пластину що підпружинює колодки. Все робило тихо і гарно, тепер почався знов цей скрежет, що може бути, може це колодка погано відходить?

Володимир

Цитата: Sergik32Ребята, знов з машиною непонятки. Сьогодні їздив трошки то є скрежет-чиркання в правому передньому колесі, особливо коли повертаю вліво, бо в право поверну то пропадає, і пропадає коли на тормоз трошки нажму. Перед цим таке було, але я диска відцентрував тормозного, бо затирав в пластину що підпружинює колодки. Все робило тихо і гарно, тепер почався знов цей скрежет, що може бути, може це колодка погано відходить?
Колодки якщо не відходять то не скриплять. Вивіси колесо і покрути, можливо повезе почути скрип.

Sergik32

так от такий звук як вроді металічний, трошки нажму педальку і пропадає, да, ще от шо замітив, коли розганяюсь то іменно в той момент коли давлю на газ то чирхає крепше ніж коли просто рівномірно їде.

ремонтник

Цитата: Sergik32так от такий звук як вроді металічний, трошки нажму педальку і пропадає, да, ще от шо замітив, коли розганяюсь то іменно в той момент коли давлю на газ то чирхає крепше ніж коли просто рівномірно їде.

Это колодки передние трут,по внутренней части алюминевой ступицы,из за износов пазов кулака поворотного. Снимаеш алюмин. ступицу и внутри видно полосы зацепления,на колодке соотв. потертости. А вообще все внимательно осмотрите *DRINK*