БК на інжектор своїми руками

Автор Володимир, 15 Червня 2010, 16:27:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Игорь

Цитата: boh
Цитата: Володимир
Цитата: bohДобрий день Володимир,підкажіть в чому може бути проблема з БК Україна,включаю запалювання світиться верхня строчка кубиками кнопки не діють,допомагає відключення акумулятора.
Проблема не часта,але хотілося б дізнатися від чого так може бути.
Попробуй замість відключення акумулятора натиснути і утримувати кнопку вправо, а потім одночасно з нею кнопку вліво.
наступного разу спробую як зависне
+1 toge...
ЗАЗ 1103 Славута цвет  красний 110307-42 2008,Тип кузова: Хэтчбек, Объем двигателя: 1.20 л.(инжектор)Пробег: 56666 тыс.км
[/url]

sergey19850

Добрий день Володимир. У мене Славута 1,3 інжектор 2010 р. в.
Хочу зібрати по вашій схеми бортовий комп\'ютер, допоможіть мені з прошивкою мікроконтролера, а також з друкарською платою БК.

Питання в тому що, ви можете мені продати друкарську плату, а також прошитий мікроконтроллер?

Володимир

Цитата: sergey19850Добрий день Володимир. У мене Славута 1,3 інжектор 2010 р. в.
Хочу зібрати по вашій схеми бортовий комп\'ютер, допоможіть мені з прошивкою мікроконтролера, а також з друкарською платою БК.

Питання в тому що, ви можете мені продати друкарську плату, а також прошитий мікроконтроллер?
Відповів в ЛС.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ZoZo

Знову цікавить комплект на Сенса, під М7.6 без лямбди
De profundus clamo ad te, Domine!
Мене знайшли на конопляному полі. Так шо не дивуйтеся)))

Володимир

Цитата: ZoZoЗнову цікавить комплект на Сенса, під М7.6 без лямбди
Де ж ти був раніше, два місяці лежав у продажі, віддав майже по собівартості з урахуванням росту цін на комплектуючі, зараз нема і не буде. Ціна на комплектуючі космос, тому ціна готового виробу буде ще більший космос.

Игорь

Ну-у-у-у, блін... Якби автор теми  вмів/хотів перейти на атмел. Тут би проблем небуло. Китайці сильно потрудились. Наприклад Атмега328 з Кліне?? а? фігня повністю плата за 4-и долари з доставкою...І порти виведені розпаяні...
Як перше в очі попавше.
http://ru.aliexpress.com/item/USB-Nano-V3-0-ATmega328P-5V-16M-Micro-controller-Board-For-Arduino/32231117252.html?recommendVersion=1
ЗАЗ 1103 Славута цвет  красний 110307-42 2008,Тип кузова: Хэтчбек, Объем двигателя: 1.20 л.(инжектор)Пробег: 56666 тыс.км
[/url]

Володимир

Цитата: ihortarasukНу-у-у-у, блін... Якби автор теми  вмів/хотів перейти на атмел. Тут би проблем небуло. Китайці сильно потрудились. Наприклад Атмега328 з Кліне?? а? фігня повністю плата за 4-и долари з доставкою...І порти виведені розпаяні...
Зараз ситуація в країні така, що неможливо думати на перспективу, після 20-го числа мобілізація, тому незнаю як складеться моя доля.
Цитата: KOTАга, а ще краще на STM. Думаю вопрос спроса на БК.
100%, вложити сили і кошти на розробку, а потім сидіти і чекати в надії що окупиться. Попит зараз не той, якщо за 2013 рік було виготовлено більше 10-ти БК, то за 2014 рік тільки два, і то, поки знайшовся покупець на останій, ціни на комплектуючі знову виросли і він був реалізований по ціні близькій до собівартості.

ZoZo

Цитата: Володимир
Цитата: ZoZoЗнову цікавить комплект на Сенса, під М7.6 без лямбди
Де ж ти був раніше, два місяці лежав у продажі, віддав майже по собівартості з урахуванням росту цін на комплектуючі, зараз нема і не буде. Ціна на комплектуючі космос, тому ціна готового виробу буде ще більший космос.
досада... зараз запощу об\"явку в купи-продайці...
De profundus clamo ad te, Domine!
Мене знайшли на конопляному полі. Так шо не дивуйтеся)))

Саша

Цитата: ВолодимирЗараз ситуація в країні така, що неможливо думати на перспективу, після 20-го числа мобілізація, тому незнаю як складеться моя доля.

мне уже повестка пришла. так шо да, ситуация.

Taraseevich

а есть ли тема про OBD адаптер на андроид? я так понимаю ,имея эту штуку ,плюс телефон или планшет,это и есть бортовой комп???
подключил эту штуку,и вот уже наигрался,и вот думаю:в чем полезность этой штуки?????кроме как определить и обнулить ошибки.....,а так еще дублирует панель приборов,всякие датчики ненужные...
объясните,для чего бортовой комп???

Володимир

Цитата: KOTНа андроиде нет правильного расхода бензина. Его нельзя встроить в панель, ну верней можно, но условия низкой температуры и куда его лепить. Если посмотреть ошибки то да - андроид ноутбук вам в помощь
МОжна і так.

Роман

Я сделал так :)

и андроид прилепил с его графикой и бк для связи с OBD
правда незакончил еще полностью( жду модуль  вай-фай от товарищей китайцев) и планшет в мат затянуть, ну и экран бк немного затонировать осталось.

У бабушки был крайне неудачный день: и вафли не получились, и ноутбук зря испортила

Иван

Хай ол. Мужики подскажите как сколько стоит прошивка про и как её купить? Я так понимаю она платная? Честно, не читал 88 страниц форума, не из-за лени, а так как пишу с телефона, а это капец как не удобно. Хочу своим сотрудникам на славуту бортовик поставить, одна надежда разобраться чего она жрёт 10л. Все кулибины руками разводят. С электроникой на ты, хотя свои побрякушки на атмегах делаю, вот прийдётся с пикой подружиться. Автору респект, хороший проект!

sasha2212

Подскажите по параметру \"напряжение ДК\"- постоянно показывает \"65,47\". В сенсдиаг этот параметр работает адекватно 0,1-0,9в, а вот на бк 65,47 постоянно. Может проблема в том что стоит бесплатная версия прошивки бк? Микас 11,4.
Sens 1.4s

Володимир

Цитата: sasha2212Подскажите по параметру \"напряжение ДК\"- постоянно показывает \"65,47\". В сенсдиаг этот параметр работает адекватно 0,1-0,9в, а вот на бк 65,47 постоянно. Может проблема в том что стоит бесплатная версия прошивки бк? Микас 11,4.
Програма KWP_D що показує?

--

Згадав, там в налагодженнях потрібно вказати що це мікас 11,4, бо інакше він ідентифікується як 7,6