Багажник на кришу

Автор ВКБ, 01 Травня 2015, 00:00:17

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВКБ

Зробив собі свій. Китай пластик підвів. Хліпкий. Брав так щоб заглушки не зривати з криши. А зря. Як рекомендує автопром так і треба кріпити. Тепер є впевненість що на ходу не випаде вантаж. Покрасю порошковою краскою і резинки додам.

Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

JeepKa

Руки в масле, жопа в мыле - я люблю автомобили!®

Sergik32

по торцям деталі бачу вирубка на диропробивному пресі типу АМАДА чи ФІНПАУЕР, гарно зроблено. ЗАЧЕТ!!!
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ВКБ

Да Серж, ПРЕС чпк. Хочу відпрацювати констструкцію і завершити продукт з поперечинами, отоварити вид. Упор на надійність. Це для тих хто не боїться знімати пластикові повздовжні заглушки криши. Відпрацюю і можна хто зохоче зробити.
Продаються схожі, але мені вони стрьомні. Може плмиляюсь. Але там штамп і серія добра.. Відпрацюю щось схоже і жорскіше теж штамп зроблю нашльопаю дешевий продукт.
На лазері більше можливості і менше відход металу, немає заусенців. Варіантів море, хотілося проще і надійніше, менше операцій. Стальний китайський поки красівіше і простіше. Металл на мому 1,5мм.

ZaVa

Готовий придбати !!!!
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

ВКБ

Цитата: zavaГотовий придбати !!!!

Зроблю, трохи часу треба, пофарбую порошковою мабуть чорною, підбиру ризинки, преревірю. До 10 травня. Поставлю сфоткаю. Штанги поперечні з прямокутної труби в термоусадці від китайського з пластиковими стіками, які закинув у кут багажника. Можна поперечки стальні в термоусадку або нержавійка.

JeepKa

Цитата: ВКБ
Цитата: zavaГотовий придбати !!!!

Зроблю, трохи часу треба, пофарбую порошковою мабуть чорною, підбиру ризинки, преревірю. До 10 травня. Поставлю сфоткаю. Штанги поперечні з прямокутної труби в термоусадці від китайського з пластиковими стіками, які закинув у кут багажника. Можна поперечки стальні в термоусадку або нержавійка.
ше би щось таке придумати шоб він не шумів так сильно на швидкості.
Руки в масле, жопа в мыле - я люблю автомобили!®

ВКБ

Э варіант з листової сталі (ребром до руху) і , пруткових кронштейнів і овальної труби. Але все одно свистить навіть нитка і антена. Дороблю - покажу. Шумить і опирається на швидкості однозначно саме цей варіант на фото першого посту, це для перевозки з невеликими швидкостями.

Валерий

И я куплю. Если будет продажа
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Мішаня

І я куплю. Можу вже бо треба терміново.

Sergik32

прицеп саме краще рішення, криша у нас слабувата ну хіба що легке возити то да
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

ВКБ

Один комплект готовий,  фото виложу. Пробний, треба випробувати. Стає прекрасно. Але це кронштейни тільки. У мене труба квадратна є.

Хочу зробити трохи простіше і зручніше з трубками і в усадці на балках, які укомплектую. Буде зручніше і недорогий. Ціну виведу адекватну
Підождіть трохи.

Валерий

Трубв с обычного станет
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Серёга

Цитата: Sergik32прицеп саме краще рішення, криша у нас слабувата ну хіба що легке возити то да

как то видел один человек сидел на крыше и вроде не погнулась))) :D  :D  :D
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Sergik32

О, покриття зовнішніх поверхонь фарбою порошковою \"Оксипласт\" PE28/TR RAL 9005/9GL (чорна).
Гарно вийшло