Багажник на кришу

Автор ВКБ, 01 Травня 2015, 00:00:17

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВКБ

Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

ZaVa

То що там з багажніком ???
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

ВКБ

Цитата: ZaVa від 14 Червня 2015, 23:55:44
То що там з багажніком ???

Перша партія 2 шт вже закінчую, потім ще буде, бо один собі. Тобто вільний один буде, потім ще. Перепровіряю, бо закажу потім більше. Товщина металу 2мм. Всі по відпусткам розбіглись Як для себе.

http://pixs.ru/showimage/2015062521_2568865_17832062.jpg

ВКБ

Один є пока.

Павел

А под те четыре заглушки на крыше он не встанет или только нужно длинную снимать защиту?

ВКБ

Павел

Цитата: ВКБ від 14 Серпня 2015, 21:39:43
не пробував
Было бы лучше чтоб он входил под четыре заглушки. Я думаю не многие захотят снимать длинную защиту, потому как будет накапливаться вода при дожде(

ВКБ

Там вода не накапливается, она стикает и всё равно просачивается по краям и стекает. Эти заглушки имеют декоративный смысл. Снимабтся легко. Багажник для быстрой становки и снятия.

Хочу сделать продольные пилоны стационарные недорогие  и поперечные тяги. Вид будет прикольный.
Как раз крепить на краях и по середине без сверления крыши. Возможно с поперечными несъёмнми поперечинами и не нада будет ставить поеречки съёмные. Так будет проще крепление. Ну и разборность обеспечить.

ВКБ

Цитата: ВКБ від 16 Серпня 2015, 10:21:53
Там вода не накапливается, она стикает и всё равно просачивается по краям и стекает. Эти заглушки имеют декоративный смысл. Снимабтся легко. Багажник для быстрой становки и снятия.

Хочу сделать продольные пилоны стационарные недорогие  и поперечные тяги. Вид будет прикольный.
Как раз крепить на краях и по середине без сверления крыши. Возможно с поперечными несъёмнми поперечинами и не нада будет ставить поеречки съёмные. Так будет проще крепление. Ну и разборность обеспечить.

У кого є антена  - там трохи заважає. І зі сторони ляди теж може. Але все можна зробить, там навіть жорсткіше кузов. Цього літа грузив біля 45 кг на кришу і клі'нкою-банером обматував. Валив 100км/год. по розходу трохи є. Вітрове навантаженя по розрахунку - 10 кг на вісьовий зсув при 100км/год та площею 0,75 на 0,85 м. та висотою 0,35м.

Павел

Привет, а багажника на продажу нет?

Toris

Так що у нас з багажником?

ВКБ

Який би комплект багажника на кришу ви б хотіли чи бачио
те саме лля Славути. Такий як той що вище. (той готовий для виготовлення), продольні рейлинги, бегажник чи рейлинги з.ємні повністтю з кущова, швишкоз.ємні, з замком, з  базовими кріпленнями але з.ємний (невисокі виступи), складальний - не суладальний, корзину сіткою, рамою, з кришкою сіткою чи рамою, з пластиковим корпусом, колір, матеріал, обтинач повітря лобовий? Що краще щробити з наклалками молдінгами на кришу? Є бажання зайнятись  і відновити тему в залізі, можливо зі спецелементами та підготовкою виробництва під них.

ВКБ

Той що на фото вище виявився жорсткішим ніж китайські магащинні чорні. Також цей чисто славутський та мета була саме для неї. Нескладальний. Влазе в ьагажник. По паспорту авто допускається 50кг. ваги +10 думаю. Випробуванийна двох авто, без зауважень. При еалагодженні та виставці не довго монтується. В болтовому з.єднанні використовується під шайбою гумова прокладка для амортизації затягування і зменшення тиску в контакті з кузовом та деформації придивім, дозування натягу. При шводкості до 90 свисту не помічено. Тримав швидкість 100км тривалий час при 50 кг і 4 пасажирів при обмотаному плакатом як обтинач повітря та від дощу. Фото є.
Болтові з.єднання рейлінгів для виставляння поперек зховані знизу балки  М6 жорсткі поки що
Отвори в кронштейні носять дизайновий і практичний характер зачіпів мотузкою чи начками резинок. Випробувано
     Недолік цієї конструкції (кому як)- резинки між ребром кузову та кронштейнів  ПОКИ що треба самому вибирати проставляти. Резинки треба забирати і не губити. Знімати молдінги і класти чи на цей багажник чи в багажник веутрішній. Мовілити трубу самому по ьажанню знявши заглушки, та заклеїти їх герметично.

ВКБ

Для належної умови роботи базажника криши при грузі в 50кг при ямковості дороги є його амортизація чи/та демпцерування відносно коронштейн/кузов, що гаситеме пікові інерціонні  удари і розтягне їх у часі що збереде кузов та навіть можна збільшити навантаження. Особливо актуально при нерівній дорозі. Питання вирішиться трохи ускладненням кронштейнів.,

Володимир

Я свій багажник чіпаю до фаркопа.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion