Паровое отопление своими руками

Автор Жулик, 22 Квітня 2015, 17:07:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Жулик

о и какое давление должно быть в системе отопления на холодную?

Sergik32

0,9-1бар, можна і 1,5бар. В групі безпеки повинен стояти зривний клапан на 2,5бара от він лишній тиск стравить. По нормальному то маєвські крани повинні бути на кожній батареї, і повітровипускний клапан у найвищій точці системи, ну і само собою для візуального контролю повинен бути і тискометр
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

Цитата: Sergik320,9-1бар, можна і 1,5бар. В групі безпеки повинен стояти зривний клапан на 2,5бара от він лишній тиск стравить. По нормальному то маєвські крани повинні бути на кожній батареї, і повітровипускний клапан у найвищій точці системи, ну і само собою для візуального контролю повинен бути і тискометр

зривний клапан - уже стои;
маєвські крани повинні бути на кожній батаре - так и будет;

і повітровипускний клапан у найвищій точці системи - трубы идут что обратка что подаче над полом так что самые высокие точки и есть на батареях сверху, ну и клапан автоматический есть в групе безопасности которая пока что стоит в самом верху, пока отопление на 2й этаж еще не потянул...

ну і само собою для візуального контролю повинен бути і тискометр - уже стоит в группе безопасности и термометр там уже тоже стоит показывает температуру в сухой трубе пока что  :D .

Жулик

и всеже сижу и чюхаю жж, стоит ли переплачивать за автовыпускатели воздуха или поставить те что ручные?
цена ручных пусть по 20грн, а те минимум 100грн.

20/5= 100грн
100/5=500грн
переплата 400грн капец, и это без второго этаже еще пока, там еще 4ри батареи будет...

воздух в систему  сам может попасть? Или не стоит морочится, рас спустил в ручную и все?

Sergik32

автоматичні, вашпє олігархи, я б вибрав закат солнца вручную, там раз чи два в сезон пройтись і проконтролювати то це не важкий труд, це ж не в школі 100500 батарей провірити
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Жулик

Цитата: Sergik32автоматичні, вашпє олігархи, я б вибрав закат солнца вручную, там раз чи два в сезон пройтись і проконтролювати то це не важкий труд, це ж не в школі 100500 батарей провірити
слушай
а у меня система типа отакая

в групе безопасности уже стоит воздухоотвод.

получается что в батареи вода не зайдет вообще пока я не открою кран маевского что бы выпустить воздух?

Так как будет не вода а спец незамертайка, мне нужно врубить насос с той незамерзайкой в бочке, нагнать например 1 бар ну не больше 2 бар? Жидкость пойдет в расширительный бак, а потом сбегать и по спускать воздух с батарей, и проделывать это все пока воздух не выйдет и на манометре не появится 1 бар?

получается что когда я буду спускать воздух с батарей, жидкость будет уходить в батареи с расширительного бачка...

Я все правильно понял?

Сволочь

большое красное это не расширительный бачёк а компенсатор. А в остальном всё правильно, заполняешь систему, стравливаешь воздух, дополняешь систему.
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Sergik32

ти включаєш подпітку води в обратку, відкручуєш в групі безпеки колпачка з того розповітрювача і набираєш систему, по ідеї система набиреться і повітря буде виходити з системи, коли вже набереш 1,0 бара включи насоса, і тоді пройдись по маєвських, для стопіццот процентного контролю. От і все

Жулик

Жулик

Цитата: Sergik32ти включаєш подпітку води в обратку, відкручуєш в групі безпеки колпачка з того розповітрювача і набираєш систему, по ідеї система набиреться і повітря буде виходити з системи, коли вже набереш 1,0 бара включи насоса, і тоді пройдись по маєвських, для стопіццот процентного контролю. От і все
По маевским полюбе тре пройтись бо в батареї взагалі вода не потрапить, типа підключення нижне  *YES*

корочще 100грн не великі гроші тому спробую маєвські ручні...

Пасантре дуже вам здоровенне спасібо! Не знаю шоб я без вас і робив (якусь херню)  :D

Сволочь

Цитата: Syava_http://www.google.com.ua/search?hl=uk&q=%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80+%D0%B4%D0%BB%D1%8F+%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F&gbv=2&sa=X&oi=image_result_group&ei=_4BlVc6zHqXNygOV7oOICw&ved=0CCYQsAQ&tbm=isch

компенсатор для отопления то шото якесь таке  :D

а и кстати оно у меня синее  ;) типа с пищевой резины...
На твоей схеме \"оно\" красное и установлено как компенсатор.
Во время эксплуатации не забывай чистить фильтр.
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Sergik32

Шо за компенсатор, бачок компенсаційний то знаю, він береться 10-15% від об\'єму системи, можна і більшого але то вже накопитель, тіпа бойлер, а оте шо ти кажеш з резини то я не знаю шо то таке, зафоткай покажи

Жулик

Цитата: Sergik32Шо за компенсатор, бачок компенсаційний то знаю, він береться 10-15% від об\'єму системи, можна і більшого але то вже накопитель, тіпа бойлер, а оте шо ти кажеш з резини то я не знаю шо то таке, зафоткай покажи
та шо ви заплутали всьо, в мене розшерітєльний бачек такий як на фото тільки він синій, внурі мембрана, мембрана с піщевой гуми.

в червоний ставлять гуму шо смердить, для водопостачання не підходить тільни для опалення!

Що сині що червоні по характеристикам однакові, навіщо брать червоний? Ціна теж однакова...

Sergik32

ну це як в анекдоті \"блондінка брала кабеля і каже мені 150 метрів гарного синього кабеля, а продавун каже є тільки білий, куди ставити будете, а та  каже - в землю закопувати.\"

Жулик