Славута 1.2Li 2008 рік Паннакота-2 (Володимир)

Автор Володимир, 07 Квітня 2010, 13:04:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Andrew1.2Li від 07 Серпня 2015, 10:39:50
Володя,продай банку от ланоса?)
Поки що хай полежить, можливо колись займе місце штатного, бо поки що мені звук навіть з тим додатковим не подобається, хочеться тої тишини що була раніше.
Цитата: A4_ від 07 Серпня 2015, 01:20:37
Какой расход?
6.5л/100, може і менше, враховуючи що було багато грузоперевозок і маневрувань з причіпом, інколи і на першій передачі з причіпом намотував кілометри, то розхід дуже добрий. В потужності втрат нема, навіть навпаки, тяга краща.

Дивлюся в цьому двіжку також є глюки з новими повідомленнями, в своєму бортовику пропустив кілька, і повідомлень на пошті не було.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

A4_

6.5 газа? Не верю! Сколько баллонов выкатал? Поверхности уоз газовые? Если ты смотришь по бк, то это не показатель. Только от заправки до заправки, к тому же бодяжат газ азотом и расход только увеличивается.

Володимир

Цитата: A4_ від 07 Серпня 2015, 13:14:47
6.5 газа? Не верю! Сколько баллонов выкатал? Поверхности уоз газовые?
Замір проводив після третьої заправки. На показометрі був майже нуль, і при покачуванні машини поплавок стукав по балону. Залив 16 літрів, проїхав 215 км, на показометрі був залишок 1/8 балона, як не старався перед заправкою качати авто, поплавок по корпусі балона не стукав, на тому залишку міг ще спокійно 50 км проїхати.

Цитата: A4_ від 07 Серпня 2015, 13:14:47Если ты смотришь по бк, то это не показатель. Только от заправки до заправки, к тому же бодяжат газ азотом и расход только увеличивается.
БК показав 6,8 л/100, заправляюсь на укрнафті, як розчинити в рідкому пропані за температури 20 градусів азот, температура кипіння якого -195,75 °C незнаю.

KOT

Цитата: Володимир від 07 Серпня 2015, 14:22:53
як розчинити в рідкому пропані за температури 20 градусів азот, температура кипіння якого -195,75 °C незнаю.
Не обраай внимание, просто люди путают пропан и метан, в пропановой заправке скорей всего попадет больше воды, масла и еще -какой-ни будь жидкости. Лично у меня кроме грязи, непонятного осадка в фильтре создалось впечатление что от заправки до заправки различное качество газа, горит по разному.

Володимир

Цитата: Константин від 07 Серпня 2015, 14:32:15
як розчинити в рідкому пропані за температури 20 градусів азот, температура кипіння якого -195,75 °C незнаю.
Не обраай внимание, просто люди путают пропан и метан, в пропановой заправке скорей всего попадет больше воды, масла и еще -какой-ни будь жидкости. Лично у меня кроме грязи, непонятного осадка в фильтре создалось впечатление что от заправки до заправки различное качество газа, горит по разному.
Ну фільтр я ще не вскривав, то незнаю що там, але на таврофорумі здається писали, що краще заправляти газ в повністю пустий балон, мов там на початку прокачування газ не обліковується, якась частина газу іде в балон для створення тиску.

A4_

Заправляетесь, сбрасываете одометр, катаетесь до следующей заправки, тут же замеряете пробег и сколько влезло. Расчитываете расход.  Газа всегда будет брать от литра и более чем бензина.
С азотом это как предположение. Но что-то туда бодяжат ибо расход вырос на ровном месте, спрашивал у многих.

Володимир

Цитата: A4_ від 08 Серпня 2015, 02:36:29
  Заправляетесь, сбрасываете одометр, катаетесь до следующей заправки, тут же замеряете пробег и сколько влезло. Расчитываете расход.  Газа всегда будет брать от литра и более чем бензина.
С азотом это как предположение. Но что-то туда бодяжат ибо расход вырос на ровном месте, спрашивал у многих.
Викатаю чергову заправку, то відпишусь за розхід і за останню, і за дві останні. ДО пустого катати не збираюсь, так як тоді потрібно буде тратити бензин на дорогу до газозаправки.

Володимир

Появився в мене в машині стук, коли по нерівностях ідеш, то таке відчуття що по дну стукає зі всієї сили вихлопна. Поліз під машину облазив де тільки можна не знайшов нічого, вихлопна на такій відстані від кузова що вона навіть теоретично не може стукати по кузову. Вирішив вигребти мусор з лижі, а там такий "нежданчик", мусів відкручувати подушку і піднімати двигун щоби витягнути.

Заодно і мусору через отвори в лижі трохи вигріб, вживу купка виглядає більша ніж на фото. Знайшлась гайка від випускного колектора, і ще десь шайби мають бути на лижі, але не вилетіли.

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Sergik32

така маленька гидота може наробити гадості багато
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Алексей

KOT

У моего друга на таврии стоит защита, так вот кусок гранита попал между ней и КПП, гул в салоне появился жуткий, пока не нашли откуда.

Buzyan

Цитата: A4_ від 07 Серпня 2015, 13:14:47
6.5 газа? Не верю! Сколько баллонов выкатал? Поверхности уоз газовые?
Замір проводив після третьої заправки. На показометрі був майже нуль, і при покачуванні машини поплавок стукав по балону. Залив 16 літрів, проїхав 215 км, на показометрі був залишок 1/8 балона, як не старався перед заправкою качати авто, поплавок по корпусі балона не стукав, на тому залишку міг ще спокійно 50 км проїхати.

Цитата: A4_ від 07 Серпня 2015, 13:14:47Если ты смотришь по бк, то это не показатель. Только от заправки до заправки, к тому же бодяжат газ азотом и расход только увеличивается.
БК показав 6,8 л/100, заправляюсь на укрнафті, як розчинити в рідкому пропані за температури 20 градусів азот, температура кипіння якого -195,75 °C незнаю.

Вот мое масло имеет присадки которые нейтрализуют окислы. В окислах присутствует и азот благодаря ему и краснота.
0503881138 0633061992

KOT

Азот присутствует в воздухе , его там всего лишь 78%
Цитувати виділене
Вот мое масло имеет присадки которые нейтрализуют окислы. В окислах присутствует и азот благодаря ему и краснота.
А Вы знаете состав масла и химическую реакцию на взаимодействие с азотом?