бортовик моего гаража.

Автор виталий, 22 Квітня 2011, 21:56:40

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

YUKON

Цитата: Salek від 23 Листопада 2015, 13:26:37
Цитата: Алексей від 23 Листопада 2015, 12:39:57
ну петлі дверей недумаю що можуть стукати
Да нефик делать.
Перебирёшь ходовую,а виноватой окажется дверь.
Заложи отрезки резиновых трубок в петли и покатайся.
Не породжуй лавину нових запитань!...тут як в анекдоті..."здесь все равно этого никто не поймет"! :rofl: :rofl: :rofl:
До 3 пришестя буш тоды розповідать! :-D :-D :-D

Алексей

YUKON ну я рад что ты такой умный. Но не все ж такие как ты. :nea:
ну если я спросил то так трудно ответить или ты очень гордый? :beee:

YUKON

Леша, я не гордий, даж не пахне неею, качни мурзіллку там все написано! Я завжди, перш ніж задати питання перечітаю літературу, спробую на практиці, а потім задаю питання тут! Це гарно що в нас всі шарабанющі хлопці відзивчиві! На інших сайтах такого немає! Там зразу посилають в мурзилку! І вірно роблять! Окрім того, тобі більша частина людей пояснила шо і як робити на всі 100, але ти продовжуєш задавати питання! Шо тобі ще тре пояснити? Виходячи з твоіх запитань треба просто зробити замість тебе! Для цього є СТО! Без образ!

semen

подскожите что может клацать спереди при троганье вперед при торможении ? снимал стойки ,шаровые ничего не обнаружил собрал опять такая хрень

виталий

виталий

Sergik32

ох блін, аж серце заболіло як ти почав ганяти такою новою машиною по кочкам, вона слабувата для таких гарцовок, а в цілому то виглядить класно.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

виталий

виталий

Устинов Сергей

"Почти хорошая даже машина" - валяюсь под столом  :hysterics:

Max 55

В славуте просто, комфорта ноль..

Устинов Сергей

Да, зато в другую машинку так напихать кучу дров и привезти вряд ли кто захочет. А в славутке можно :) А так - пока не ездишь на нормальной машине и славутка хороша. Но после нормальной к славутке приходится опять привыкать :(

Sergik32

класна машина, поставив вітровики і мухабойку і вже канхворт, ну і шо шо гремить і гуде, як говориться "...на безбаб'ї і кулак  блондінка", так і про славуту, нема кращої то і ця хароша, їде і тепло.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Устинов Сергей

Для хоч якогось комфорту треба сідухи з іномарки, дзеркала з бмв (з підігрівом та електрорегулюванням), світло - біксенон в лінзах від Діми :) А, ну і ще хоч якусь шумку. Без шумки то взагалі сумно...

Max 55

Понимаешь сколько не в кинь, все равно будет ехать как славута