Флудилка 2016

Автор crank555, 01 Січня 2016, 00:09:50

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Max 55

Цитата: Жулик від 15 Березня 2016, 16:49:56
шото хворум помирает (

Народ только спорит про высшие материи  :-D, никакой тех. части )))
А ты только заметил?
В 2006 году все было по другому, много было энтузиастов которые перебирали и тюнинговали славуты, да и вообще много было активных участников молодых парней у которых кипела кровь, а теперь одни споры за ерунду - за мелочь!
Длилась эта активность до 2009 примерно, потом начало стихать

Жулик

Европа плять...
Спорят, стукачат, пиз..ль получают.
Нудота!

Ранше люди общялись в гости ходили а сейчас по домах сидят, зубы скалят ищут как бы кого нить стукануть полииции. Хоть на соседа (

Max 55

А, что Европа, там нормально все, это нам втирают по телеку, что у них одни гомики херовы!

Kritik

Цитата: Max 55 від 15 Березня 2016, 18:24:04
А, что Европа, там нормально все, это нам втирают по телеку, что у них одни гомики херовы!

тут гоміків напевно менше ніж в укр.

а в Україні переважно підараси, при цьому ці підараси ше й керують людьми  :wallbash:
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Vitaliy.

Вы тоже это заметили?  :facepalm:
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Жулик

Цитата: Salek від 15 Березня 2016, 18:19:20
Цитата: Жулик від 15 Березня 2016, 17:52:39
Европа плять...
Спорят, стукачат, пиз..ль получают.
Нудота!

Ранше люди общялись в гости ходили а сейчас по домах сидят, зубы скалят ищут как бы кого нить стукануть полииции. Хоть на соседа (
А чё ж ты свою жопу на Овечке возишь а не на ТАЗике! ;)
а какое это имеет отношение к европе  :rofl:?

Жулик

Цитата: Salek від 16 Березня 2016, 09:33:08
Цитата: Жулик від 16 Березня 2016, 08:17:46
Цитата: Salek від 15 Березня 2016, 18:19:20
А чё ж ты свою жопу на Овечке возишь а не на ТАЗике! ;)
а какое это имеет отношение к европе  :rofl:?
А откуда твоя Овечка появилась.

китае, америко, корее, украинська.  :rofl: :rofl: :rofl:
Та это не имеет значения раньше тоже ездили на европейских, но все равно люди здыбувались раздувались жизни и были какие то мение пофигистичные...

Sergik32

Якщо чілавєк впевнений в завтрішньому дні і бачить якусь стабільність і то тоді і буде добрим і відзивчивим, буде в гості ходити і не буде завідувати нікому, а так, я зараз повна ...опа то починають в любому гоміку шукати 3,14дараса і на сусіда зуба точити.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

Цитата: Sergik32 від 16 Березня 2016, 10:29:03
Якщо чілавєк впевнений в завтрішньому дні і бачить якусь стабільність і то тоді і буде добрим і відзивчивим, буде в гості ходити і не буде завідувати нікому, а так, я зараз повна ...опа то починають в любому гоміку шукати 3,14дараса і на сусіда зуба точити.
та раньше например в 90х тоже стабильности не было и ниче  :-D

Sergik32

Ну ти не рівняй, тоді не було нічого до того і стало взагалі голо, а тепер зовсім інше, люди в 2000-них трошки побачили і світу і речей і машини і будували собі хати і тут знов жопа, так от ця жопа найбільше мучить, тоді всі навколо були бідні і працювали на виробництвах, яке здохло. А тепер хто був багатим став багатшим а бідний ще біднішим, і отих багатих угнітає картина чого той бідний сусід завісний ще не здох, тра ще закрутити гайки в країні щоб наверняка вже стало хреново.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Жулик

Кароче вроди и луче трохи чим в 90ти а всеравно дупа!

Sergik32

ну судячи по тому що у мене на роботі нема реалізаціїї продукції і почалось скорочення кадрів то ДУПА це дуже м'яко сказано, скоріш це вже ЖОПА

Жулик

Цитата: Sergik32 від 16 Березня 2016, 12:09:53
ну судячи по тому що у мене на роботі нема реалізаціїї продукції і почалось скорочення кадрів то ДУПА це дуже м'яко сказано, скоріш це вже ЖОПА
початок ее  :facepalm:

Sergik32

Нічого страшного, головне не втрачати надію на краще, славути у нас є, такщо якось вирулимо з цього тупика

Жулик

Цитата: Sergik32 від 16 Березня 2016, 12:23:44
Нічого страшного, головне не втрачати надію на краще, славути у нас є, такщо якось вирулимо з цього тупика
у нас када майдан був то все резко решили вырулить образовалась пробки на дорогах и очереди на заправках + бенз резко везде закончился.

Так что никто некуда не вырулил, я тогда поржал  :-D и поставил машину в гараж, на вопрос че я не заправляюсь я ответил хай всю грязь с бензобочек отзаправят а я потом чистого нового заправлю )))

Так шо машина в наше время гуд но как показывает практика в экстерных ситуация бесполезна  :happy: