Мій конструктор SDT Славута 1.2si 2007р. VS Лада Калина 1.6 2008р.

Автор Саша, 28 Вересня 2010, 22:37:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Саша

історія про туманку!)
хз як розбилося скло.та нащастя вчасно зауважив і знайшов біля машини.приклеїв.потім воно знову відпало та так шо я його і не знашов, походу десь по дорозі загубив!довго думав чим закрити і придумав. найшов підходящу по діаметру бутилочку, на нождаку обрізав дно, потім повиломлював остальне скло, наніс сілікон,приклеїв так сказать скло нове і вуаля!карочь хвото:
LED тюнінг

Володимир

Цитата: Саша від 29 Липня 2016, 22:27:17
історія про туманку!)
хз як розбилося скло.та нащастя вчасно зауважив і знайшов біля машини.приклеїв.потім воно знову відпало та так шо я його і не знашов, походу десь по дорозі загубив!довго думав чим закрити і придумав. найшов підходящу по діаметру бутилочку, на нождаку обрізав дно, потім повиломлював остальне скло, наніс сілікон,приклеїв так сказать скло нове і вуаля!карочь хвото:
Щось нема хвото.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Саша

Цитата: Володимир від 30 Липня 2016, 07:52:11
Цитата: Саша від 29 Липня 2016, 22:27:17
історія про туманку!)
Щось нема хвото.
LED тюнінг

YUKON

Саньок...колхоз...реально, без обід!
https://www.drive2.ru/l/5769268 - ось чувак замінив стекла на ПТФ...це експромтом...походу підійдуть і з Примари на наші...

Саша

да усьо нормуль! але вопервих у мене туманки не такого типу і скло у них зовсім не таке (і взагалі я таких як мене ніде не бачив навіть спеціально шукав) а вовторих він живе у расєї а там усьо шо хош до ваза можна купити! а це шо я зробив то хто не знає той і не замітить навіть!
LED тюнінг

YUKON

Та відныс би в скломайстерню хай хоч скло шліфонули б...бо якось світ через дно бутиля...не камільфо!)))))))))

Sergik32

головне з під правильної горілки знайти бутилочку
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Саша

бутилочка від дитячого харчування  :rofl: доречі світить через це скло краще ніж стандартне було  ;)
LED тюнінг

YUKON

Цитата: Саша від 02 Серпня 2016, 09:42:29
бутилочка від дитячого харчування  :rofl: доречі світить через це скло краще ніж стандартне було  ;)
Тю дак тож козапчег робив на буху голову...а тут українець сам змикітив! :-D :-D :-D

Саша

LED тюнінг

YUKON

Цитата: Саша від 02 Серпня 2016, 18:30:49
- страхівка - 324грн
Мені теж таке погрожує наприкінці серпня м-ця! В якій страховій "зупинився"?

Саша

оранта! там у них тепер ше опція нова появилася! можна викликати евакуатор або вони присилають тобі когось якшо в тебе машина не заводиться або колесо пробив або якась інша поломка!
LED тюнінг

Жулик

Цитата: YUKON від 03 Серпня 2016, 09:20:14
Цитата: Саша від 02 Серпня 2016, 18:30:49
- страхівка - 324грн
Мені теж таке погрожує наприкінці серпня м-ця! В якій страховій "зупинився"?
:-D погрожуе? А 900-1000грн не хоч?

Саша

LED тюнінг

Устинов Сергей

Цитата: Жулик від 03 Серпня 2016, 21:44:12
  :-D погрожуе? А 900-1000грн не хоч?
Жулик, газ зарегистрирован? Если нет - бери справку, езжай в небольшой населенный пункт, где есть МРЭО и там регистрируй. Получишь техпаспорт, выданный "мелким" МРЭО - по номеру МРЭО и будут страховку считать.