Мій конструктор SDT Славута 1.2si 2007р. VS Лада Калина 1.6 2008р.

Автор Саша, 28 Вересня 2010, 22:37:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

SWarlock

Устинов Сергей, так , вроде бы, по прописке страховая считает, а не по МРЭО?
ЗЫ: у меня страховка 504 грн (от 150 тыс населения).
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

Устинов Сергей

В том-то и прикол, что не по прописке!!!

Цитувати виділене18. ОСАГО по прописке или по регистрации? (Толик) Уже несколько лет, как законным считается оформление только по городу регистрации автомобиля (МРЭО, указанное в свидетельстве о регистрации транспорта). Всё остальное – выдумки и неосведомленность агентов, что приведет к тому, что при страховом случае Вы можете пострадать на сумму в размере 50% от нанесенного вами ущерба. В противном случае, городских страховок бы не осталось вообще, так как все оформляли бы полисы на своих знакомых из области. Ведь полис оформить можно сейчас на любого человека. Источник: https://www.strakhovka.in.ua/osago-otvety.html

Цитувати виділенеВ Распоряжении Нацкомфинуслуг №  673 «Об утверждении Положения об особенностях заключения договоров ОСАГО» от 27.10.2011 четко указано, что в графе «населенный пункт места регистрации» записывается «місцезнаходження установи, яка зареєструвала транспортний засіб і зазначена в документі про реєстрацію транспортного засобу». Т.е. населенный пункт, в котором находится МРЭО, зарегистрировавшее транспортное средство. http://polismart.com.ua/news/view/40/

Я новую машину поставил на учет в Днепропетровске. Учет на мне - прописка г.Славянск. Страховка по цене Днепра :(

YUKON

Цитата: Жулик від 03 Серпня 2016, 21:44:12
Цитата: YUKON від 03 Серпня 2016, 09:20:14
Цитата: Саша від 02 Серпня 2016, 18:30:49
- страхівка - 324грн
Мені теж таке погрожує наприкінці серпня м-ця! В якій страховій "зупинився"?
:-D погрожуе? А 900-1000грн не хоч?
То у вас там у куєві такі ціни...пірлукі 324грн., вже інтересувався!
Чуваааккккк  - http://www.mtsbu.ua/ua/for_consumers/96536/96546/

Володимир

Цитата: SWarlock від 03 Серпня 2016, 22:56:58
Устинов Сергей, так , вроде бы, по прописке страховая считает, а не по МРЭО?
ЗЫ: у меня страховка 504 грн (от 150 тыс населения).
У нас також по прописці, у нас кілька районів реєструються в МРЕО що знаходиться в місті, то що, простому хлопові з села страхватись по міським тарифам.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

а так і є, раніше я брав страхівку а сам живу в селі то ціна була нижча, а зараз все, машина зареєстрована в міському МРЕВ от і все, ціна як для міста.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32 від 04 Серпня 2016, 10:08:04
а так і є, раніше я брав страхівку а сам живу в селі то ціна була нижча, а зараз все, машина зареєстрована в міському МРЕВ от і все, ціна як для міста.
Я в травні страхувався, то було як і завжди, по місцю прописки. Я вже точно не пам"ятаю, там чи на правах є місце проживання, чи в техпаспорті.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Саша

ітак... зняв карбон з усього де він був по причині того шо він повідклеювався і т.д.
полірнув машину моментальним поліролем фіоми екстрім ред лайн фігня повна трошки блистить колір насичений а так царапини на місці треба брати у зеленій бутилці він кращий і забирає царапини! - 185грн
полетів генератор - 1300грн енергомаш взяв український! (((
і купив полірольку для резини (люблю коли вона чорна)))) - 70грн
LED тюнінг

Саша

аууу шось не можу повідомлення писати чьто случілося та?!??

отакі ми сімпатічні на р15
LED тюнінг

Саша

єк то кажут: "Євстратій Калавратій!"  :-D генератор електромаш приказав жити не довго. тобто його підшипник.сьоні по трасі почав тарахтіти гена я зиркнув розбрав а підшипнику кранти
- підшипник генератора  - 40грн
- перепресовка - 20грн   
както так...  :(
LED тюнінг

Саша

за 3 роки витрачено:

НА ОБСЛУГОВУВАННЯ - 7655грн (рідини,мийки,колодки... тобто витрати в такому плані)

НА РЕМОНТ - 9275грн (вартість запчастин +їхня доставка +в деяких випадках оплата роботи майстра)

НА ТЮНІНГ (або удосконалення) - 3155грн (коврики,вітровики,тонування, лампочки... тобто витрати в такому плані)

ПЕРЕОФОРМЛЕННЯ - 2004грн

і того – 22090грн
LED тюнінг

YUKON

Цитата: Саша від 01 Листопада 2016, 21:54:41
і того – 22090грн
Зара прийде Жулік і скаже, немає грошей нєхрін їздити на авто а тим більши їх рахувати!!

Жулик

Жулик

твое мнение мне не интересно  :rofl:

Еще тре пащитать сколько страховка стояла, сколько воду покупал по щетчику в машину, незамерзайку, мойка авто шо бесплатно? И т.д и жить скоро не захочется  :-D

YUKON

Цитата: Жулик від 02 Листопада 2016, 10:27:18
2:1 на нашу з Сашком користь, тик шо кури бамбук! :rofl:

Жулик

Цитата: YUKON від 02 Листопада 2016, 10:30:16
Цитата: Жулик від 02 Листопада 2016, 10:27:18
2:1 на нашу з Сашком користь, тик шо кури бамбук! :rofl:
Я веду здоровый образ жизни и не курю в отличии от тебя.
А ты иди посчитай сколько воздуха и почем вдул в колеса КАЛины!  :rofl: