Славута 1.2Li 2008 рік Паннакота-2 (Володимир)

Автор Володимир, 07 Квітня 2010, 13:04:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Romka

Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Володимир

Мав вчора довгу поїздку, то перший раз було реально жарко в ноги, перепробувавши все грішив на поганий радіатор пічки, а виявляється що то на МЕМЗі не вміють виставити зазор на помпі.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

ну в ноги то жарить, якщо не сильний моріз на дворі
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 15 Лютого 2017, 16:29:20
ну в ноги то жарить, якщо не сильний моріз на дворі
Ну, раніше я і при плюсі не завжди міг загрітись.

Володимир

Цитата: Salek від 15 Лютого 2017, 16:39:21
Я давно знаю что нормальная работа системы охлаждения(обогрева) невозможна без правильного зазора в помпе. Но народ у нас непробиваемый.Меняют радиаторы,термостаты,датчики,а уже после этого проверяют зазор в помпе.
Зазор в помпі, то не клапана відрегулювати, треба зливати рідину, та й болти і шпильки МЕМЗ славляться обривом при спробі викручування.

Жулик

Поперло Володимиру  :-D, а я меня славка карб классно грела а потом потек радик и я его поменял и все   :(  стало не так греть, надо было еще и помпу менять походу.
Но теперь то я знаю если шо ) шо делать, слава богу пока у малого таврон шпарит как в банке )

Володимир

Цитата: Жулик від 16 Лютого 2017, 08:23:10
Поперло Володимиру  :-D, а я меня славка карб классно грела а потом потек радик и я его поменял и все   :(  стало не так греть, надо было еще и помпу менять походу.
Но теперь то я знаю если шо ) шо делать, слава богу пока у малого таврон шпарит как в банке )

По відгукам в неті, нормально пічка жарить тільки з радіатором ДААЗ.

Володимир

Пробіг 41000 км, мав задоволення опівночі в полі міняти ремінь ГРМ. Просунути новий під шків майже в темноті геморой конкретний. Треба на майбутнє придумати якусь приспособу для заміни ремня, бо з лівої сторони від шківа просунути руку щоби направити ремінь не реально.

Sergik32

Вовчик, а чого лопнув, скільки пробіг попередній. Пімпа не приклинила?

Володимир

Цитата: Salek від 17 Лютого 2017, 08:35:03
Цитата: Володимир від 17 Лютого 2017, 08:20:47
Пробіг 41000 км, мав задоволення опівночі в полі міняти ремінь ГРМ.
Новая помпа схавала?
Та ні, помпа не заклинила, крутиться легко, скоріш за все від старості, дев"ятий рік машині пішов, можливо і тосол допоміг коли стара помпа протікала, бо там по всьому металічному кожуху слід від тосолу що застиг.

Коли міняв помпу то ремінь був цілим, я після заміни помпи вже 200 км проїхав, і місцями давав двигуну трохи обертів. Але не виключено що коли знімав-ставив ремінь, то міг край ременя трохи потягнути, тим самим надірвавши арматуру в середині ременя. Старі ремені інколи рвуться руками як папір, хоча до цього успішно працювали на двигуні.

Цитата: Sergik32 від 17 Лютого 2017, 08:50:18
Вовчик, а чого лопнув, скільки пробіг попередній. Пімпа не приклинила?
Пробіг рівно 41 тисяча км і без 3-х місяців 9 років. Помпа в нормі, скоріш за все від старості, а так як недавно була процедура знімання-установки, то арматура в середині могла надірватись. Напевне, доки його не чіпаєш і нагрузка рівномірна, то він тримається, а варто трохи дати стресу то рушиться.

ZaVa

А який пробіг у ременя ? Такий самий - 41 тища ?
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Володимир

Цитата: Salek від 17 Лютого 2017, 09:56:18
Направление движения ремня осталось прежним?
Звичайно, ремінь ніхто не витягує при заміні помпи.
Цитата: ZaVa від 17 Лютого 2017, 11:21:18
А який пробіг у ременя ? Такий самий - 41 тища ?
Так, ремінь той що поставили на конвеєрі.

Тільки що робив ревізію вчорашньої роботи, переставив на один зуб ремінь бо в темноті добре не вгадав з мітками, також понатягував ремені бо були не дотягнуті. Ще раз перевірив помпу на рахунок клинів, все в нормі. Ремінь таки помер від старості, або від тосолу, бо в районі обриву видно як на волокнах арматури засох тосол, в  10 см від місця обриву ремінь рветься руками, далі вже не зміг розірвати.

Жулик

Счастливые люди рвут ремни, переставляют, крутят его :-D  B)

Sergik32

а ти думав, рвемо-знімаємо-ставимо, навіть в полі в темноті, і навіть клапанця не загнемо. Жулік, не хоч махнути свій 1,6 на 1,2, фігня що слабший, зато не уязвимий