Шумоизоляция

Автор Александр, 06 Квітня 2008, 20:46:49

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Зазик

Цитата: Salek від 14 Березня 2017, 08:21:51
Цитата: Зазик від 14 Березня 2017, 08:12:33
Цитата: Salek від 14 Березня 2017, 05:55:22
Цитата: Сволочь від 13 Березня 2017, 21:57:36

Да?
Грубо говоря ты почти не уменьшил вибрации метала.
Попробуй сначала проклеить "виброй",разница очень большая.

так эта дешевая бесполезная вибра !
Купи дорогую ;)

так вы получается клеили вибру с надписью сделано в Украине ??? И что ,вы остались довольны результатом ??

Серёга

У меня StP проклеяна крыша и задние стаканы, сразу говорю делал не я
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Зазик

Цитата: Salek від 14 Березня 2017, 10:07:24
Цитата: Зазик від 14 Березня 2017, 08:48:44
так вы получается клеили вибру с надписью сделано в Украине ??? И что ,вы остались довольны результатом ??
А не занимаюсь профессионально,но по вибре между  СТП и Викар разницы не заметил.

А с шумкой всё сложнее.
а что с шумкою служного?? А материал Визол тоже как викак по качеству ??

Сволочь

Цитата: Salek від 14 Березня 2017, 08:21:51
Цитата: Зазик від 14 Березня 2017, 08:12:33
Цитата: Salek від 14 Березня 2017, 05:55:22
Цитата: Сволочь від 13 Березня 2017, 21:57:36

Да?
Грубо говоря ты почти не уменьшил вибрации метала.
Попробуй сначала проклеить "виброй",разница очень большая.

так эта дешевая бесполезная вибра !

Эти вибры нужно клеить на моторный щит со стороны мотора. А со стороны салона- обесшумку. До вибры у меня руки не дошли, вернее не было надобности снимать мотор, в отличии от торпеды.
Купи дорогую ;)

Эта вибра на моторный щит клеится со стороны мотора, а шумка клеится со стороны салона.
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

EvgenS

Лучшая шумоизоляция - это хороший мафон с хорошей акустикой :heppy_dancing: :rofl: :rofl: :rofl: :yahoo:

Серёга

Цитата: EvgenS від 15 Березня 2017, 11:28:02
Лучшая шумоизоляция - это хороший мафон с хорошей акустикой :heppy_dancing: :rofl: :rofl: :rofl: :yahoo:

Кстати да зимой ездил с музыкой нормально было а тут без музыки проехал что то торохтит под торпедой аж обидно стало слушал слушал незнаю что это расстроился и снова накрутил музыку чтоб неслышать, летом полюбому снятие торпеды найду что это было)
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Жулик

Особенно классно если ты завтыкал и на тебя летит трамвай, трынькает а ты не слышишь...

Володимир

Запитання такого плану. Ні для кого не секрет що коли в дощ їдемо то трасі, то з заду автомобіля досиль голосно і чітко чуємо як колеса проїзджають калюжі. Можливо хтось вже розбирався з цією ситуацією і підкаже якими каналами пробивається від коліс звук в салон.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

від колесних арок звук і передається в багажник, а вже сам багажник підсилює звук. я вже якось досліджував цю ситуйовину, брат за рульом їхав а я ззаді слухав де шо шумить. Хоча там і підкрилки пластикові всеодно то нічого не спасає. Просто треба акустичну полку грубу і з осб плити і між нею і лядою поставити ущільнювач, циркуляція повітря буде хужа, але шуму буде трохи менше.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Щось я маю сумніви, там враження таке що є пряма дирка до коліс, і звук такий що ніби з задніх дверок. Якби бляха так пропускала звук, то було б чути і передні колеса, але там тихо. І арки в мене обклеєні шумкою, тому не варіант, можливо через отвори в балці за сідушкою.

Sergik32

ото за них я і не дописав, там вони гарні. зимою тако якщо руку опустити донизу, то з під сідушки холодом тягне і ноги мерзнуть. Взагалі, говніще наше кузовіще
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 23 Серпня 2017, 12:38:53
ото за них я і не дописав, там вони гарні. зимою тако якщо руку опустити донизу, то з під сідушки холодом тягне і ноги мерзнуть. Взагалі, говніще наше кузовіще
Значить треба клеїти.

Sergik32

ну не буде вентиляції, машина задихнеться і поржавіє. хіба тіко на зиму щоб не холодно. Так тиж за кермом сидиш то там не чкти сильно шо шумить.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 23 Серпня 2017, 13:56:07
ну не буде вентиляції, машина задихнеться і поржавіє. хіба тіко на зиму щоб не холодно. Так тиж за кермом сидиш то там не чкти сильно шо шумить.
Взагаліто якщо моторчик пічки включено, то там дути не повинно.

Sergik32

В нашій машині можливе все, а по правильному, якщо затягує ззовні то тоді всередині надлишковий тиск, а от при рециркуляції то буде затягувати, але в нас її немає