Славута 1.2Li 2008 рік Паннакота-2 (Володимир)

Автор Володимир, 07 Квітня 2010, 13:04:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: ZaVa від 10 Квітня 2017, 14:58:04
Володю, доброго дня.
Підкажіть як Ви врізали форсунки - сверлили колектор чи врізали за допомогою трійника.
Дякую.
Сверлив, я робив бюджетний варіант, то перехідники+кільця на форсунки+пересилка в мій бюджет не вписувались. Та й з кріпленням рампи форсунок потрібно було в такому випадку щось вирішувати, то для мене було простіше зняти колектор, висверлити отвори і нарізати різьбу.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ZaVa

Коли Ви не проти, то маю ще кілька питань.
Де саме сверлили отвори для врізки штуцерів форсунок?
У Вас форсунки Валтек. Чи проводили регулювання їх так, як це робив Костя ( ВКБ)?
І які форсунки порадите?  Схиляюсь більш до Hana. Правда ціна. . .
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Володимир

Цитата: ZaVa від 11 Квітня 2017, 11:19:45
Коли Ви не проти, то маю ще кілька питань.
Де саме сверлили отвори для врізки штуцерів форсунок?
На відливах біля бензинових форсунок, фоток не маю.
У Вас форсунки Валтек. Чи проводили регулювання їх так, як це робив Костя ( ВКБ)?
В мене червоні валтеки 3 ом, нічого не регулював, як купив так і поставив, газ включаю навіть за мінусової температури двигуна, дві зими пережив, поки що претензій нема.
І які форсунки порадите?  Схиляюсь більш до Hana. Правда ціна. . .
Не маю чого додати, я робив максимальний бюджет, результатом задоволений. Якщо на двигуні нема датчика фаз, то валтеки не підуть, вони заповільні.

Володимир

Прикупив на алі Z-подібний ущільнювач.

Poker1st

Володимир

Цитата: Poker1st від 13 Травня 2017, 11:57:02
Цитата: Володимир від 13 Травня 2017, 10:43:39
Прикупив на алі Z-подібний ущільнювач.
довго йшов?
Від моменту оплати до доставки до дверей 22 дні.

ZaVa

Володю, дай посилання. І який потрібен метраж.
Дякую.
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Володимир

Цитата: ZaVa від 13 Травня 2017, 12:00:02
Володю, дай посилання. І який потрібен метраж.
Дякую.
Це https://www.aliexpress.com/snapshot/0.html?orderId=83431655317705&productId=32792935354 посилання з моєї покупки на 4 метри, на алі товар мав назву Z type Seal Trim 3M Car Rubber Seal Filler Adhesive High Density Car Door Seal Strip Noise Insulation car accessories. Якщо суто на дверки, то треба замовляти 3 метри, якщо планувати ще на ляду, то 4, хоча на ляду я ще не пробував чіпляти.

Володимир

Sergik32

їдрийоговкачалку, поки розглянув то шию заклинило. ну і як, тихіше стало при русі? Вовчик, ти скажи, а зверху тоже той самий, до якого дверка прилягає? і скажи кіко ти замовляв метрів
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32 від 13 Травня 2017, 22:55:52
їдрийоговкачалку, поки розглянув то шию заклинило. ну і як, тихіше стало при русі?
Не знаю, тестдрайв по трасі запланував на сьогодні.
Цитата: Sergik32 від 13 Травня 2017, 22:55:52
Вовчик, ти скажи, а зверху тоже той самий, до якого дверка прилягає? і скажи кіко ти замовляв метрів
Ні, зверху D-подібний, суто на дверки треба 3 метри, там виходить десь 2.2 м.

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Володимир

Робив вчора тестдрайв на трасі, то з боків більше нічого на вуха не тисне, але враховуючи те що боковий шум більше не притуплює слух, складається враження що стик ляди тепер шумить в два рази сильніше, особливо якщо їхати проти вітру. Буду пробувати ще на ляду клеїти.

Sergik32

шо да то да, ляда шумить. я якось в ті отвори був мочалки затикував, стало тихо і добре, алеж вентиляції то немає і коли діщ то ті мочалки мокрі, мусив викинути і до 80км ще нічо, а вже як скоріше їхати то шумить страшно.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 15 Травня 2017, 07:59:17
шо да то да, ляда шумить. я якось в ті отвори був мочалки затикував, стало тихо і добре, алеж вентиляції то немає і коли діщ то ті мочалки мокрі, мусив викинути і до 80км ще нічо, а вже як скоріше їхати то шумить страшно.
Я вчора як вихав на трасу, їхав проти вітру, то складалось враження що вітер гуляє по всій криші. Але саме більше мене бентежить, що якщо я усуну шум ляди, то доведеться щось рибити з перегородкою моторного відсуку, бо вже зараз мені звідди шумніше стало.