Зимняя резина

Автор gavryusha, 15 Вересня 2008, 17:28:10

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Valeriy від 12 Червня 2017, 18:32:29
Цитата: Sergik32 від 12 Червня 2017, 17:09:05
кто скажет, почему зимой ВС-11 скользит?
Если протектор хороший - скользить не будет
Справа не в протекторі, а в резині.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Valeriy

Цитата: YUKON від 12 Червня 2017, 17:29:56
даж при норм тиску в колесах, роззява буде гудіти, бо такій тупий малюнок протектора
Что значит тупой рисунок протектора?

Sergik32

чим менша площа контакту з дорожним покриттям тим буде більший гул.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Valeriy

Цитата: Sergik32 від 13 Червня 2017, 13:36:16
чим менша площа контакту з дорожним покриттям тим буде більший гул.
Ааааа, вот оно что...ясно. Спасибо большое

Valeriy

Помогите разобраться, ребята. Правильно ли я понимаю одну ситуацию: поставил на перед БЦ-10, а на зад - ВС-11 - гул был, поменял местами: на передок ВС-11, а на зад - БЦ-10 - гул перестал, а поставил все 4 колеса БЦ-10 - опять появился гул. Думаю что все 100% это резина, так ли это?

ZaVa

Да, Валєра. Це шумить гума. БЦ-10
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Sergik32

а скоро перестане шуміти, ще тако пару раз гайки повідкручуєш і позакручуєш і не буде чим прижати.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

ZaVa

Цитувати виділенеі не буде чим прижати.
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

YUKON

Валер, БЦ-10, ще більш "приємніша" ніж ВС-11. ВС-11 хоч не так "оре"! Хоча, скажу тобі по секрету - моя нова Унірояль теж шумить, бо дощовий малюнок протектору. І шумить вона саме з тих причін, що написав вище Серіжка. Але комфорт пересування на великіх швидкостях не порівняти з резиною постсовкого виробництва. Наприклад Йокогама, що стояла в мене на Славці ,була трохи тихшою ,але коли було "мокро" не так гарно тримала дорогу! Випробував вже я свій Унірояль і скажу так, що даж не дивлючись на те що підшумлює резина відмінна. І ось недавно проїхався зі знайомим на його Ніссані ХТреіл ,який був вбутий в Бріджстоуни - оце хлопці реально бімба. Крітік не просто так писав про Бріджи.

Sergik32

ну тут сам нісссах х-траіл то є бімба, і на нього навіть постав ВС-11 то він буде бімбою. Но бріджи це реально стоуни і тут нема що додати.

YUKON

Цитата: Sergik32 від 14 Червня 2017, 09:07:12
ну тут сам нісссах х-траіл то є бімба, і на нього навіть постав ВС-11 то він буде бімбою. Но бріджи це реально стоуни і тут нема що додати.
На скільки я знаю ВС-11 в 18 радіусі не випускаються! І чи робить роззява 18 радіус це питання!

Sergik32

ну це так, але х-траіл це бімба. тут в мого знайомого була така, навіть дві, одну продав новішу купив, в нього ніссани це сама краща машина. він поїхав на ставок часний порибалити вночі з електроловом, його там "добрі хлопці" зловили і зробили декілька фізичних зауважень, місяць я його не бачив, а машину побили і поламали, він тепер плаче і сумує, і за машиною і за електроловом, якого в жопу засунули і нажмали кнопку "POWER".

YUKON

Цитата: Sergik32 від 14 Червня 2017, 09:18:12... він поїхав на ставок часний порибалити вночі з електроловом, його там "добрі хлопці" зловили і зробили декілька фізичних зауважень, місяць я його не бачив, а машину побили і поламали, він тепер плаче і сумує, і за машиною і за електроловом, якого в жопу засунули і нажмали кнопку "POWER".
З точки зору власності і природоохорони вірно зробили...гарно що хоч додому на своїй поїхав машині, а не на "скорій"!

Sergik32

Valeriy

Цитата: YUKON від 14 Червня 2017, 09:03:28
Валер, БЦ-10, ще більш "приємніша" ніж ВС-11. ВС-11 хоч не так "оре"! Хоча, скажу тобі по секрету - моя нова Унірояль теж шумить, бо дощовий малюнок протектору. І шумить вона саме з тих причін, що написав вище Серіжка. Але комфорт пересування на великіх швидкостях не порівняти з резиною постсовкого виробництва. Наприклад Йокогама, що стояла в мене на Славці ,була трохи тихшою ,але коли було "мокро" не так гарно тримала дорогу! Випробував вже я свій Унірояль і скажу так, що даж не дивлючись на те що підшумлює резина відмінна. І ось недавно проїхався зі знайомим на його Ніссані ХТреіл ,який був вбутий в Бріджстоуни - оце хлопці реально бімба. Крітік не просто так писав про Бріджи.
Да, но она мягкая, хоть и плавает после 80 км/час. А вс-11 - вообще деревянная