Slavuta 1,2Si 2006г

Автор Sergik32, 22 Січня 2013, 15:06:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sergik32

ну так і вага там не славутовська, такщо все воно монопенісно, що бляха на славуті, що "моща" на віварику.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

Цитата: Sergik32 від 31 Липня 2017, 11:25:23
ну так і вага там не славутовська, такщо все воно монопенісно, що бляха на славуті, що "моща" на віварику.
та не там все машнишь да и виварик катае пустой а должен везти + столько как сам весит )
Я в славуте только и успевал диски катать  :facepalm:, не знаю больше не одной машины с такими пластилиновыми дисками...

Sergik32

скажу чесно, окрім китайців і славути я також біж гівна не бачив
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

YUKON

Серіжка, перестань кататись на 2-му Мегані і все стане норм! Я теж, як покатався на Ланцері спорт 9-му (фото є в бортовику) 2 неділлі в гараж не хотів йти!

Володимир

Цитата: Sergik32 від 31 Липня 2017, 11:04:41
та з нашими дорогами і вибоїнами можна балансувати по 3 рази на день, в гарну яму попав в окурат між шпильками і маєш яйце і те балансування ранішнє до дупи карі очі, тра знов їхати і балансувати. треба або ваз ходовку, або ваз 1117 сірий металік, там хоч колеса правильні
Гулі на резині на верх можуть не вилазити, вивішене колесо крутиться рівно, але вже в дорозі воно дає про себе знати.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

не їжжу нічим окрім славути і васхода ну ще трахтором саморібним, в іномарки не сідаю. Нічого, скоро нову дорогу 60-ти тонні фури знов зроблять горбоямистою і знов буду їздити до 90км/год і все буде в нормі.

YUKON

Цитата: Sergik32 від 31 Липня 2017, 12:21:22
не їжжу нічим окрім славути і васхода ну ще трахтором саморібним, в іномарки не сідаю. Нічого, скоро нову дорогу 60-ти тонні фури знов зроблять горбоямистою і знов буду їздити до 90км/год і все буде в нормі.
Дик сам жеж казав що на 2-му Мегані від шефа час від часу їздиш!

Sergik32

стараюсь більше не їздити, бо потім в свою табуретку не хочу сідати.

Жулик

Цитата: Sergik32 від 31 Липня 2017, 12:30:06
стараюсь більше не їздити, бо потім в свою табуретку не хочу сідати.
напомнило фильм и цитату от туда Семёнов, водку будешь? (с)  :rofl:

Володимир

Цитата: Sergik32 від 30 Липня 2017, 12:24:00
січас пішов і все подивився і написав. зараз отаке залите MOGUL Trans 80W90, брав по 101грн у знайомого чувака який займається заміною масла, воно має SAE 80W90 API GL-4 MIL-L 2105.
а до цього було Repsol cartago cajas EP 75W90 API GL-4; ZF-TE ML 08/17A; MIL-L 2105
допуски у них однакові, але то силька а зараз залив мінералку, і той чувак і каже, наші машини херово на сильках їздять, щось там в коробках не так як у іномарок, хоча каже скільки вже їх переробив тих машин, вроді і все нормально але статистика така, що наші корібки на мінералці краще себе почувають. Ну скажу що поки я задоволений, залив 2,5 літра через сапун, клізмою заливав бо так зручніше. а вчора ще і в мацацикол восход залив 0,5літра і він також став краще переключатися, бо до цього вже там всяке заливав і навіть отой 75w90.
Стало мені цікаво чого після заміни масла відбулось чудо, то порився в неті і ось що я вичитав.

Стосовно масла репсол.
Цитувати виділенеRepsol Cartago Cajas EP 75w-90 1л рекоменуется для смазки мостов и системы передачи гипоидных передач. Также подходящий для использования в редукторах и других передачах, работающих в тяжелых условиях.
Тобто рекомендацій лити в коробку нема, по суті призначено для задніх мостів грузовиків.

Масло Могул.
Цитувати виділенеМинеральное масло Mogul 80W-90 Trans предназначено для смазки механических коробок передач (бортовых редукторов и коробок передач с ручным или другим видом переключения) строительной техники, современных легковых автомобилей, фургонов и грузовиков, а также сельскохозяйственной техники. Масло подходит для всесезонного  использования, имеет высочайшие температурные показатели и способно обеспечить отличную защиту редукторов.

Пам"ятаю колись Крітік лив в коробку Ельф і потім був не задоволений, я дивився специфікацію це масло, то було аналогічне вищезгаданому репсолу. Тому думаю перш ніж купити пасло, треба глянути специфікацію для чого воно, бо гіпоїдні передачі працюють трохи по іншому принципу ніж передачі в нашій КПП.

Жулик

Я на славуте ездил на ельфе и был доволен )

Володимир

Цитата: Жулик від 01 Серпня 2017, 12:57:29
Я на славуте ездил на ельфе и был доволен )
Таке було? Крітік вже свій бортовик почистив, але пам"ятаю що коли я його запитав як масло, то від підтвердив наявність стандартних болячок таврійської коробки якщо в ній неправильне масло. Я так дивлюсь що масел які мають ЖЛ-5 та в специфікації яких написано що для гіпоїдних передач, треба уникати.

Sergik32

може і так, я також читав уже потім для чого репсол. Ну он в брата на пасцаті В3 тоже такеж масло, бо беремо в одного і тогож чувака, то корібка гарно робе, а в мене дуба ставала, жалко що я її трошки гвалтував, зато зараз вроді все чітко і хвайно.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 01 Серпня 2017, 23:03:35
може і так, я також читав уже потім для чого репсол. Ну он в брата на пасцаті В3 тоже такеж масло, бо беремо в одного і тогож чувака, то корібка гарно робе, а в мене дуба ставала, жалко що я її трошки гвалтував, зато зараз вроді все чітко і хвайно.
Я думаю що в пасат можна залити води і він буде їздити, наша коробка вибаглива до густини масла і до присадок в маслі.

А як в тебе зі стандартними болячками, я маю на увазі неможливість втикнути 1-у на швидкості більше 5 кмг, хруст на холодну як включати другу, та виття 5-ї на швидкості менше 80 кмг?

Жулик

1-у на швидкості більше 5 кмг это так надо  :-D! Круто что еще можно до 5 вткнуть. У меня в авео вапче пока не станешь не вткнешь )))) И у всех авео так )))) Ели привык  :-D и на спижо у бати было так.