Літня резина

Автор Твердохлебов Юрий Геннадиевич, 31 Липня 2008, 12:08:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Sergik32

то я тут дійсно не розумію, над чим ти паришся, маючи повний комплект і зимової і літньої. чи просто десь свербить і хочеш продати зимову і літню за півціни і купити гівно всесезонне і радуватися, коли зимою треба виїхати а вона як корова на льоду. поміняти колеса це пів години роботи і все, 3-4 місяці ти про них забув, і также і на літо. Якщо чесно, то я не розумію тебе і твоїх намірів. Рано тобі ще машину давати.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32 від 22 Серпня 2017, 12:59:42
грузики, ну а якщо стане ще гірше, тож вони не зря там такі моцні навішені
Я ти олівцем обмалюй положення, і знімай з кожного колеса по черзі. Зняв з одного, виїхав на трасу і дивишся на результат, якщо стало краще то знімаєш з другого.

В мене колись на таврії стояла сама дешева резина Бел-85, причому з камерами в середині, скільки не балансував, завжди кидало рулем, одного разу познімав грузики, і о чудо, нічого не трясе.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

ну може і так, просто раніше я на ній 120 йшов і не трусило, а зараз трусить, більше не їхав бо вже довго розганяється і на трасі їздять і мішають
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

YUKON

Ееее, браь, дофіга ти хоч від Рідної резини, крім того тре ще й норм балансувальника.

Григорий

А так можливо?
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Володимир

Цитата: Григорий від 22 Серпня 2017, 20:32:10
А так можливо?
Треба мати ще набір грузиків, я одне колесо балансував, то потрубен був грузи 10 грам, то поставив одін 35 а з протилежного боку 25, щоби в різниці було 10, то фігушки, після 100 кмг трусить. Зараз зняв повністю грузики з того колеса, то ніби норм, а можливо просто ще добре на трасі не розганявся.

Григорий

Володимир так від 35 грм. можливо відкусити зайве.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Володимир

Цитата: Григорий від 22 Серпня 2017, 20:54:40
Володимир так від 35 грм. можливо відкусити зайве.
Думав так піде, виявилось що ні.

Sergik32

познімаю грузики і попробую, а вдруг моя ВС-11 помчить як мішелінка чи гудіерка

Володимир

Цитата: Sergik32 від 22 Серпня 2017, 22:18:36
познімаю грузики і попробую, а вдруг моя ВС-11 помчить як мішелінка чи гудіерка
Все може бути, якщо колись побігла моя сама дешева Бл-85, причому з камерами в середині, то можна сподіватись на чудо.

Sergik32

ну от сьогодні їхав 115км то відчутно що є вібрація, ну сильно руль не телепає, але відчуваю що вібрує. до 100км все нормально. хотів зранку зняти грузика, але було лінь колпака знімати і знов прикручувати дротиком, бо без дротиків він не тримається.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 23 Серпня 2017, 08:48:50
ну от сьогодні їхав 115км то відчутно що є вібрація, ну сильно руль не телепає, але відчуваю що вібрує. до 100км все нормально. хотів зранку зняти грузика, але було лінь колпака знімати і знов прикручувати дротиком, бо без дротиків він не тримається.
То може в тебе той дротик дисбаланс вносить, попробуй просто без ковпаків проїхатись.

Sergik32

ну тротик я не думаю що так буде колбасити, ну ще якщо на то пішло то і той вусик з колпака що відлетів, він то не важкий, але на таких обертах то і грамчик може в загальну картину вкидати дисбаланс

Серёга

Катаюсь без развала да да я его так и несделал, выставил на глаз вроде попал, машину никуда не тянет в сторону и резину не жрёт, после шиномонтажки я только передние колёса новые поставил поначалу было хорошо а потом больше 100 км/ч  появилась еле заметная вибрация...возможно плохо отбалансировали и вообще если балансировали я неконтролировал работу.
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Володимир

Цитата: Серёга від 23 Серпня 2017, 16:24:53
Катаюсь без развала да да я его так и несделал, выставил на глаз вроде попал, машину никуда не тянет в сторону и резину не жрёт, после шиномонтажки я только передние колёса новые поставил поначалу было хорошо а потом больше 100 км/ч  появилась еле заметная вибрация...возможно плохо отбалансировали и вообще если балансировали я неконтролировал работу.
Попробуй по черзі без колеса покрутити двигуном самі фланці, можливо будеш неприємно здивований.