Slavuta 1,2Si 2006г

Автор Sergik32, 22 Січня 2013, 15:06:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Жулик від 02 Серпня 2017, 10:39:18
1-у на швидкості більше 5 кмг это так надо  :-D! Круто что еще можно до 5 вткнуть.
В мене на 20 точно втикається, коли було залито масло з заводу, то також потрібно було майже зупинитись щоби втикнути.
Цитата: Жулик від 02 Серпня 2017, 10:39:18У меня в авео вапче пока не станешь не вткнешь )))) И у всех авео так )))) Ели привык  :-D и на спижо у бати было так.
То виходить що кожного разу перед горкою треба зупинятись. Бо в мене наприклад по дорозі до дому, є таке місце, де потрібно робити поворот на 90 градусів а потім зразу під горку, на другій передачі там не впишешся, треба переходити на першу.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Жулик

Шо поделаешь говорю же нужно привыкнуть )))

Sergik32

ну першу втулити важко коли рухається, до 5-ти км ще втулиться, головне прогазувати, буває і не тра. Всі решта тихо і хвайно, 5-та до 80 не виє, ну я чую що вроді трошки звук тіпа виття, але ледь чутно, хто не знає то не зрозуміє, но до 80 то майже не чутно. з другою передачею взагалі проблем немає, хрусту точно немає, буває тіко задня рипить, і то рідко, як попадеш на зуб, або коли котишся задом і втикаєш задню
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32 від 02 Серпня 2017, 16:16:32
ну першу втулити важко коли рухається, до 5-ти км ще втулиться, головне прогазувати, буває і не тра. Всі решта тихо і хвайно, 5-та до 80 не виє, ну я чую що вроді трошки звук тіпа виття, але ледь чутно, хто не знає то не зрозуміє, но до 80 то майже не чутно. з другою передачею взагалі проблем немає, хрусту точно немає, буває тіко задня рипить, і то рідко, як попадеш на зуб, або коли котишся задом і втикаєш задню
Ну значить майже норм, з часом масло насичиться стружкою з синхронізаторів, то буде ще краще.

Sergik32

ну буду заглядати під корібку, якщо з куліси потече масло то значить пора машину міняти, бо зараз сухо, поки, але це зараз. Зато всі сальники КВ і РВ течуть і там мокро, но я туди не лізу.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

YUKON

Ну-ну, хоч сказати, що з хвостовика КПП не тече? Да не вгадав ти!

Sergik32

де він той хвостовик?

YUKON

Цитата: Sergik32 від 02 Серпня 2017, 22:20:28
де він той хвостовик?
Завжди там соплі вісять, в Калині 2 сальника поставив від Гранти...цуко рік вже сухо, а в Славці хоч 10 встанови, до сонця двері.

Sergik32

Хлопці підкажіть валянку з села. Сьогодні осьо січас їхав по трасі 110-100 і вібрація на руль є, ну хрін з ним, привик уже, але коли з горба зкинув на нейтралку і машина котилася з 110 до 90км то вібрація стає сильніша, раніше такого не було, було при 100 і вище, а тепер при зменшенні  швидкості починає зростати, що за хрінь така, невже шруси на 28-ій тисячі можуть здихати?

Серёга

Цитата: Sergik32 від 11 Вересня 2017, 21:23:37
Хлопці підкажіть валянку з села. Сьогодні осьо січас їхав по трасі 110-100 і вібрація на руль є, ну хрін з ним, привик уже, але коли з горба зкинув на нейтралку і машина котилася з 110 до 90км то вібрація стає сильніша, раніше такого не було, було при 100 і вище, а тепер при зменшенні  швидкості починає зростати, що за хрінь така, невже шруси на 28-ій тисячі можуть здихати?

Это точно не шрусы у меня ещё стоят родные и когда то тоже такое было,  скорее или балансировка или ещё что но не шрусы
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Aryan

відсутність центровочного отвора диску + неідеальна посадка диска на флянець + овальні диски + "стрибаюча" гума + відсутність заводського перехідника для балансування тавро-дисків + ніколи не повірене балансувальне обладнання + відсутність знань і досвіду "майстрів" ------ і маємо результат!

YUKON

Серіжка їдь балансувати колеса. А балансеру зразу скажи, що даси по горбу совковою лопатою, якщо зробить як попередні рукож...и.
Не думаю, але надіюсь на те що зсередини дисків багнюкі в тебе немає.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 11 Вересня 2017, 21:23:37
Це просто коли двигун в зачепленні, то підвіска додатково нагружена і колесо на резинках не так літає, а коли вимикаєш передачу, то резинки вже мають більший хід, тому і трясе.
Цитата: YUKON від 12 Вересня 2017, 07:18:25
Серіжка їдь балансувати колеса. А балансеру зразу скажи, що даси по горбу совковою лопатою, якщо зробить як попередні рукож...и.
Не думаю, але надіюсь на те що зсередини дисків багнюкі в тебе немає.
Стару резину нема сенсу балансувати, коли машина стоїть на стоянці, то резина запам"ятовує положення дороги.

Sergik32

багнюки нема, ковпаки зняв, ще правда там щось чирхає, може камінючка де є, бо тут граієм понасипали дороги то бля летить в різні боки, їду і чирхає, нажму тормоз то десь вроді пропадає. вчора тещу на поїзд завозив то вночі по трасі дав 120 і вібрація є, без колпаків менше але всеодно є, а колеса свіжі, 06-го року, вже немає сенсу їх балансувати, постоять пару днів і далі як пластмасові пригають поки не проїду пару сот метрів і вони не прогріються. Треба збирати і здавати пляшки і купувати нову гуму, або перестати ганяти по 100-110км на год, до 100 все чікі-пікі

YUKON

Цитата: Sergik32 від 12 Вересня 2017, 08:30:13
... а колеса свіжі, 06-го року, вже немає сенсу їх балансувати...
От ти партизан, чого ж ти мовчав що в тебе "нова" резина - зразу б тебе "послали"...в магазин.