стабилизатор поперечной устойчивости

Автор JeepKa, 22 Липня 2016, 11:56:26

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

YUKON

Цитата: Salek від 27 Червня 2017, 12:04:55
Цитата: YUKON від 27 Червня 2017, 11:35:37
Нєєєє,ковш нізя...нарушаєт іділію! :rofl: :rofl: :rofl:
Не в тему но принцип тот же.
Spoiler

Недавно знакомый таксоид капиталил Сенса.
Машина на метане,прошивка на метан.По трассе кончился газ и он груженый ехал на 92м.Естественно пипец перегородкам на поршнях.
Он ставит кованые поршня и конотопские гильзы!!!
Доказать что от дурака ковка не защитит невозможно.
На родных поршнях машина прошла 320т и ещё ходила бы.
[close]
Та то все норм...
Spoiler
в нас в місті є хлопчина, с адекватом колись зустрічався але вже й забув ,що це таке. Так от 10-го таза поставив на турбу...ввалив 10 кілоуїв, а от ходовку тік пружини попиляв. От тобі і все...весь тунінх...тормозить "лаптею", авто тримає на дорозі пиляними пружинами!
Spoiler
[close]
[close]

Володимир

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Володимир

Цитата: Salek від 20 Серпня 2017, 15:52:47
Цитата: Володимир від 20 Серпня 2017, 15:38:30
Самий правильний стабілізатор на таврославуту.
Мало головняка с шаровыми,рулевыми,будешь ещё наконечники на стабе менять. ;)
Що заважає поставити резинки як в класиці? Тут важлива сама загальна конструкція.

YUKON

Вова, майже  кругом з тобою погоджувався тут ні. Славуті стаб треба як мертвому примочка.

Володимир

Цитата: YUKON від 21 Серпня 2017, 06:57:17
Вова, майже  кругом з тобою погоджувався тут ні. Славуті стаб треба як мертвому примочка.
Я не веду мову за те чи він треба чи ні, але в тому виконанні в якому його тулять на славуту чіпляючись за ричаги/тяги, тим самим збільшуючи нагрузку на шарові та ричаги/тяги, він є трохи зло в плані безпеки і зменшення ресурсу деталей. Тут він як і в сучасних іномарок чіпляється прямо до стойки.

YUKON

А стійки Вова в Славі взагалі бімбові. Ставимо вкладиші KYB, ставимо Мішелін або Гудьїр і спокійно їздимо. Нашо ото воно треба? Я ж писав Славута одне з небагатьох авто де суха і повна маса відрізняється вдвідчі. Відповідно і неможливо підібрати правильний стаб, вірніше його жорсткість. Відповідно буде підвищений знос ходової або з нього ніякого толку.
Треба запустити тему Встановлення V10 з БМВ та стійкі Більштайн на Славуту. Хто назве такі темі розумними?

Володимир

Цитата: YUKON від 21 Серпня 2017, 17:43:06
А стійки Вова в Славі взагалі бімбові. Ставимо вкладиші KYB, ставимо Мішелін або Гудьїр і спокійно їздимо. Нашо ото воно треба? Я ж писав Славута одне з небагатьох авто де суха і повна маса відрізняється вдвідчі. Відповідно і неможливо підібрати правильний стаб, вірніше його жорсткість. Відповідно буде підвищений знос ходової або з нього ніякого толку.
Треба запустити тему Встановлення V10 з БМВ та стійкі Більштайн на Славуту. Хто назве такі темі розумними?
Я його не ставлю бо він мені не потрібен, просто хотів підкреслити що тут конструкція сама правильна.

Alex Miha

Цитата: YUKON від 21 Серпня 2017, 17:43:06
Создавайте тему  :-D

Aryan

ФОРУМОМ НЕ ПОМИЛИВСЯ? та й тема не та.

YUKON

Цитата: Alex Miha від 25 Серпня 2017, 00:10:47
Создавайте тему  :-D
Санику, я про V10 з E60 на 5 л., а ти фоткі з V8 з 4,4 обьємом (да ще й відфожоплені). То мало для Славути. З тим мотором стаби не прогне. а Тре жоб стаби тримали авто на дорозі. Бо місцеві стріт ракери кричатимуть що жорстко вийшло.
Цитата: Aryan від 25 Серпня 2017, 01:07:38
ФОРУМОМ НЕ ПОМИЛИВСЯ? та й тема не та.
Форумам він не помилився і з темою теж, а от стаб на Славуті, як зайцю стоп сигнал потрібен!

Alex Miha

Цитата: YUKON від 28 Серпня 2017, 09:22:45

Санику, я про V10 з E60 на 5 л., а ти фоткі з V8 з 4,4 обьємом (да ще й відфожоплені). То мало для Славути.

Первая - похожа на фотошоп. А вторая - реал. Сейчас в Киеве машинка. Ше и заднеприводная. Для дрифта.
А шоб ваще все сомнения отмести - это одна и та же машина. Разница между фото 3-4 года.

P.S. Спасибо, шо помните))

JeepKa

хто може підказати від якої машини запозичили цей болт?
Руки в масле, жопа в мыле - я люблю автомобили!®

JeepKa

Щось зхоже. Чи є якісь думки що саме він там кріпить? Щоб спробувати пошкати самостійно в неті по з. п. і звірити параметри. Можливо є ссилка в магазин на той комплект з фото?

Григорий

Заміряєш довжину болта з урахуванням шайб,гровера, гайки та діаметр і в любому магазині автозапчастин його підберуть  :clap:, а тут навіть діаметр не вказаний - 10 чи 12 мм :wallbash:. Єх мені б твої пролемию
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

JeepKa