Флудилка 2017

Автор Kritik, 02 Січня 2017, 15:22:07

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Toris

Цитата: Сволочь від 25 Грудня 2017, 00:36:58Чуть ли не в каждом сообщении читаю что то про кремль.
За что ты его так боишься и ненавидишь?
Там фашисти і сатаністи. В т.ч. дерибанять Україну, а Ви думаєте, що то все "свідоміти" творять.

Сволочь

Цитата: Toris від 25 Грудня 2017, 00:39:09
Цитата: Сволочь від 25 Грудня 2017, 00:36:58Чуть ли не в каждом сообщении читаю что то про кремль.
За что ты его так боишься и ненавидишь?
Там фашисти і сатаністи. В т.ч. дерибанять Україну, а Ви думаєте, що то все "свідоміти" творять.
А ты лично видел там сатанистов и фашистов, или тебя по ночам у костра пугали? :-D
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Toris

Цитата: Сволочь від 25 Грудня 2017, 00:43:46А ты лично видел там сатанистов и фашистов, или тебя по ночам у костра пугали? :-D
Справи їхні за себе говорять. Крим - чий?

Не варто мені "тикати", ми не настільки близько знайомі.

Сволочь

Цитата: Toris від 25 Грудня 2017, 00:48:44
Цитата: Сволочь від 25 Грудня 2017, 00:43:46А ты лично видел там сатанистов и фашистов, или тебя по ночам у костра пугали? :-D
Справи їхні за себе говорять. Крим - чий?

Не варто мені "тикати", ми не настільки близько знайомі.
Ещё в древней, Киевской Руси, между собой обращались на "ты" и даже князю "тыкали".
А  "вы" говорили только врагам. Знаменитая фраза "Иду на вы" тебе об чём то говорит?

Toris

Цитата: Сволочь від 25 Грудня 2017, 01:09:18Ещё в древней, Киевской Руси, между собой обращались на "ты" и даже князю "тыкали".
А  "вы" говорили только врагам. Знаменитая фраза "Иду на вы" тебе об чём то говорит?
Не личить мужчині власну невихованість забріхувати.

А в Київській Русі не жив, не можу сказати, що там і як було. А сволочам різним - не вірю.

Андрій

Торіс
я взагалі ввімкнув ігнорування тих людей, і таке відчуття як на форумі чисто)))

А сволоті передай, що в київскій русі здарників палили, так що тепер, його спалити? хай тикає своїм друзям. а тут з повагою нехай відноситися треба.

[img]http://s

Андрій

Toris

Цитата: Salek від 25 Грудня 2017, 12:31:40
Цитата: Андрій від 25 Грудня 2017, 12:26:24А яка різниця?
За...бывает реклама.
І взагалі, один раз ми вже їм довірились... Немає чого розміщати наші матеріали на вражих ресурсах. Вони нас потім убивають в реалі і банять у віртуалі.

Сволочь

Цитата: Toris від 25 Грудня 2017, 02:02:31
Цитата: Сволочь від 25 Грудня 2017, 01:09:18Ещё в древней, Киевской Руси, между собой обращались на "ты" и даже князю "тыкали".

А в Київській Русі не жив, не можу сказати, що там і як було. А сволочам різним - не вірю.
Так и в Донбассе ты не жил, и в кремле, зато рассказываешь. :facepalm:

Aryan

Цитата: Сволочь від 25 Грудня 2017, 14:01:37

а ти жив?

Алекс

Цитата: Salek від 25 Грудня 2017, 12:23:08
Цитата: Андрій від 25 Грудня 2017, 12:09:31

Андрій просьба не используй radikal.ru
На радикале не только реклама,а ишшо вирусняк есть
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Андрій

Дивно. у мене немає там реклами... може адблок працює...

Сволочь

Цитата: Aryan від 26 Грудня 2017, 01:13:59
Цитата: Сволочь від 25 Грудня 2017, 14:01:37

а ти жив?
На Донбассе был, жил, и сейчас там живут мои родственники и друзья!

Володимир

Не розцінюйте за політику, чисто економіка.
https://petrimazepa.com/naftogaz_gazprom_peremoga#.WkJEpaC2UZY.twitter
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

так уже люблядь піськами мірятися шо просто капєц. от якби ціна для населення стала менша от це перемога.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0