Флудилка 2018

Автор Андрій, 01 Січня 2018, 19:49:05

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Жулик

Цитата: Toris від 14 Березня 2018, 15:53:06
І шо, ніхто не хоче жити в штаті США та отримувати ЗП в доларах? :-D
Неа! Хочем жыть тут, но получать деньги в $ и сумы как в США а цены как сейчас что бы были.
Попахивает кацапизмом. Шара взят, взять...  :rofl:

Алексчук

Цитата: Toris від 14 Березня 2018, 14:33:54
Цитата: Жулик від 14 Березня 2018, 14:12:14Нахер вообще нам эта валюта в стане не понимаю  :facepalm:
Пора об'являти війну Штатам і одразу здаватись. :-D
ТЮ, так мы и так уже 51 штат, неужоли не понятно?

Рабы не здаются!

Toris

Мда, "мы с Тамарой ходим парой" (Алексчук+Сволочь) здаватись Штатам не хочуть. :-D

Всіх інших перепрошую за тимчасові незручності. Просто нудно... І погодка якась підозріла. І завтра вона теж буде такою самою підозрілою...

Сцуко, купив учора FM-transmitter, щоби не поновлювати старенький Pioneer від попередників - так немає часу, щоби роздуплитись, що воно таке і як тепер з ним жити...

Сволочь

Цитата: Toris від 14 Березня 2018, 16:38:16
Мда, "мы с Тамарой ходим парой" (Алексчук+Сволочь) здаватись Штатам не хочуть. :-D

Всіх інших перепрошую за тимчасові незручності. Просто нудно... І погодка якась підозріла. І завтра вона теж буде підозрілою...

"Мы с Тамарой..." это там, а здесь говорят "мєні Тамару кум замінює"! :-D
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Жулик

Всіх інших перепрошую за тимчасові незручності. Просто нудно... І погодка якась підозріла. І завтра вона теж буде такою самою підозрілою...

Сцуко, купив учора FM-transmitter, щоби не поновлювати старенький Pioneer від попередників - так немає часу, щоби роздуплитись, що воно таке і як тепер з ним жити...
Тю шо там розбиратся, вткнул в него флеху, вткнул его в прикуриватель (если не задымелся) уже агонь).
Там на табле выбираешь ФМ волну любую, не такую как радио в городе.
На матифоне выбираешь туже волну, все!
Переключаешь на трансмистере песни слушаешь кайфуешь)

Алекс

Песни -то гарно ...
А вот любителям аудиокниг придётся  туго и нервно,ибо по выкл фм-миттер начинает фсе сначала  :wallbash:
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Сволочь

Цитата: Алекс від 14 Березня 2018, 17:39:01
Песни -то гарно ...
А вот любителям аудиокниг придётся  туго и нервно,ибо по выкл фм-миттер начинает фсе сначала  :wallbash:
Во время езды слушать аудиокнигу? :facepalm:
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Алекс

Цитата: Жулик від 14 Березня 2018, 14:12:14Нахер вообще нам эта валюта в стане не понимаю  :facepalm:
Штаты тут причём ?
А вот рубль. завсегда в тренде .Заробитчане -слыхав  таке  слово ?
Ну и наверно много ещё чего,шо я не знам ,,
В любом случае,я приезжая домой,расплачиваюсь картой везде где только можно .очень выгодно и удобно ,от газа до пива
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Алекс

Цитата: Сволочь від 14 Березня 2018, 17:45:02
Цитата: Алекс від 14 Березня 2018, 17:39:01
Песни -то гарно ...
Во время езды слушать аудиокнигу? :facepalm:
Сейчас уже мало слушаю ...бывает что отвлеккает ,но тут главно не забыть где пауза :-)
На дальнобое аудиокнига -самое  то шо треба ..
Мне нравитцо озвучка Бабаем .все равно что .У него такая интонация .. ;)
Крайняя вещь -Демон с соседней  улицы
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Володимир

Цитата: Алекс від 14 Березня 2018, 17:48:57
Штаты тут причём ?
А вот рубль. завсегда в тренде .Заробитчане -слыхав  таке  слово ?
Ну и наверно много ещё чего,шо я не знам ,,
В любом случае,я приезжая домой,расплачиваюсь картой везде где только можно .очень выгодно и удобно ,от газа до пива
То просто банк заміть тебе конвертує рублі в гривні. Я наприклад коли купляю товари на аліекспрес, то долярами також розраховуюсь зі своєї гривневої карточки.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Romka

Цитата: Жулик від 14 Березня 2018, 16:54:59

Тю шо там розбиратся, вткнул в него флеху, вткнул его в прикуриватель (если не задымелся) уже агонь).

ну почти кайфуешь, качество не очень - хуже радейки
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Toris

Роздуплився. Кайфанув. Стокових динаміків не вистачає, баси їх рвуть, хоча й не люблю слухати голосно. На вихідних спробую втулити в багажник колонки від касетного магнітофона "Маяк-242С". Все одно десь валяються без діла.

http://rem-tv.net/stuff/14-1-0-5067

Фоточко стягнув з OLX.

P.S. Колись ще школярем врізався в звуковий тракт магнітофону зовнішнім багатополосним еквалайзером, який склав з конструктора - так до мене всі шкільні діджеї ходили готувати касети. :-D А зараз - плейлисти і редактори. Я все спростилось і здешевилось...

Олександр 1968

Якщо магнітолка касетна то  можна викинути лпм і зробити лінійний вхід для мп3 плеера або телефона.Якщо є вхід для СД чейчжера то там теж є можливі варіанти для реалізаціі .В будь якомі разі якість звуку буде краща

Toris

Магнітола має середні хвилі, два діапазони ЧМ та CD-програвач.

AUX кнопкою вибору джерела висвічується, але зараз не маю ні часу, ні натхнення займатись саме цим. Ще й морози на носі, а гаража немає. Вирішив, що зараз трансміттер дешевше (177 грн вчора) і швидше (сьогодні вже слухав джаз, який хотів).

А якість звуку у будь-якому випадку вища, ніж совдеп-аудіо. Навіть зараз. :)

P.S. HiFi в фюзеляжі "Славути" не має сенсу.

Жулик

Цитата: Romka від 14 Березня 2018, 19:49:07
Цитата: Жулик від 14 Березня 2018, 16:54:59

ну почти кайфуешь, качество не очень - хуже радейки
В славуте где при 120 пасажиру уже нужно говорить на повышеных тонах что бы услышал водитель я думаю говорить про качество музыки не стоит.
Да и прошло уже то время как и с китайскими обвесами и лампочками...