Просто Славута -> ВАЗ-21114-НІМФА -> FIAT Doblo Турбо Каблучок

Автор gray-black, 21 Листопада 2014, 03:29:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

gray-black

Цитата: Жулик від 15 Березня 2018, 13:55:27
Ха типа подмешиваешь холодный воздух из улицы? )))
100500 ;)
відноситись до оточуючих треба так,як ти хотів би щоб до тебе вони відносились

Жулик

Цитата: gray-black від 16 Березня 2018, 12:04:17
Цитата: Жулик від 15 Березня 2018, 13:55:27
Ха типа подмешиваешь холодный воздух из улицы? )))
100500 ;)
Ну для 2гбо то может и норм но при 4м я всегда когда сутра завожу то печку выкл, что бы антифриз не гонял по радике печки, тогда на газ быстрее переходит.

gray-black

пробіг 180 000
так як машинка на бензі про 0 градусах заводиться дуже важко(мовчу про мінус,газ взагалі табу),вирішено швиденько робити ГБЦ(без портинга)попередньо було виявлено що проблема в клопах,компресія 7-11-9-8,в п"ятницю ввечері зняв голову,вісь коромисел і розпредвал,дав знайомому мотористу на дефектовку,в суботу зранку поїхав з ним,наварив тосольні канали(чуть поїло антифризом ВАМП)(робота 300грн),шліфонули(350 грн),потім майстер робив пів-дня ГБЦ,на заміну пішли-сальники клапанів і направляючі,ввечері в суботу отримавши "нову" ГБЦ я почав зборку,майстер зажав голову згідно мануалу динамометричним ключом у 2 підхода,відрегулював клапана і поїхав додому,а я помаленьку(до3-х ночі)все збирав,довго зшкрібав прокладку улітки(біля 30 хв) і грався з шестернею трамплера(так само по часу) все зібравши думав-заведу,заллю ОЖ і поїду додому відпочивати(іти десь 20 хвилин,робив у друга в гаражі),але не тут то було,там де 3 свічка(номер пихла)між блоком і ГБЦ почала соплити ОЖ,три часа ночі,куди звонити? :wallbash: пішов спати
в неділю зранку прийшов в гараж,визвав майстра,він дотянув голову,залили ОЖ,бензу не було,завелась на газу з півтичка,погріли строй-феном,вигнав пробки і поїхав відпочивати після  2-х денного напрягу  :drinks:

Sergik32

ну сьогодні вже сре да, як мотір, як компресія?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

gray-black

Цитата: Sergik32 від 21 Березня 2018, 21:01:13
ну сьогодні вже сре да, як мотір, як компресія?
недовго музика грала,300 км проїхав,заїхав вчора поміняти масло(тра було на 180К міняти,думаю не великий перебіг),потік(і нехило) сальник РВ,хоча тільки поміняний(БРТ),думав що злетіла пружинка при запресовці,а ні сальник в топку,мусив ставит те що було-передній сальник КВ класики в мет.обоймі,оправку зробив з пластикової пляшки,мет.обойму намазав герметиком,після 100 км провірив ніби не соплить :yahoo:
сьогодні біля Вараша(Кузнецовськ) бачив БТР,,широкий зараза,неможливо за таких погодних умов обігнати

picture upload

gray-black

пробіг 182 000
сьогодні прийшла посилочка-строб і дистанційний вимикач маси,усе нове,виробництва СССР,стробоскоп уже опробував,трошки поправив запалювання,слабувато світить,але за 150 грн краще не знайти,вимикач на черзі на установку

Григорий

Вимикач надійний але при включеному буде садити акб, в мене подібний був на москвичі так прийшлось відмовитись від нього.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

gray-black

пробіг 183 000
приварили нового самця,бо старий підсилював звук вихлопу,стало чуть тише на трасі
сьогодні бачив бойову машину на якій служив в арміі,9а33бм3   "оса" називається(якщо пам'ять не зраджує),навіть у 2001 році у стрільбах приймав участь,на керчинському полігоні,це тоді наші літак з євреями "збили"

Володимир

Цитата: gray-black від 06 Квітня 2018, 22:13:29сьогодні бачив бойову машину на якій служив в арміі,9а33бм3   "оса" називається(якщо пам'ять не зраджує),навіть у 2001 році у стрільбах приймав участь,на керчинському полігоні,це тоді наші літак з євреями "збили"
На просторах нету зустрічав думку що то не наші.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Toris

Salek, Володимир мав на увазі, що літак збили росіяни.

igo61

Цитата: Salek від 07 Квітня 2018, 08:56:01
БТР с МАНовским движком офигенный получается.
БРДМ-2 с дизелем от "монстр-трака" ("ФОРД") в 367 коней - ещё тот зверь.  ;)
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

Алекс

Цитата: Toris від 07 Квітня 2018, 09:39:28
Salek, Володимир мав на увазі, що літак збили росіяни.
I am sorry.прошу пробачення ..але -вину признали,выплаты сделали ..
А инет -помойка та ещё ..щас скока гiвна льётца по крайним событиям .. :wallbash:
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Toris

Цитата: Алекс від 07 Квітня 2018, 09:43:18I am sorry.прошу пробачення ..але -вину признали,выплаты сделали ..
кучмО з хуйлОм перетерли і Україна взяла вину на себе. А по форумах вже й тоді це все обговорювалось військовими.

gray-black

пробіг 183 700
тільки-що лопнув трос щеплення,серед Рівного,на перехресті,протянув трохи за поворот і за пів-годинки замінив,вожу в багажнику запасний
знайшов пару фоток з полігона

Володимир

Цитата: gray-black від 10 Квітня 2018, 15:22:31
пробіг 183 700
тільки-що лопнув трос щеплення,серед Рівного,на перехресті,протянув трохи за поворот і за пів-годинки замінив,вожу в багажнику запасний
Добре що хоч вдень, бо мені як лопнув ремінь ГРМ на трасі в 12 годин ночі, з фонариком в зубах дві години ціляв, і проблема не в тому що його там тяжко засунути, а в тому що не бачиш куди ти його сунеш.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion