Флудилка 2018

Автор Андрій, 01 Січня 2018, 19:49:05

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Жулик

А вам повизло, я имея гладкостволку как думаете как отреагировал бы если бы ко мне с помпой пришли мужики?
Дипломатически не пробовали сначала?

Иногда такие истории заканчеваются не очень хорошо, хотя все могло бы и обойтись...

Toris

Цитата: Жулик від 16 Березня 2018, 14:24:36Дипломатически не пробовали сначала?
Так і сталось: мужики без агресії дипломатично провели переговори і все нормалізувалось.

Цитата: Жулик від 16 Березня 2018, 14:24:36А вам повизло, я имея гладкостволку как думаете как отреагировал бы если бы ко мне с помпой пришли мужики?
Як хтось сказав: "История не знает сослагательного наклонения".

Жулик

Та нет просто читаю новости и бывает что на переходе не пустил, тот стукнул авто в порыве страсти, а водило вышел и начал палить  :facepalm:.

Toris

Нє, це зовсім інше. З'ясування стосунків між самцями за допомогою зброї чи просто навкулачки = дебілізм.

Алекс

Частушку вспомнил,есть версия блатная :-)
Говорил попугай попугаю
-я тебя, попугай,попугаю.
Отвечал попугай попугаю-
Попугай-попугай,@@@рас 
:-)
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

YUKON

Цитата: Жулик від 15 Березня 2018, 10:24:11
... а вить это авео с говеной шумкой, шо уже говорить о машинах коласа выше  :-D
Да-дааа...наприклад про Хундай Акцент :-D :-D :-D

Жулик

Цитата: YUKON від 23 Березня 2018, 09:46:03
Цитата: Жулик від 15 Березня 2018, 10:24:11
... а вить это авео с говеной шумкой, шо уже говорить о машинах коласа выше  :-D
Да-дааа...наприклад про Хундай Акцент :-D :-D :-D
Я на ней не ездил, она мне с виду ланос с калиной напоминает. Да и клас это тот же, эконом.
А я та думаю чо ты кней приколупался? Бо она на калину смахУет ))). Даже в салоне все такое круглое и пластмасовое как в калине)))
А вот на грандисе и ленкрузере да с открытым окном тише чем в авео с закрытыми.

Но по хвакту если чесно я сра.. на то все мени тра шоб авто возыло мене с пункта а в пункт б, и не любыло мозгы.
Так шо пока не любе мене все устраюе. Тюнингувать абисшумкой я не буду :facepalm:.

YUKON

Цитата: Жулик від 23 Березня 2018, 10:17:37
Даже в салоне все такое круглое и пластмасовое как в калине)))
А йоті йага маць, авео знач не пластмасове...фсьо знач в шкірі і алькантарі...а передні фари неначе жабі соломинку хто в очечо вставив! Оце ти мене Славєнтій хоть насмішив! :-D :-D :-D
Акценти робив і робить дизайнер...і механіку німці роблять, а не зброд від Кореї до України. 
А Калину не трож...там коцапчег з прохмєлятора щось кумєкав! ;) Ну добро що хоч кацапчег...а не зброд! :-D

Жулик

На вкус и цвет....
Я знаю чела якому 07 больше 09 нравилась...
А по факту я катал на опеле астра там не тише чем в авео, хотя мо в 1,6 обесшумка и лучше чем в 1,5, я на ней тоже не ездил...

Да и думаю тот акцент не тише авео... Да и клал я на тот акцент я в любом соучае не россматривал его как авто для покупки.
Нужно покупать что нравится!

Алекс

Акценты дерзко ездят .. :mitsu:
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

YUKON

Цитата: Жулик від 23 Березня 2018, 11:45:48
Да и думаю тот акцент не тише авео... Да и кла
Я тобі авторитетно скажу ,як людина якій довелось певний час поїздити на 1.6 Т250, на Акценті 1,6 і Ріо 1,6:
Ці авто(Акцент і Ріо) даж рядом ставивти з Авео неможливо.
Акцент порівняного покоління до Т250 вполовині тихіший і краще оснащеніший.
На Ріо їздив 2013 року тобто це вже рівня отому 4 глазому страховиську від Шевроле.
Я тількі бачу оті 4 ока...дрож по тілу...даж порівнювати страх отой божий страшно. Калина2 і то гарніша за оту страшилку, в т.ч. Т250 з її напучиними очима гарніша, більш пропорційна.
Оте 4-и оке чучало нагадує Чері Джагу. Таке ненач хто з ногі ззаду яяяяяккк ввалив...воно ото хвіст піджало як гієна і побігло.

Жулик

Ты мне чо акцент впарить хоч?
Иль тебе доплачивают?
Кажуж я клав на то все. Точека!
Зделай опрос шо страшнее, и пазырим   :-D.
Про калыны я вопще молчу то не машины.

YUKON

Цитата: Жулик від 23 Березня 2018, 11:59:38
В смислі Акцент і Авео? Дик ащо тут опрашувать?...Акцентів і Ріо впятеро більше продано...якій ще тре опитувальник? :-D
Про калыны я вопще молчу то не машины.
Згоден, Калина не машина...в мене питання що тоді Авео? ...в своїй ціновій категорії 0 з "-"!...а пардон там жеж шкіра і алькантара.
І до чого тут Калина я так і не зрозумів???
Я про авто в однаковій ціновій категорії...при продажу їх новими. Калина - 1500-2500 баксів. Їх порівнювати нереально. Хоча ти профі...ти можеш і зепера ще сюди впихнути!

Жулик

Цитата: YUKON від 23 Березня 2018, 12:03:24
В смислі Акцент і Авео?
Но не калыны ж  :rofl:.
Она как была горбатой так с рестайлингом и осталась.
Только ещо допиши что акцент стоит 6+ а авео 5+ тык и это 2007 примерно.

Sergik32

ну гарешті флудилка знов стала флудилкою Андрюха з Славкою міряються акцентами і авечками
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0