Slavuta 1,2Si 2006г

Автор Sergik32, 22 Січня 2013, 15:06:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 24 Березня 2018, 07:44:56
вчора завів прогрів і відкрив крана, збоку патрубки гарячі
Патрубки чи боковина вся повністю. Бо я вчора на гарячу відкрив кран пічки на повну, то боковина гаряча тільки на тому потовщені зі сторони патрубків, решта майже холодна.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

ну вся боковушка гаряча. і коли відкрита ота ляда знизу то по центру дує теплувате а по краям на ноги вліво і вправо дує гарячішим. походу мівіни всередині трубок немає то їх і вихолоджує потік повітря, а по краям гріє краще. зі стоковим вентилятором на швидкості пічка краще гріла салон а з уліткою такого протоку немає. но літом в жару улітка більш потрібна річ ніж зимою. вже не знаю що робити, попробую ще протестувати свого стокового радіатора, він гарно грів і мокра муба тільки боковинка, може то зпід патрубків просочувалося і вона була мокра, ну і всередині в дальньому кутку бачка тоже було мокрувате на паралоні, але на підлогу не капало. майбуть ще третій раз розберу і поставлю стокового радіатора, бо цей ЛСА гівняний
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32 від 28 Березня 2018, 11:33:53ну вся боковушка гаряча. і коли відкрита ота ляда знизу то по центру дує теплувате а по краям на ноги вліво і вправо дує гарячішим. походу мівіни всередині трубок немає то їх і вихолоджує потік повітря, а по краям гріє краще.
Це є недолік вазодуйчика, вузьконаправлений і швидкий потік.
Цитата: Sergik32 від 28 Березня 2018, 11:33:53зі стоковим вентилятором на швидкості пічка краще гріла салон а з уліткою такого протоку немає.
В мене було навпаки.

Sergik32

ну бач в тебе дуйчик не такий він більш розсіяно дує
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

ZaVa

Постав ДААЗ і буде тепло. :ok:
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Sergik32

немає таких, ну принаймні я не бачив у нас в магазинах. буду стокового знов ставити, він хоч трохи да грів

Володимир

Цитата: Sergik32 від 29 Березня 2018, 07:58:39
немає таких, ну принаймні я не бачив у нас в магазинах. буду стокового знов ставити, він хоч трохи да грів
Я брав тут https://detali.zp.ua/ua/catalog/94356-radiator_otop_21081102_aljum_daaz/

YUKON

А яку ОР ти залив?

Жулик

Цитата: YUKON від 29 Березня 2018, 09:39:42
А яку ОР ти залив?
Барыго))) сержык же учица на своих ошибках.
Блин осьо недавно купыв 1л феликса концентрата, розбавыв и долыв грам 300-400.
И оце падло кудась за год диваеться 300грам и вылавыть не можу, бо то дуже мало :facepalm: и все цука сухо, и в гаражи и па двиглу :facepalm:.
Кароче наверно проще забить.

YUKON

Цитата: Жулик від 29 Березня 2018, 09:58:57
Цитата: YUKON від 29 Березня 2018, 09:39:42
А яку ОР ти залив?
Барыго))) сержык же учица на своих ошибках.
Блин осо недавно купыв 1л феликса концентрата, розбавыв и долыв грам 300-400.
И оце падло кудась за год диваеться 300грам и вылавыть не можу, бо то дуже мало :facepalm: и все цука сухо, и в гаражи и па двиглу :facepalm:.
Кароче наверно проще забить.
Доливав я доливав в Калині, був на мінімумі...доливав до середени між  мін. і макс...а рівень ОР як став на мінінмумі, так і стоїть...після того перестав доливать...так тік перевіряю да і все!

Жулик

Забылась дюрка)
Значить и я буду доливать, доливать...
Ще 0,7 ОЖ есть должно на пару лет хватить))) как авто купил то уходила побыстрее, то тогда я сразу нашел шо течет колечко уплотнительное термоса, 6грн и все норм, а тут цука хер вычислишь...

YUKON

Цитата: Жулик від 29 Березня 2018, 10:10:03
Забылась дюрка)
Та нічого не забилось...прост перестала уходить...собсно рівень і не падав нижче мінімума. Прост роздражає коли мін., потім просто забив! Ніяких проблем немає...пічка гріє відмінно.

Жулик

Цитата: YUKON від 29 Березня 2018, 10:13:56
Цитата: Жулик від 29 Березня 2018, 10:10:03
Забылась дюрка)
Та нічого не забилось...прост перестала уходить...собсно рівень і не падав нижче мінімума. Прост роздражає коли мін., потім просто забив! Ніяких проблем немає...пічка гріє відмінно.
То и у меня до мин, ото я и долил...

Sergik32

у мене залита кухлершульц розовочірвона Ж12, виробник хєрманія тойже шо і ХЕППУ, вже осьо другий рік пішов і колір гарний все чисто, правда радіатор і один і другий мають наліт ржавчини після попереднього бариго і громекса, а ця охлаждайка не їсть нічого, колір гарний.

Жулик

Ну чы исть поговорым папиже)