Флудилка 2018

Автор Андрій, 01 Січня 2018, 19:49:05

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Toris

Цитата: vol4ok7 від 21 Квітня 2018, 11:26:52Торис а в какой фразе этого моего сообщения ,ты усмотрел оскорбление чести ,и пидбурювання к развязыванию конфликта..
Постараюсь понять ...
Робимо аналіз Вашого повідомлення:

Цитата: vol4ok7 від 20 Квітня 2018, 22:01:27Ты знаешь не знаю как ты переживаешь за Канаду,это твои проблеммы !
По змісту - вираження думки, за формою - невеличке хамство.
Цитата: vol4ok7 від 20 Квітня 2018, 22:01:27Меня больше волнуют мои дети ,в нашей стране...
Цілком Вас розумію і навіть погоджуюсь - своя шкура ближче.
Цитата: vol4ok7 від 20 Квітня 2018, 22:01:27А на то что в твоем мире -мне глубоко насрать...
За формою - натуральне хамство.

На відміну від адміністратора форуму, я виріс в нашому совковому середовищі і тому непогано розбираюсь в тонкощах нашого спілкування. Окрім відчуття середовища також маю юридичну освіту і досвід юридичної роботи в судових процесах. Тому аналізую ситуацію професійно.

А попередження дав не для того, щоби комусь дошкулити, а для того, щоби учасники не вчиняли таких дій у майбутньому. І Ви бачите, що я не дивився на особу порушника, на Салєка також наклав стягнення. А мітка "Watched" відображається лише під Вашим аватаром тому, що мої 20% попередження просумувались з 10% Вашого попереднього стягнення, яке ще не закінчилось.

Toris

Цитата: vol4ok7 від 21 Квітня 2018, 11:39:23Правда в том что Салек меня уже раз пять оскорбил,а предупреждение одно!
Неважливо, хто скільки разів кому по обличчю вдарив - важлива результуюча шкода. В даному випадку всі однакові "серуни" і всім однакові покарання.

Цитата: vol4ok7 від 21 Квітня 2018, 11:39:23Это во первых,а во вторых правда в том что так или иначе обсуждая эту тему ,все участники касались вопросов политики государств(разных) по этому вопросу!!!В том числе и ВЫ!
Мова йшла більше про виховні стратегії і з яких засад їх краще здійснювати, на рівні сім'ї чи держави. До сварки це не призвело.

Цитата: vol4ok7 від 21 Квітня 2018, 11:48:40Да и еще раз сколько раз за это обсуждение он меня оскорбил?И ему вынесено всего одно предупреждение!Это значит что сегодня он может безнаказанно меня оскорблять до конца суток -или как?
Всі отримають заслужене. Салєк продовжив срач після втручання модератора, за що зараз отримає ще.

Цитата: vol4ok7 від 21 Квітня 2018, 11:48:40Вы обратите внимания сколько этого небольшого хамства :) в сообщениях Салека в мой адрес,да и в адрес многих других участников,если не всех!Я уже не говорю за большое безнаказанное хамство в отношении меня.
До моменту надання мені статусу модератора я не вів статистичні спостереження за користувачами. Тому для мене суддівська діяльність починається з чистого аркуша. Від сьогодні і до зняття з мене модераторських повноважень починаю спостерігати за користувачами.

Незадоволені будуть завжди, як не одна сторона, то інша. Але на форумі має бути якнайменше особистих "розборок". Вчіться дискутувати по суті, не переходячи на особистості.

Продовження сварки між користувачами далі після цього повідомлення буде каратись баном.
Модератор Toris.

Toris

Та полюбе, якбо хтось чогось не вчинив, то хтось не відповів би. Але можна нажати кнопочку скарг модераторам (як це зробили інші користувачі) і не лаятись.
Модератор Toris.

Всьо, дайте спокій, мені треба йти Славутику щось вкрутити, бо не заводиться. :download:
Ведіть себе пристойно. :rolleyes:

Vitaliy.

Это песец, а не корабль  :-D Чей он, откуда?
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

dj_doom

Цитата: Salek від 21 Квітня 2018, 17:28:46
                         ЭТО корабль! :wacko: :facepalm:

а что тебе не нравится?
"Корабль выполнен с плоскими скошенными поверхностями для отражения излучения от вражеских РЛС в небо, нос судна скошен как волнорез также в небо, так как острая кромка носа судна является сильным отражателем радиоволн."
"За счет указанных средств эффективная отражающая площадь корабля снижена в 50 раз, не делающих его, конечно, «невидимым», но для РЛС корабль выглядит, несмотря на его большие исходные размеры, примерно, как небольшая фелука сделанная из металла"

это серия эсминцев "Замволт"..
у них вылезли там другие грабли в эксплуатации, но форма вполне каноническая для "стелс"-направления и некоторые поверхности это, кстати, не металл, а дерево.. ))

Skiper

Тему от флуда не флудного почистил.

Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

YDoron

Цитата: Skiper від 21 Квітня 2018, 20:49:32
Тему от флуда не флудного почистил.

Спасибо конечно, непростой тут у ребяд сегодня был день :)
Кстати прикол, тема то называется "флудилка". почистили от флуда флудилку  ;) я думаю тут чего похуже флуда было.

Володимир

Це напевне типу літака стелс, щоби хвилі від радару відбивались в верх, а не повертались до радара.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Vitaliy.

Та на гроб похож. Только не на колёсиках :)
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

dj_doom

Цитата: Salek від 22 Квітня 2018, 06:43:20
Цитата: dj_doom від 21 Квітня 2018, 19:20:33

а что тебе не нравится?

Нафига такой высокий? :wacko:

ну как - а трубы от паровых котлов куда прятать? эта жи стелс!! )))))

Vitaliy.

Ото и правильно. Ибо нефиг тебе тут другим людям грубить.
 рус иван пнх

Vitaliy.

И что это было?  :wacko:
 рус иван пнх

YUKON

Цитата: Vitaliy. від 23 Квітня 2018, 09:20:12
То Салек курорт в Мексиці шукав, мабуть не знайшов! :-D :-D :-D

Vitaliy.

Ааа. Ну курорт можно и по месту найти. Небуду правда указывать где :)
https://i2.tabor.ru/feed/2016-11-06/9306487/221943_760x500.jpg
 рус иван пнх

Володимир

Цитата: Salek від 23 Квітня 2018, 11:53:57
Цитата: Vitaliy. від 23 Квітня 2018, 09:20:12
О не посвящённый.
Открою тебе великое таинство.
http://bit.ly/2qOva1K
Відкрий ще мені, про існування гуглкарт я знаю, але в чому прикол?
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion