Вопросы к администрации.

Автор LonelyWolf, 19 Лютого 2014, 00:44:38

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Олександр 1968

Цитата: Алексчук від 21 Квітня 2018, 13:49:07
повторю свое сообщение из "курилки" для админа и призываю поступить так же своих однодумцев!

Здается мне, что с помощью Ториса, Славутофорум начал превращаться в "говнофорум", там такие же модеры и методы у них такие же. Критик №2

И да, пока Торис модер, я объявляю бойкот, не достоин он им быть, слишком лоялен "к своим" и предвят к инакомыслящим.

Спасибо за внимание
Назло кондуктору,возьму билет и не поеду!Прапор в руки і щось назустріч!Стогнав,стогнав а тепер перейшов до ультиматуму адміністрації форуму.В чоловічка явно завищена самооцінка.

igo61

Цитата: Алексчук від 21 Квітня 2018, 13:49:07
И да, пока Торис модер, я объявляю бойкот
Спасибо за внимание
Не уходи, без тебя лучше:rofl: Стая за вожаком пойдёт?
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

Алексчук

Цитата: Олександр 1968 від 21 Квітня 2018, 14:05:46
В чоловічка явно завищена самооцінка.

Ты ошибаешься, у меня завышено чувство справедливости, Салек в этом случае должен был получить минимум 70% предупреждения, но своих банить нельзя и ему Торис сделал пальчиком Ню-Ню. Так дело не пойдет!

Цитата: Salek від 21 Квітня 2018, 09:31:24
Цитата: vol4ok7 від 21 Квітня 2018, 09:05:58
Цитата: Salek від 21 Квітня 2018, 09:00:37
Цитата: vol4ok7 від 21 Квітня 2018, 08:34:58
высказал свое мнение на твой высер....
Да ты жить не можешь не воняя,говна подкинуть для тебя святое.
То тебе не давали покоя новый украинский заводик,трамвай или детский садик.
Теперь даже к митингу наркоманов в Канаде политику приплёл.
http://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=11153.msg509493#msg509493
Но ты так не сделаешь.Ты будешь ходить за мной срать.

Слов больше у меня нет :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Да у тебя и не было,вонь да кал.[/size]

http://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=11153.msg509493#msg509493

И это лишь начало срача, который Салек устроил. Почему-то раньше админ все время за это банил только меня, а Салек как всегда выходил "белым и пушистым".

Поэтому, либо "на мыло" Ториса, либо Салека в Баню!

Байкот!!!

igo61

Цитата: Алексчук від 21 Квітня 2018, 14:29:15
Байкот!!!
Заява не принимается ввиду грамматической ошибки.
Правильно будет "бОйкот".
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

Toris

Цитата: Salek від 22 Квітня 2018, 14:18:28Да фиг поймёшь как теперь эти правила работают. :(
Я сам здивований. Триває модифікація системи штрафів. Кляп уже повернули до 85%.

Цитата: Salek від 22 Квітня 2018, 14:18:28Модер шашкой машет как ему нравится :-D :facepalm:
Модер реагує на скарги (до речі, заявки з обох сторін). Замість грубіянити, краще тисніть кнопку "Скаржитись модератору".

YDoron

Привет, была ошибка с необходимым количеством баллов до включения "кляпа".
Было 60 (из за чего Салек ошибочно был с кляпом некоторое время), теперь всё в порядке, и этот порог соответствует написанному в правилах - 85%

Вот например, как это работает:
Пользователь с 0% предупреждений решает пошалить, получает предупреждение раз +30%, потом опять его прорывает и его опять штрафуют на +30%, потом опять нарушение и опять +30%.
И вот у пользователя уже 90%, а это переваливает порог в 85% и поэтому пользователь не "может писать сообщения". Но количество баллов уменьшается по 1 в день, и поэтому через 5 дней кляп с пользователя снимается.

YDoron

Салек,  Торис имел ввиду две стороны частного конкретного конфликта,  и не обобщал всех форумчан на 2 группы (что действительно было бы нарушением).
По крайней мере,  я надеюсь это было именно так.

Олександр 1968

Цитата: Salek від 22 Квітня 2018, 15:04:29
Цитата: Toris від 22 Квітня 2018, 14:36:35
Модер реагує на скарги (до речі, заявки з обох сторін). Замість грубіянити, краще тисніть кнопку "Скаржитись модератору".
заявки з обох сторін Это что за разделение форумчан на какие то СТОРОНЫ!!!
Это грубейшее нарушение п.4.10-Прямое развязывание междоусобного КОНФЛИКТА!!!

Жду принятия мер и реакции администрации!!!
:popcorm: :popcorm: :popcorm:
Щось дуже схоже що Салєк і Алексчук як інь і янь .Ну отримав втик,чого як дитина стогнати і питати за що МЕНЕ?

Toris

Цитата: YDoron від 22 Квітня 2018, 15:26:15Салек,  Торис имел ввиду две стороны частного конкретного конфликта,  и не обобщал всех форумчан на 2 группы (что действительно было бы нарушением).
Для доброї справи можна й порушити, але то таке. :)

Говорячи про сторони мав я на увазі дві групи форумців: зазвичай стійких до Салєка і зазвичай нестійких. Дивним чином група нестійких співпадає з групою антагоністів Салєка у розділі "Політика". Але то так, випадкове співпадання. Група стійких до Салєка - це антагоністи антагоністів Салєка (теж чисто випадкове співпадіння): люди спокійні та врівноважені. І коли вже пішли заявки від стійких - то модератор мусив щось вчинити.

Зваживши усі "за" та "проти", я вирішив, що негоже виносити звичайні для розділу "Політика" чвари до загального форуму, тому почав процес втихомирення учасників сварки. Старався діяти м'яко, вибираючи найлегші санкції. Ніби нічого так вдалось. Хоча нестійкі все одно незадоволені і їм все одно всі винні. :-D

В цьому всьому два дня розборок з дорослими "дітлахами" - то щось нездорове. Мабуть, треба одразу давати кляп на добу всім, щоби пар вийшов?

Про всяк випадок зазначу, що поділ на стійких та нестійких - умовний і застосований саме до цієї ситуації. Усі невдоволення стосовно поділу та звинувачення у дискримінації - безпідставні. Ми тут усі люди і маємо спільний інтерес - славутки. А славутки - то такі створіння, котрі потребують терпіння та внутрішньої мобілізації.

Алексчук

Обсуждение действий модератора?  :popcorm:

Прямо как в "мадагаскаре" обезьянки про доктора ректора  :-D

4.14 - Забороняється вимагати зняття покарання та банів або їх обговорення. 10%

Данный пункт считаю нужно разделить на два. Котлеты и мухи отдельно. Причину "конкретную" без всяких "извините пожалуйста" должна звучать четко с указанием слов нарушивших правила. Тогда у пользователя не возникнут лишние вопросы.

Предлагаю создать тему типа как на говнофоруме: "Обсуждения выданных наказаний, бессмысленные и беспощадные" где можно будет "лить слезы" и "бить в колокола" биться головой о стену  :-D

Toris

Цитата: Salek від 22 Квітня 2018, 17:25:08Мудрейший Toris всё же разделяет подданных на только ему известные группы.
Но от действия п.4.10 он защищен саном модератора. :applause:
Аякже. Охоронний сан дає можливість сортувати сторони конфлікту по різних камерах, як у ментів. ;)

Цитата: Salek від 22 Квітня 2018, 17:25:08Но нельзя ли всё же объяснить для не просвещенных от каких таких загадочных  чварах из раздела "Политика" идет речь?
Кожен бажаючий розібратись може зареєструватись у тому розділі і розібратись самостійно.

Цитата: Salek від 22 Квітня 2018, 17:25:08Преклоняюсь перед вашим искусством врачевателя. Ваши методы лечения неоспоримы и без сомнения действенны :applause:
Не варто так сильно захоплюватись. :-D Звичайна пенітенціарна система: або перевиховання, або ізоляція.

Цитата: Salek від 22 Квітня 2018, 17:25:08Не соблаговолит ли справедливейший прояснить в чём собственно конфликт.
Укажите чем именно я вызвал гнев вашей милости и понёс столь суровое наказание.Да бы впредь не повторилось подобное.
По відношенню до Вашої персони слова зі скарг - "грубіян", "хамло". З моєї позиції - невиправдана грубість.

Окрім того, Ви дозволили собі продовжувати "священну війну" після мого фінального червоного посту. Оскільки це відбувалось з малим розривом у часі написання після мого посту, текст Ваших повідомлень я додав до Ваших попередніх повідомлень, щоби не банити Вас технічно. Але Ви в стилі Ваших візаві все одно продовжуєте перти на амбразуру. :) А для амбразурщиків у нас що? - Правильно, "получи, фашист, гранату!"

------------------------------------------------

...Є таке слово - сутяжники. Це люди, які всюди шукають порушення своїх чи чужих прав, доколупуються геть до всього, і закінчують своє життя в психіатричці чи гинуть за дивних обставин. Як варіант - перевіряючий чиновник, який чіпляється до дурниць, які сам же й створив.

Якщо ми зараз підемо шляхом сутяжництва, то форум спочатку перетвориться на тюремну зону (шаг влево-вправо - расстрел), а потім стане пустим. Мені особисто такий форум нецікавий. Так само нецікавий хамський форум. І вічні сварки теж нецікаві.

Тому прошу усіх заспокоїтись, не сваритись і не напружувати модераторів.

Всім добра! :drinks:

Алекс

Цитата: Олександр 1968 від 22 Квітня 2018, 15:59:18

Щось дуже схоже що Салєк і Алексчук як інь і янь .Ну отримав втик,чого як дитина стогнати і питати за що МЕНЕ?
У декоторих батькiв таке  бува-сотворили  шось ,так пиздiв(звездюлей) усi схватують   :psih:-за компанию :-)
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Buzyan

Цитата: Salek від 22 Квітня 2018, 16:12:42
Ну отримав втик,чого як дитина стогнати і питати за що МЕНЕ?
Есть прецеденты.
И вижу они работают.
Ну обождём ответа  Toris
Справедливо. Торис имеет выдержку.
0503881138 0633061992

Buzyan

Цитата: Алекс від 22 Квітня 2018, 21:39:44

У декоторих батькiв таке  бува-сотворили  шось ,так пиздiв усi схватують   :psih:-за компанию :-)
Тоже возжелал присоединиться и получить? 
Быстренько исправляй мат.
0503881138 0633061992

Buzyan

Да некоторые товарищи могут попасть в касту  неадекватов и неперевоспитуемых  и попасть под Растрел. Как на таврофоруме без реабилитации.
0503881138 0633061992