Флудилка 2018

Автор Андрій, 01 Січня 2018, 19:49:05

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

YUKON

Цитата: Володимир від 23 Квітня 2018, 12:17:10
Цитата: Salek від 23 Квітня 2018, 11:53:57
Цитата: Vitaliy. від 23 Квітня 2018, 09:20:12
И что это было?  :wacko:
О не посвящённый.
Открою тебе великое таинство.
http://bit.ly/2qOva1K
Відкрий ще мені, про існування гуглкарт я знаю, але в чому прикол?
Салек в нас сьогодні весь такій загадочний! :rofl:
А очі, як у Вови Леніна ,такі вумні-вумні! :rofl: :rofl: :rofl:

Володимир

Цитата: YUKON від 23 Квітня 2018, 12:22:23
О не посвящённый.
Він мені нагадує мого шефа, деколи також щось скаже, а решту треба самому догадатись.

Цитата: Salek від 23 Квітня 2018, 12:27:22
Spoiler
О не посвящённый.
[close]
Да я не ставлю это под сомнение.
Это был ответ на вопрос конкретного юзера.
Зазвичай коли дають відповідь конкретному юзеру, то використовують цитування, бо коли юзер відкриває нові повідомлення, то він бачить перше нове повідомлення, а попередніх ні, тому суть твого повідомлення стає нікому незрозуміла.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

vol4ok7

Да что тут не понятно?!Салек в своем репертуаре на той карте что у него нет в надписи России... :fool:
Я открыл все страны на месте ,как и должно быть! :-D

Валерий

Цитата: vol4ok7 від 23 Квітня 2018, 13:38:15
Да что тут не понятно?!Салек в своем репертуаре на той карте что у него нет в надписи России... :fool:
раша закрыла гугл.гугл стер с карты рашку. :-D
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

YUKON

Ну якщо ти на цей рахунок, то я сьогодні, по дорозі на роботу читав в "новинах", що Гугл показав карту, на якій, держави агресора немає. Собсна Салєк це і показав але не додав тебе в контекст, щоб було зрозуміло.
Ну сосбсна Гугл вірно і зробив, бо держава агресор зовсім здичавіла. Щоб свої брехні прикрить, сують своє жало кругом.
Ось тому доказ - https://korrespondent.net/world/russia/3964050-Facebook-na-ocheredy-rossyia-blokyruet-Google

Алексчук

Цитата: YUKON від 23 Квітня 2018, 14:05:47

Ну якщо ти на цей рахунок, то я сьогодні, по дорозі на роботу читав в "новинах", що Гугл показав карту, на якій, держави агресора немає. Собсна Салєк це і показав але не додав тебе в контекст, щоб було зрозуміло.
Ну сосбсна Гугл вірно і зробив, бо держава агресор зовсім здичавіла. Щоб свої брехні прикрить, сують своє жало кругом.

Опять Салек все тянет в "политику", бо в "политичке" то его никто не читает. Наша песня хороша, начинай сначала, а потом вопросы к модеру и наказание других за то, что начали кидать в Салека какашки. Я в ауе, шо же оно будет дальше?  :popcorm:

Володимир

Цитата: Валерий від 23 Квітня 2018, 14:01:06
раша закрыла гугл.гугл стер с карты рашку. :-D
Так там ще нема Литви, Латвії, Естонії.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Toris

Цитата: YUKON від 23 Квітня 2018, 14:14:38Пане Торісе, нік часом не від Тора? :-D
Нє. То мій найперший нік, коли реєструвався на початку 2000-х на форумі, де колупали радіотелефони Senao. Але це окрема історія.

YUKON

Щось Крітік на форумі але мовчить...Саньок "виходь з тіні"!
Що там твоя пуля?

Sergik32

він нас читає і напевно думає да ну вас нафіг, сваритесь а машини не міняєте, нічого не робите
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Адресовано Жуліку
Славік я знайшов єдине авто від Генерал Моторс яке заслуговує реальної уваги і користується попитом до сих пір, це Шевроле Шевіль - це автомобіль середнього класу, що випускався компанією Chevrolet (підрозділом General Motors) в період з 1964 по 1977 роки.

SWarlock

Цитата: YUKON від 23 Квітня 2018, 15:24:11
Адресовано Жуліку
Славік я знайшов єдине авто від Генерал Моторс яке заслуговує реальної уваги і користується попитом до сих пір, це Шевроле Шевіль - це автомобіль середнього класу, що випускався компанією Chevrolet (підрозділом General Motors) в період з 1964 по 1977 роки.
Spoiler
[close]
Больших и мощных автомобилей много. Мало тех автомобилей, которые "цепляют".
Например, Камаро СС, Импала разве не заслуживают внимания? Шевроле - это не автомобиль и не марка. Это - красота, это - душа, это - эпоха. Жаль, что это все - в прошедшем времени...
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

YUKON

Цитата: SWarlock від 23 Квітня 2018, 19:30:32
Цитата: YUKON від 23 Квітня 2018, 15:24:11
Адресовано Жуліку
Spoiler
[close]
Больших и мощных автомобилей много. Мало тех автомобилей, которые "цепляют".
Например, Камаро СС, Импала разве не заслуживают внимания? Шевроле - это не автомобиль и не марка. Это - красота, это - душа, это - эпоха. Жаль, что это все - в прошедшем времени...

Камаро і Імпала гарно але на фоні Шевіля...сіренько якось...питання в недалекому прошлому ставилось хочаб 1 толкове авто від ГМ. От, шукав багато, шукав виходячи з попиту тоді і зараз і відносно авто інших марок, всеодно яких, американських чи європейських, азіатських. І саме Шевіль найяскравіше авто від ГМ.
Камаро, Імпала, і той же Шевіль дуже "сіро" дивляться на фоні авто від Крайслера і Форда,європейських  та азіатських виробників але як авто від ГМ воно найяскравіше, це найкраще на що спромігся ГМ за все своє життя як виробник авто.

Vitaliy.

Цитата: YUKON від 23 Квітня 2018, 12:22:23
Может весеннее?

Салек в своем репертуаре на той карте что у него нет в надписи России...
Ааа. А я всматривался в квадратик со словами- сателлиты.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

vol4ok7

Цитата: Salek від 23 Квітня 2018, 22:18:11
Цитата: Vitaliy. від 23 Квітня 2018, 21:57:52
кто кого засанкцил?
Всё же ты нам вещаешь из параллельного мира.
Сегодня на планете Земля это знают все пользователи интернет.
Не знаю кто там кого засанкцил,и кто в каком мире!Но я открыл карты ГУГЛа и там все страны были на месте!Правда они были подписаны кириллицей ,а не латиницей ...А на латинице были не все страны...