Флудилка 2018

Автор Андрій, 01 Січня 2018, 19:49:05

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Toris

А как сделать, чтобы Гугль латиницей писАл?

Vitaliy.

Цитата: Salek від 23 Квітня 2018, 22:18:11
Сегодня на планете Земля это знают все пользователи интернет.
Основной массе пользователей инета нет дела выискивать какашки из сети. Впрочем, когда бабулям на скамеечке нечего делать, то сам знаешь, что им бы только языком почесать.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Жулик

Цитата: YUKON від 23 Квітня 2018, 15:34:55
Цитата: Sergik32 від 23 Квітня 2018, 15:28:20
свого часу, я обписував ситуйовину з стуком при вивороті руля вправо і рушанні змісця, так от той стук був іменно ізза одного із боченків, він сука був розкручений чи не закручений ще з заводу, случайно батькові дав завдання щоб той просто рукою тримав усі з'єднання а я болтав рульом і виявилось що є люфт іменно в правому боченку, то я затягнуф і потім з часом поїхав на розвал/східження і там все було в нормі до тих пір поки я не інсталював пріоровські опори, після установки онних я знов перевірився у доктора ходуна і він трошки виправив розвал і східження. бачу що знов пора до него, але для початку поворушу знов всі з'єднання на пребмет люфтів. Хоча рульове працює гарно, легко і без стуків
От би виматюкався "на вас тюнінгаторів", нехочу ображати просто!
У вас виходить, сробиф "тунєнх"-улучшайзінг, поліз в інше місце...після нього в третє, і так по кругу. Як дав би ото ремнякою ГРМ по "булках", щоб руці не свербіли! А потім наробили какостей і починаємо успішно усувати "нароблені перетини".
Славута машина агонь, тикы тяги люфтять но я поминяв то фигня;
Тикы навесы просилы но то фигня я поминяв;
Тико радиатор потик но то фигня я поминяв;
Тико помпа накрылась я поминяв;
Тико шарови здохлы но я поминяв;
Тико опорни залюфтили но я поминяв;
Тико кузов постреляв, но то фигня я пидкрасил;
И та с.ка безконечно  :facepalm:.
Но фигня я....

Алексчук

Цитата: Жулик від 24 Квітня 2018, 07:06:57
Цитата: YUKON від 23 Квітня 2018, 15:34:55
Цитата: Sergik32 від 23 Квітня 2018, 15:28:20
свого часу, я обписував ситуйовину з стуком при вивороті руля вправо і рушанні змісця, так от той стук був іменно ізза одного із боченків, він сука був розкручений чи не закручений ще з заводу, случайно батькові дав завдання щоб той просто рукою тримав усі з'єднання а я болтав рульом і виявилось що є люфт іменно в правому боченку, то я затягнуф і потім з часом поїхав на розвал/східження і там все було в нормі до тих пір поки я не інсталював пріоровські опори, після установки онних я знов перевірився у доктора ходуна і він трошки виправив розвал і східження. бачу що знов пора до него, але для початку поворушу знов всі з'єднання на пребмет люфтів. Хоча рульове працює гарно, легко і без стуків
От би виматюкався "на вас тюнінгаторів", нехочу ображати просто!
У вас виходить, сробиф "тунєнх"-улучшайзінг, поліз в інше місце...після нього в третє, і так по кругу. Як дав би ото ремнякою ГРМ по "булках", щоб руці не свербіли! А потім наробили какостей і починаємо успішно усувати "нароблені перетини".
Славута машина агонь, тикы тяги люфтять но я поминяв то фигня;
Тикы навесы просилы но то фигня я поминяв;
Тико радиатор потик но то фигня я поминяв;
Тико помпа накрылась я поминяв;
Тико шарови здохлы но я поминяв;
Тико опорни залюфтили но я поминяв;
Тико кузов постреляв, но то фигня я пидкрасил;
И та с.ка безконечно  :facepalm:.
Но фигня я....
Не бесконечно, пока все не заменишь на "нормальные" запчести, то оно будет постоянно сыпаться. Я в свою после приобретения вложил 1300 американских рублей, все ставилось германия железо в основном и резинки кременчуг. Десять лет отъездил без нареканий, потом новая проводка таки дала трещину в районе комутатора, пропаял. Пока порядок, на дальние дистанции ездил не боясь, да и расход всегда радовал :).

vol4ok7

Салек,а у тебя целый томик моих цитат или только с 11 апреля?! :-D
Салек ну и ..Повыхватывал с разных времен ,с разных тем ,о разных пользователей ,собрал все это в кучу -сделал венегрет...Что ты этим хотел сказать?!Если снова оскорбить ,то не утруждайся.. :-D Все это выглядит  смешно!

Vitaliy.

Цитата: Salek від 24 Квітня 2018, 05:54:29
сплетни твой главный источник информации все давно знают.
https://s00.yaplakal.com/pics/pics_original/5/0/5/724505.jpg
Очередная твоя фантазия. В сети мельком попадаются новости, что какая то звезда с кем женилась, или разошлась, кто где засветился со скандалом, и так далее. Я такую пургу не читаю. И тем более, если эти новости относятся к военно политической сфере. Так шо получи и распишись, что я не интересуюсь и не верю этому бардаку.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

vol4ok7

Цитата: Жулик від 24 Квітня 2018, 08:05:53
Это все херня, будет сыпится пока не поменяешь авто, и жить нужно в гараже.
И самое херо...е в этом что мы себя убеждаем что запы дешевые.
Но эти все запы начиная от сцепы и заканчивая гайками это расходники! Они ломаются так часто что количество этих дешевых запов выходит дороже не частой замены дорогих запов на иномарке  :facepalm:.
Но то все ху...я я поменял.... Славута ахе...я машина....
Не все так печально-конечно...Запчасти стараюсь только завод ставить...Но кто на что богат !К сожалению я бы и рад купить другое авто,но...

Toris

Так що виходить, краще купувати новеньку іномарку? :(

Toris

А з іншого боку, все одно ремонтуєш, чи наше, чи ненаше - то вже краще їздити в нормальному авто, а не у відрі з гайками. Нє?

YUKON

Цитата: Salek від 23 Квітня 2018, 20:11:44
В 90е пригонял из Германии такого красавца.
http://www.1001moteurs.com/performance/view-Ford-Granada-2800i+Ghia-14870.html
Хоть и европеец но корабль.
В те годы у него уже была сзади пневма!!!
Но правда и хавал он не хило.
Тут принциповий підхід...що зміг зробити ГМ.
В ГМ є багато непоганих авто але видатних немає як таких.
По кількості авто, що випускав ГМ(незнаю як зараз) в 90-ті був на 1-му місті в світі...як в штатах так точно.
Але все гарне в порівнянні...хтось скаже корвет видатне авто...в порвнянні з Мустангом...Кудою, Чарджером сіро і дуже сіро. З європейцями взагалі рівняти неможливо бо німецька трійка в любому класі перша.
Хтось скаже дуже гарні пікапи, позашляховики ГМС...а якщо їх порівняти з Гранд Вагонером потім з ГрандЧерокі...знову поганенько якось...Європейці з ЛендРовером знову всіх американців затуляють.
А от Шевіль як авто яке користувалось попитом під час серійного випуску так і по сьогодні як авто для глибокого тюнінгу.
Да знову ж такі можливо спамятати знамените Нью-Йоркське таксі - Шевроле Бель Ейр або Олдсмобіл 98...робочі коникі, але їх з часом закрив з лихвою Форд Краун Вікторія...Але як не крути всіх їх переживе і пережив Мерседес Бенц W114/115.

Toris

Мда... Нема машини - печаль, є машина - велика печаль... :facepalm: :(

...В дославутську епоху в мене на таксі йшло до +-1000 гривень на рік. А зараз така сума - на місяць (паливо, дрібнички всілякі). І це якщо не буде ремонтів, заміни гуми, страховок і т.п. :facepalm: І я вже "підсів" на авто, це свобода і все таке (якщо авто на ходу).

Toris

Цитата: Salek від 24 Квітня 2018, 10:22:26Но я считаю самым прорывным мерсу удался https://goo.gl/UY86sr
Чую жопом, що наступною автівкою після Славутика в мене має бути газовий Mers W124... :)

Валерий

Цитата: Toris від 24 Квітня 2018, 10:02:07
А з іншого боку, все одно ремонтуєш, чи наше, чи ненаше - то вже краще їздити в нормальному авто, а не у відрі з гайками. Нє?
я взяв кенгурушку за рік майже повністью перебрав.зараз катаюсь.любу машину б/у треба буде перебирати.якусь раніше якусь пізніше як за нею дивились.он наші зази нові і то тре перебирать після збірки рівними руками :wallbash:.а тут авто з пробігом.разові випадки коли попадається в ідеальному стані.в основному підмарафетили і на продажу.
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Toris

Цитата: Salek від 24 Квітня 2018, 10:50:39
Лучше уж марихуана. :(
Ось чому слід фізично знищувати усіх драг-дилерів, як це робили усі великі країни...

UPD: під відео написано:
"В пресс-службе компании "ЛУКОЙЛ-Уралнефтепродукт" заявили, что поведение оператора АЗС в Казани - это побочный эффект от изменения схемы приема медицинских препаратов, которые она принимает по назначению врача в связи с чередой трагических событий в семье. Сейчас сотрудница АЗС находится на больничном."

Vitaliy.

Цитата: Salek від 23 Квітня 2018, 07:34:57
Новые карты ГУГЛ.
А у меня показывается.

рус иван пнх