Веселые картинки

Автор Стас, 08 Січня 2008, 14:58:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

YDoron

баян наверное,  но всё же

Серёга

Сегодня на стоянке увидел такую копейку, при рассмотрении салона увидел девайс))))Это сделало мой день)))
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

dj_doom

dj_doom

собсно, дабы не сказали, что фотошоп, привожу цитатен:

Цитувати виділенеУправління шосейних і автомобільних доріг проводить ремонтні роботи на одному з жвавих перехресть Їйглавского району.
Перед ним встановили вказівник, який забороняє рух в будь-якому напрямку, крім зворотного. Скасовано навіть дія знаку Stop.
Фотографія покажчика «гуляє» по соцмережам і збирає жартівливі коментарі, його вже охрестили «Бермудським трикутником».
На захист Управління шосейних і автомобільних доріг слід зазначити, що водії взагалі не повинні під'їжджати до покажчика, якщо вони слідують іншим вказівниками об'їзду, встановленим на провідних до перехрестя доріг.

YDoron

Алексчук

Цитата: dj_doom від 27 Квітня 2018, 13:30:06

собсно, дабы не сказали, что фотошоп, привожу цитатен:

Цитувати виділенеУправління шосейних і автомобільних доріг проводить ремонтні роботи на одному з жвавих перехресть Їйглавского району.
Перед ним встановили вказівник, який забороняє рух в будь-якому напрямку, крім зворотного. Скасовано навіть дія знаку Stop.
Фотографія покажчика «гуляє» по соцмережам і збирає жартівливі коментарі, його вже охрестили «Бермудським трикутником».
На захист Управління шосейних і автомобільних доріг слід зазначити, що водії взагалі не повинні під'їжджати до покажчика, якщо вони слідують іншим вказівниками об'їзду, встановленим на провідних до перехрестя доріг.

Если бы не "хрэстыкы", то я бы может и поверил, но больно линии фотожопные, сорри.

Володимир

Цитата: Алексчук від 27 Квітня 2018, 19:07:40
Если бы не "хрэстыкы", то я бы может и поверил, но больно линии фотожопные, сорри.
Це така двоколірна стрічка, а те що лінії криві як з фотошопу, то глянь на провода високовольних ліній, вони такі самі, можливо фотку збільшували.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

dj_doom

Vitaliy.

Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

dj_doom

Серёга

.
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

igo61

)
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

YDoron

Toris

Цитата: YDoron від 22 Травня 2018, 19:39:46
Навеяло..
Spoiler
[close]
А ведь это отражает суть премодерации. :-D

Сволочь

Это Вы про 1968 пост?
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец