Флудилка 2018

Автор Андрій, 01 Січня 2018, 19:49:05

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Vitaliy.

Кроме цифры 5.9л, другой информации я пока не предоставлял. А то понавыдумывали :)
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Toris

Короче, я зфаломорфував, ледь не впрів, коли читав Алексчукову гонку. :wacko: Респект за сміливість гасати швидко на таврусі. (перехрестився)

Спробую "зворотньо" перерахувати Cx Алексчука, виходячи з нових даних. Але не сьогодні, геть перегорів на роботі...

vol4ok7

Салек я уверен в своем расходе 7л пропана по трассе!Все очень просто балон пустой ,заправляю 14л сажусь еду по трассе проезжаю 200км по БК..Вот и вся арифметика..По крайней мере так было 6 лет назад сейчас не замеряю но думаю будет сопоставим...Нет таких трасс  :-D с таким километражом..Вернее я по таким сейчас не езжу..В Одессу в том году ездил вроде тоже нормально ,но не обращал внимания, чтобы знать точно!Будет возможность проверю!

Алексчук

Цитата: Toris від 25 Квітня 2018, 18:32:08
Короче, я зфаломорфував, ледь не впрів, коли читав Алексчукову гонку. :wacko: Респект за сміливість гасати швидко на таврусі. (перехрестився)

Спробую "зворотньо" перерахувати Cx Алексчука, виходячи з нових даних. Але не сьогодні, геть перегорів на роботі...
Когда идешь по трассе час, потом другой, то привыкаешь. Еду вроде не быстро, глядь на спидометр 140, спереди форд, я увязался за ним, спидометр ушел за 160 цифири 170 на нем нет. Моя Гарюха, покудава была "хозяйкой" на фирме "Монтажспецстрой" раз точно, а то и два раза в неделю бегала и Северодонецка в Житомир и как сказал директор фирмы, они постоянно по трассе держали 160.

Когда делал ей капиталку, подложил под кузов профильную трубу 20х50, соединил передний и задние лонжироны, на этот профиль отлично лег порог из оцинковки, поверх родного. Под машиной образовался закрытый короб, думаю он то и давал устойчивость ее на скорости. Но то догадки.

Vitaliy.

Мои 5.9 литров были на 76 бензине. Заправился на заправке в почти пустой бак (ну может стакан второй там был), литров 6, и по позднему времени частично по пустому городу, частично по загородной дороге, в среднем со скоростью 50-60 км/ч. Проехав 80 км, приехал домой. Утром поехал, и через несколько километров закончилось. А в багажнике то баклажечка всегда ездит.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Vitaliy.

Да и стиль вождения у меня спокойный, размеренный. Но не пенсионерский. Оборотами не рычу, но и на 900 не езжу. Скажем так, от 1000 до 1500. Иногда до двух, если на подъём или обгон. И нажимаю на пару сантиметров на пеzдальку )
 рус иван пнх

Валерий

Ну хлопці сьогодні файно пофлудили.отак би постіцно без образ і політики.по ділу. :applause:
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Vitaliy.

Цитата: Валерий від 25 Квітня 2018, 21:08:26
Ну хлопці сьогодні файно пофлудили.отак би постіцно без образ і політики.по ділу. :applause:
Некоторые становятся нормальными после ремня. Или в угол на соль.
 рус иван пнх

vol4ok7

Цитата: Salek від 25 Квітня 2018, 22:02:22
Цитата: Vitaliy. від 25 Квітня 2018, 21:51:08
Некоторые становятся нормальными после ремня. Или в угол на соль.
Да пора бы уже тебе ремня,за приколы с "соседями".. ;)
Самокритично.... :-D

Жулик

Отето я поднял темку баянистую про диз)))
У меня кстате на авео бк китайский емлка показет расход 7,4-7,9л только вот на 10л по городу я проежаю не больше 100км  :-D.
Трасса да! Раз было даже 8,4л помоему )
В этом году наверно виварик поежит на море, следом за моей авео через недельку, это будет его первый типа дальняк, 860км в одну сторону, вот интересно какой будет расход. Вот только не по бк)))

YUKON

Цитата: Salek від 25 Квітня 2018, 20:20:20
Цитата: YUKON від 24 Квітня 2018, 10:05:40

Spoiler
Тут принциповий підхід...що зміг зробити ГМ.
В ГМ є багато непоганих авто але видатних немає як таких.
По кількості авто, що випускав ГМ(незнаю як зараз) в 90-ті був на 1-му місті в світі...як в штатах так точно.
Але все гарне в порівнянні...хтось скаже корвет видатне авто...в порвнянні з Мустангом...Кудою, Чарджером сіро і дуже сіро. З європейцями взагалі рівняти неможливо бо німецька трійка в любому класі перша.
Хтось скаже дуже гарні пікапи, позашляховики ГМС...а якщо їх порівняти з Гранд Вагонером потім з ГрандЧерокі...знову поганенько якось...Європейці з ЛендРовером знову всіх американців затуляють.
А от Шевіль як авто яке користувалось попитом під час серійного випуску так і по сьогодні як авто для глибокого тюнінгу.
Да знову ж такі можливо спамятати знамените Нью-Йоркське таксі - Шевроле
[close]

Ну ти ж чув, що "монстр" казав, всі автівки (жипи)курять нєрвно у куточку. Знач так і є.  :rofl:
От тік тут є малєнька хня, сам "монстр", чогось не злазить Рейнджа, що собсна співпадає чітко з тим, що я писав про жипи.
Да, Субербани, Юкони, Есколейди та ін авто в цьому кузові та з різними базами гарні, потужні ( 5,7 на 200 коней, а 7.4 нач на 270 для цього покоління :psih:) але до рейнджа, дефендера, діскавері, сюди спокійно можна додати "кубіка" довгобазного...їм як до парижа пішки.

YUKON

Можуть жеж коли хотять! :yahoo:

Toris

Цитата: YUKON від 26 Квітня 2018, 07:25:23
Цитата: Валерий від 25 Квітня 2018, 21:08:26Ну хлопці сьогодні файно пофлудили.отак би постіцно без образ і політики.по ділу. :applause:
Можуть жеж коли хотять! :yahoo:
Без ексцесів не обійшлось, ало то було вже під вечір і я встиг зачистити (переніс до політичної флудильні). :-D

YUKON

Цитата: Salek від 26 Квітня 2018, 07:26:19
Цитата: YUKON від 26 Квітня 2018, 07:19:42
( 5,7 на 200 коней, а 7.4 нач на 270 для цього покоління :psih:) але до рейнджа, дефендера, діскавері...їм як до парижа пішки.
А не чё что этот движок переживёт ренжика икса и финика вместе взятых! :-D
Ой щось у мене великі сумніви...особливо відносно Мерса...ну дуже великі сумніви. ;)

Жулик

Цитата: Salek від 26 Квітня 2018, 07:18:11
Цитата: Жулик від 26 Квітня 2018, 06:59:08
не больше 100км  :-D.
У тебя реальный километраж совпадает с спидометром?
Та впринцепе да если по знакам 840 то в 880 объезжая ямы я влажу ) но это было на 60й резине сейчас 65ка паэтому расход выростет.