Флудилка 2018

Автор Андрій, 01 Січня 2018, 19:49:05

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

YUKON

Цитата: Salek від 26 Квітня 2018, 08:27:38
Цитата: YUKON від 26 Квітня 2018, 08:20:56
Spoiler
Цитата: Salek від 26 Квітня 2018, 07:26:19
Цитата: YUKON від 26 Квітня 2018, 07:19:42
( 5,7 на 200 коней, а 7.4 нач на 270 для цього покоління :psih:) але до рейнджа, дефендера, діскавері...їм як до парижа пішки.
А не чё что этот движок переживёт ренжика икса и финика вместе взятых! :-D
[close]
Ой щось у мене великі сумніви...особливо відносно Мерса...ну дуже великі сумніви. ;)
Какого Мерса? :dunno: :wacko:
Кубіка...галендвагена

YUKON

Цитата: Salek від 26 Квітня 2018, 08:39:16
Ни чё не скажу,не знаю.
А вот БМВ,ВАГ,Финик вживую видел какие проблемы.
Меня просто убивает моторесурс "ваносов" на современных двигателях.
Ну ото він тебе не даром вбиває, муруканців тож вбиває...і ось тобі на прикладі 3,5 мотора від Крайслера 300с.
Сама 300-ка виготовлялась на базі і ходовій "лупатого мєріна" першої генерації, відповідно і частина моторів перейшла від нього в часності 3,0 Cdti(дизель) і 3,5 бензинка
Так от 3,5 муруканська версія цього мотора видає 246 коней(без ваносів) і європейска версія(а 300-кі збирали на заводі Штаєр в Австрії) 3,5 мотора 276 чи 278 (з ваносами)
Тобто муруканці не стали ускладнювати двигун...чим добились більший без гєморний пробіг. Але це ж стосується більш "продвинутого" Крайслера/
Після 3,5 мотора вже йдуть їхні модні мотори Хемі 5,7 та 6,2 та повнопривідною трансмісією! 

Aryan

і це все на "крутих"Синтетичних"" маслах, а америкоси на мінералках. Хто кого обдурив?

Володимир

Цитата: Salek від 26 Квітня 2018, 16:56:04
Цитата: YUKON від 26 Квітня 2018, 09:15:57
Spoiler
Цитата: Salek від 26 Квітня 2018, 08:39:16
Ни чё не скажу,не знаю.
А вот БМВ,ВАГ,Финик вживую видел какие проблемы.
Меня просто убивает моторесурс "ваносов" на современных двигателях.
Ну ото він тебе не даром вбиває, муруканців тож вбиває...і ось тобі на прикладі 3,5 мотора від Крайслера 300с.
Сама 300-ка виготовлялась на базі і ходовій "лупатого мєріна" першої генерації, відповідно і частина моторів перейшла від нього в часності 3,0 Cdti(дизель) і 3,5 бензинка
Так от 3,5 муруканська версія цього мотора видає 246 коней(без ваносів) і європейска версія(а 300-кі збирали на заводі Штаєр в Австрії) 3,5 мотора 276 чи 278 (з ваносами)
Тобто муруканці не стали ускладнювати двигун...чим добились більший без гєморний пробіг. Але це ж стосується більш "продвинутого" Крайслера/
Після 3,5 мотора вже йдуть їхні модні мотори Хемі 5,7 та 6,2 та повнопривідною трансмісією!
[close]
Я не против любых новшеств в ДВС.
Но чтоб это не уменьшало моторесурс.
ИМХО На двигателях 90-00г.в. было оптимальное соотношение удельной мощности и моторесурса.И то пробег 500-700т кричали мало,хотим миллион.
А сейчас 150т это хорошо.
В розвинених країнах якщо машина має вік 4 роки, то треба додатково платити податок на викиди, тому через 4 роки стару машину здають на завод, і з доплатою отримують нову. Тому робити супер дорогий і надійний двигун нікому не цікаво, там можливо вже подумали над тим щоби той двигун легко утилізовувався.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Kritik

все йде до даунсайзінгу і екології
треба вижати максимум з мінімума
коли ви бачили 100+ конів з літра мотора? а зараз 80% машин нових таке мають
у всіх турби які дують з низів і крутяться 200 тищ оборотів, а хтось зараз охолоджує турбіни перед заглушуванням мотора?
у всіх всякі ЕГРи, сажові фільтри, і всяка срань, яка засирає і душить мотор

все стає одноразовим, все йде на маркетинг і продажі, а дільше то вже фігня, мастіть собі голову, гарантію відкатав, і купив нову
як з телефонами, я хз, але в мене останніх пару телефонів просто валяються в тумбочці, бо за пару років користування вони вже так застаріли шо їх просто нема смислу продавати за пару злотих
так само буде і з машинами скоро
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Kritik

Цитата: Aryan від 26 Квітня 2018, 17:02:36
і це все на "крутих"Синтетичних"" маслах, а америкоси на мінералках. Хто кого обдурив?

в америкосів, дефорсовані, низькооборотисті мотори, їм пофіг на паливо і масло
це тобі не 1.0 екобуст де з літра вижимають 140 конів. вот туди залий мінералку і херовий бензин, то тобі детонація за пару тисяч поршні подирявить

Aryan

Цитата: Kritik від 26 Квітня 2018, 18:40:35
вот туди залий мінералку і херовий бензин
чому змішуеш різні речі,
Розумні люди вже давно на мінеральках з добавкою естерів катаються, і екобуст тут нідочого! Тільки такі дешеві масла нафтотрейдерам не вигідні, от і впарюють вони для лохів "синтетику", в якій зовсім немає синтетичних масел. і в екобуст теж "синтетику" а насправді це мінералка!

Kritik

Цитата: Aryan від 26 Квітня 2018, 23:21:33
Цитата: Kritik від 26 Квітня 2018, 18:40:35
вот туди залий мінералку і херовий бензин
чому змішуеш різні речі,
Розумні люди вже давно на мінеральках з добавкою естерів катаються, і екобуст тут нідочого! Тільки такі дешеві масла нафтотрейдерам не вигідні, от і впарюють вони для лохів "синтетику", в якій зовсім немає синтетичних масел. і в екобуст теж "синтетику" а насправді це мінералка!

просто треба розбиратись де справжня синтетика а де просто пише шо це синтетика

Aryan

Цитата: Salek від 27 Квітня 2018, 13:25:36
Цитата: Aryan від 26 Квітня 2018, 23:21:33

От все лохи,только ты умный!!!
я бачу що нічого розумнішого ти не зміг придумати, щоб не образити, тому ї виходить що я умніший!

YDoron

Skiper, спасибо конечно, что тему почистил, но предупреждения раздать надо.
Салек получает по пункту 4.10

YUKON

Цитата: YDoron від 28 Квітня 2018, 20:32:16
Skiper, спасибо конечно, что тему почистил, но предупреждения раздать надо.
Салек получает по пункту 4.10
Каму вєнікі, вєнікі каму...3 рубля кучка, а в кучка 3 штучка! :rofl:

Toris

Всі учасники високоінтелектуального диспуту на трьох сторінках отримали по 30% попередження.
"Постійних клієнтів" наступного разу будемо банити без встановлення ступеню участі.

igo61

Цитата: vol4ok7 від 29 Квітня 2018, 08:16:03
...появился на форуме Торис ,и начал показывать всем свою предвзятость к участникам ,иного политического взгляда,отличного от его взгляда!А участников участвовавших в той дисскусии,так сказать его идеологических взглядов(хотя они тоже спорили с Салеком),насколько я вижу он не наказал...
Обращаюсь к админу ... снимите незаконные наказания,и я бы вынес предупреждение модератору Торис,как минимум предупреждение...
:facepalm: Крови!!! Кучу крови и море костей!!!  :facepalm:
:nea: Не хотел бы я попасть тебе в лапы.
...я бы вынес предупреждение модератору ...
А что мешает - вынеси. Хм-м, предупреждение  :-D

Да-а, мир перевернулся вверх тормашками.
А раньше говорили: "Не стреляйте в пианиста - он играет, как может".
Всё-таки тЕшу себя надеждой, что это единичный случай  :-D
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

Buzyan

Цитата: igo61 від 29 Квітня 2018, 08:51:50
...появился на форуме Торис ,и начал показывать всем свою предвзятость к участникам ,иного политического взгляда,отличного от его взгляда!А участников участвовавших в той дисскусии,так сказать его идеологических взглядов(хотя они тоже спорили с Салеком),насколько я вижу он не наказал...
Обращаюсь к админу ... снимите незаконные наказания,и я бы вынес предупреждение модератору Торис,как минимум предупреждение...
:facepalm: Крови!!! Кучу крови и море костей!!!  :facepalm:
:nea: Не хотел бы я попасть тебе в лапы.
...я бы вынес предупреждение модератору ...
А что мешает - вынеси. Хм-м, предупреждение  :-D

Да-а, мир перевернулся вверх тормашками.
А раньше говорили: "Не стреляйте в пианиста - он играет, как может".
Всё-таки тЕшу себя надеждой, что это единичный случай  :-D
Я  за городом нет нормального тырнете. Но это сообщение тянет на наказание Публичное обсуждение действий модератора. Есть созданная тема для вопросов к модератору
0503881138 0633061992

Toris

Цитата: Buzyan від 29 Квітня 2018, 13:07:49Я  за городом нет нормального тырнете. Но это сообщение тянет на наказание Публичное обсуждение действий модератора. Есть созданная тема для вопросов к модератору
Все нормально. Волчок обговорює дії модератора в правильній темі, а Іго флудить у флудильні і не обговорює дії модератора.