Розміри бензобака

Автор Toris, 15 Червня 2018, 11:29:54

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Toris

Всім привіт!

Підскажіть, будь ласка, габаритні розміри бензобака, цікавлять максимальні габарити самої ємності.
Хочу втулити менший бак, бо все одно ніколи не заправляюсь більше половини.

YUKON

Цитата: Toris від 15 Червня 2018, 11:29:54
Всім привіт!

Підскажіть, будь ласка, габаритні розміри бензобака, цікавлять максимальні габарити самої ємності.
Хочу втулити менший бак, бо все одно ніколи не заправляюсь більше половини.
Дядьку Торіс...перестань заганятись :rofl:
Не трогой авта! От просто перенаправ лишню енергію в інше русло! Не заважай машинці їздити.

Toris

Хочу пропановий балон туди втулити, бо в багажнику мало місця. А бензинового бака мені й на 10 літрів вистачить.

То скаже мені хто розміри?

Aryan

міряти треба, міряти.

Валерий

там і так балон зза
Цитата: Toris від 15 Червня 2018, 20:25:52
Хочу пропановий балон туди втулити, бо в багажнику мало місця. А бензинового бака мені й на 10 літрів вистачить.

То скаже мені хто розміри?
там і так балон під бампер стає
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Toris

Цитата: Валерий від 15 Червня 2018, 22:05:54там і так балон під бампер стає
Негарно стирчить, як пузо, і зменшує кліренс.

Втім, завтра забиратиму Славутика з ремонту і подивлюсь з ями, що там і як.

Володимир

Цитата: Toris від 15 Червня 2018, 22:19:27
Цитата: Валерий від 15 Червня 2018, 22:05:54там і так балон під бампер стає
Негарно стирчить, як пузо, і зменшує кліренс.

Втім, завтра забиратиму Славутика з ремонту і подивлюсь з ями, що там і як.
В мене харківська 30-ка, до землі більша відстань ніж до лижі з переду. Їжджу по полях по дуже глибоких коліях, то ще ні разу не чіпляв.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Toris

Цитата: Володимир від 16 Червня 2018, 08:14:39В мене харківська 30-ка, до землі більша відстань ніж до лижі з переду. Їжджу по полях по дуже глибоких коліях, то ще ні разу не чіпляв.
А які діаметр та довжина Вашого балону? Знайшов аж три 30-литрові балони: http://harprom.com/shop/balon-avtomobilniy-cil/

Володимир

Цитата: Toris від 16 Червня 2018, 14:47:14
Цитата: Володимир від 16 Червня 2018, 08:14:39В мене харківська 30-ка, до землі більша відстань ніж до лижі з переду. Їжджу по полях по дуже глибоких коліях, то ще ні разу не чіпляв.
А які діаметр та довжина Вашого балону? Знайшов аж три 30-литрові балони: http://harprom.com/shop/balon-avtomobilniy-cil/
https://lpgtech.ua/ballon-propan-xarpromtex-cilindricheskiy-30-litrov-224-x-850-mm/

Toris

Цитата: Володимир від 16 Червня 2018, 20:21:17https://lpgtech.ua/ballon-propan-xarpromtex-cilindricheskiy-30-litrov-224-x-850-mm/
Дякую Вам, Володимире!
Сьогодні на естакаді примірявся паличками (не було рулетки), ніби по лінії виступаючих частин кузова маємо під днищем аж 26 сантиметрів для балона. Завтра ще переміряю з рулеткою, але сьогоднішні прикидки вже вселяють оптимізм.

Володимир

Навіщо придумувати те що вже давно придумали і випробували. Дивись фотки, і заміть що балон лежить не на днищі, а між балоном і днищем є ще проставки на 2 см.

Toris

Прекрасно! :clap:

Питання:

1. Чим обумовлена товщина проставки саме в 2 см?
2. З якого матеріалу виготовлені проставки?
3. З яких міркувань вибрано кріплення обхватом саме по зварних швах?
4. Як підсилювались кріпильні отвори в днищі багажника?
5. Чи не надто близько балон до вихлопної труби? Балон не підігрівається вихлопною та вихлопом?

Володимир

Цитата: Toris від 17 Червня 2018, 11:44:04
Прекрасно! :clap:

Питання:

1. Чим обумовлена товщина проставки саме в 2 см?
Під днищем є патрубки, щоби їх балоном не пережимати то поставив проставки, плюс він там мертво закріплений, як десь зачіпити то не буде повзати по дні.
2. З якого матеріалу виготовлені проставки?
Дубові бруски, покрашені польською снежкою, ця краска є досить стійкою до води.
Цитата: Toris від 17 Червня 2018, 11:44:043. З яких міркувань вибрано кріплення обхватом саме по зварних швах?
Випадковість.
4. Як підсилювались кріпильні отвори в днищі багажника?
Зі сторони салону великі товсті шайби.
Цитата: Toris від 17 Червня 2018, 11:44:045. Чи не надто близько балон до вихлопної труби? Балон не підігрівається вихлопною та вихлопом?
Ні.

ZaVa

Підтверджую слова Володі.
Так і  є - все стає прекрасно.
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3