Больше 120 не разгоняется

Автор Max 55, 25 Червня 2010, 15:54:52

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Skiper

При замене ДД будьте внимательны. Много на рынках пустышек.
Приходите с тестером и отвёрткой  :gvozd:
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

Володимир

Ще згадав нюанс, було десь тут на форумі, коли згниває в середині грушак і забивається мусором, то проблема з максималкою.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Ромео

Цитата: Володимир від 14 Липня 2018, 10:20:03Зніми фішку з датчика детонації і слідкуй за коефіцієнто, отримаєш відповіді на всі запитання без колупання машини.
Поясни мені, що саме я маю побачити?
Яке відношення ДД має до klz?
Глушак новий BOSAL, минулого року поставив.... Система карбюраторна, відповідно каталізатор відсутній...

Володимир

Цитата: Ромео від 18 Липня 2018, 00:52:09
Цитата: Володимир від 14 Липня 2018, 10:20:03Зніми фішку з датчика детонації і слідкуй за коефіцієнто, отримаєш відповіді на всі запитання без колупання машини.
Поясни мені, що саме я маю побачити?
Яке відношення ДД має до klz?
Ніякого. Якщо зняти фішку з ДД і болячка пройде, то винен ДД. А як не пройде, то по KLZ будеш знати яка суміш в момент тупізни.
Цитата: Ромео від 18 Липня 2018, 00:52:09Глушак новий BOSAL, минулого року поставив.... Система карбюраторна, відповідно каталізатор відсутній...
Новий, то новий.

Ромео

Цитата: Володимир від 18 Липня 2018, 08:35:02Новий, то новий.
Володя, соррі, я затупив... Я мав на увазі не глушак а резонатор... Розсипаний глушак теж як погрємуха тарабанить чи його для діагностики треба знімати і трусити перевертаючи?

Володимир

Цитата: Ромео від 18 Липня 2018, 08:47:41
Цитата: Володимир від 18 Липня 2018, 08:35:02Новий, то новий.
Володя, соррі, я затупив... Я мав на увазі не глушак а резонатор... Розсипаний глушак теж як погрємуха тарабанить чи його для діагностики треба знімати і трусити перевертаючи?
Я з таким ще не стикався, то колись ніби МАХ55 писав про такий випадок.

Ромео

Чесно кажучи не уявляю, як можна перевірити глушак на забитість...