Флудилка 2018

Автор Андрій, 01 Січня 2018, 19:49:05

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Алексчук

Цитата: Володимир від 10 Серпня 2018, 10:14:31
Наразі треба для двох робіт. 1. Утепляю будинок, і треба сверлити отвори під кріплення теплоізоляції, дуже багато є перепаленої цегли, а в ній ударна дрелька отвори не робить хоч ти всрися.

2. Треба буде зі стін познімати керамічну плитку.

Я, когда утеплял дом, тоже сначала начал "лепить" утеплитель на "клеюшую смесь", но потом купил пистолет и три баллона с монтажной пеной, одного баллона хватает на 20-25 плит пенопласта, экономия по деньгам в шесть раз. Кроме того, после крепления монтажной пеной нет необходимости крепить на "гвозди", плиты хрен оторвешь.

Что по перфоратору, то бочковой надежней, но тяжелее в два три раза.

Володимир

Цитата: Алексчук від 10 Серпня 2018, 12:57:01
Наразі треба для двох робіт. 1. Утепляю будинок, і треба сверлити отвори під кріплення теплоізоляції, дуже багато є перепаленої цегли, а в ній ударна дрелька отвори не робить хоч ти всрися.

Я, когда утеплял дом, тоже сначала начал "лепить" утеплитель на "клеюшую смесь", но потом купил пистолет и три баллона с монтажной пеной, одного баллона хватает на 20-25 плит пенопласта, экономия по деньгам в шесть раз.
Якщо вірити нету, то банка найдешевшої піни вартує як два мішки клеючої суміші, мішка мені вистарчає на 20 листів
Цитата: Алексчук від 10 Серпня 2018, 12:57:01Кроме того, после крепления монтажной пеной нет необходимости крепить на "гвозди", плиты хрен оторвешь.
Та ну, краще застрахуватись ніж потім переробляти.
Цитата: Алексчук від 10 Серпня 2018, 12:57:01Что по перфоратору, то бочковой надежней, но тяжелее в два три раза.
Поки що приміряюсь на Техас ТА-01-303
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Валерий

Цитата: Володимир від 10 Серпня 2018, 15:13:00
Цитата: Алексчук від 10 Серпня 2018, 12:57:01

Я, когда утеплял дом, тоже сначала начал "лепить" утеплитель на "клеюшую смесь", но потом купил пистолет и три баллона с монтажной пеной, одного баллона хватает на 20-25 плит пенопласта, экономия по деньгам в шесть раз.
Якщо вірити нету, то банка найдешевшої піни вартує як два мішки клеючої суміші, мішка мені вистарчає на 20 листів
Цитата: Алексчук від 10 Серпня 2018, 12:57:01Кроме того, после крепления монтажной пеной нет необходимости крепить на "гвозди", плиты хрен оторвешь.
Та ну, краще застрахуватись ніж потім переробляти.
Цитата: Алексчук від 10 Серпня 2018, 12:57:01Что по перфоратору, то бочковой надежней, но тяжелее в два три раза.
Поки що приміряюсь на Техас ТА-01-303
Володя для дому хватить звичайного, бочковий   для  будівельних робіт. Бери той де більше грантіі деевий як поподе. Може робити а може й ламатись.
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Vitaliy.

Чё то никто не активничает. Задавал раньше вопросик хитрый, про слово с ошибками. Слово- "ещё" можно написать как "исчо".  :-D
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Володимир

Цитата: Vitaliy. від 13 Серпня 2018, 01:03:10
Чё то никто не активничает. Задавал раньше вопросик хитрый, про слово с ошибками. Слово- "ещё" можно написать как "исчо".  :-D
Така ситуація з активністю на форумі є кожного літа, були періоди що за день не було жодного повідомлення.

Vitaliy.

Все на дачах огородах?  :-D
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Sergik32

на огородах немає шо робити, сонце за 30 і все вже повигорало, підливати вже набридло да і в порівнянні з гарним дощем те поливання до дупи карі очі. Ми всі зараз в пошуках відповіді на Володіне питання щодо перфоратора, бочкового чи прямого. Я маю і той і той але перевага за прямим, він для свердління під грибочки і штробування під провідку значно кращий і зручніший. Я вже писав, але десь павідомлення зникло, у мене є Ритм 1600ПЕ і ВОСН 2-24Д
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32 від 13 Серпня 2018, 15:15:22
на огородах немає шо робити, сонце за 30 і все вже повигорало, підливати вже набридло да і в порівнянні з гарним дощем те поливання до дупи карі очі.
У нас в суботу ввечері і в неділю зранку трохи падав. Але аграрії зараз дощу не дуже хочуть, цілий липень день в день падав дощ, то жнива дуже затягнулись.
Цитата: Sergik32 від 13 Серпня 2018, 15:15:22Ми всі зараз в пошуках відповіді на Володіне питання щодо перфоратора, бочкового чи прямого. Я маю і той і той але перевага за прямим, він для свердління під грибочки і штробування під провідку значно кращий і зручніший. Я вже писав, але десь павідомлення зникло, у мене є Ритм 1600ПЕ і ВОСН 2-24Д
Я вже з моделлю визначився, https://rozetka.com.ua/ua/texac_ta_01_352/p4182364/#tab=all чекаю на зарплату.

Sergik32

а чого з ОЛХ не брав ВОСХа чи МАКИТру
З вигляду точна копія мого боша 2-24. але для дому вистачить, тож не щодня його юзати приходиться
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 13 Серпня 2018, 16:46:49
а чого з ОЛХ не брав ВОСХа чи МАКИТру
З вигляду точна копія мого боша 2-24. але для дому вистачить, тож не щодня його юзати приходиться
Хочу взяти в кредит на кілька місяців.

YDoron

Цитата: Володимир від 13 Серпня 2018, 10:00:02
Така ситуація з активністю на форумі є кожного літа, були періоди що за день не було жодного повідомлення.

Я уже нервничать начал  :)

YUKON

Цитата: YDoron від 16 Серпня 2018, 21:13:46

А шо такое? Как раз плотный период отпусков!

Toris

Цитата: YUKON від 17 Серпня 2018, 07:09:09
Цитата: YDoron від 16 Серпня 2018, 21:13:46
Цитата: Vitaliy. від 13 Серпня 2018, 01:03:10Чё то никто не активничает. Задавал раньше вопросик хитрый, про слово с ошибками. Слово- "ещё" можно написать как "исчо".  :-D

А шо такое? Как раз плотный период отпусков!
На інших форумах ситуація аналогічна.

Sergik32

всі на роботі, просто машина в гаражі, паливо дороге, от і нічого не ломається. Движок і скриньку руху обробив ERкою і все в порядку, стоїть і не жужить

Володимир